Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 9

QUOTE(Žaliasis @ 2010 03 15, 17:30)
Saugokitės Lono atstovaujamų Gumotex gaminių!!!
Čia įdedu Kalisto čiužinio nuotrauką.
user posted image
Viena pusė suklijuota iš devynių atraižų.
Ir tai čiužinys už 3000 litų.

QUOTE(pempe1 @ 2010 03 27, 14:20)
Ka pakeis , o tai ,kad suzinosiu ar is tiesu taip yra. Kiek zinau Lonas klijuoja tik nestandartus. Siaip jei kas lygintu  daugelis latekso bloku gaminami panasiai tai, kaip zinoti ar cia  tikrai Kalisto?
Nors gerai pasvarscius  jie dare sandeliu valyma , tai gal pritruko medziagu.
Siaip galiu detaliai pasakyti ko neverta pirkti is lono...

Nieko sau broko gamybos paaiškinimas doh.gif
Tai kokias šiukšles dar Lonas ruošiasi sukišti į čiužinius ir parduoti kaip už gerą? doh.gif
Kas dar šitaip iš 9 atraižų gamina latekso blokus, ką čia Jūs svaičiojate? doh.gif
Po tokių išsidirbinėjimų ir pasityčiojimų iš klientų Loną ir jo atstovaujamą Gumotex produkciją reikia apeiti didžiausiu ratu ir kitiems pasakyti, kad nebūtų apgauti.
Ir tai turėtumėte daryti Jūs - Lono atstovės... lotuliukas.gif
Dar įdomu, ar Gumotex atsiuntė tokį Kalisto čiužinį ar čia Lonas vietoje "sukonstravo"? g.gif Jeigu vietoje, tai išeitų, kad Lonas apgaudinėja ne tik mūsų vartotojus, bet ir savo tiekėjus... thumbup.gif

Laukiu Zoran komentarų apie Lono kainos ir kokybės santykį. g.gif
Atsakyti
Ivo atstove elkites kulturingiau. Visu pirma tai pasvarstymai, kaip tai galejo nutikti.
Dar nematau jokio irodymo,kad tai Lono ciuzinys, paziurejus i latekso bloka ax.gif tiek ivo,tiek padvaisko, tiek trivilitos latekso isprofiliavimas skylem panasus. Zinau,kad tarp ciuziniu gamintoju vyksta konkuriancija, taciau taip nemandagiai...
O kodel as Lono atstove? Pas mane 9 skirtingu firmu ciuziniai. Kodel niekur kitur nera informacijos apie Lono nekokybiskus gaminius ax.gif isskyrus velavimus nera ?Kodel daugelis klientu patenkinti? Kodel daugeliui kitu supermamu viskas gerai?
dar pastebejau,kad sia zinute su skundu parase naujokas tai labai idomu, kai uzklausiu ax.gif ka pasakys Lonas.Ar aplamai bus uzregistruotas toks skundas.
Atsakyti
Noreciau patarimo,koki ciuzinuka pasiulytumet 1,5metuku vaikui,esu girdejus,kad rekomenduojami kietesni...
Aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Labas! Niekeip negaliu isrinkt ciuzini, jeskau ne spyruoklini 1800x2000 ciuzini, vidutinio minkstumo. Mano svoris iki 100kg(tiksliau 91 ax.gif ) zmonos 70kg. Patarkit prasau koks galeciau iki 2k. lt, gerau aisku pigiau thumbup.gif atrast. (Ziuriu kad temoje kaskodel tik lono produkcija, gal turit zyniu ir apie kitokius ciuzinius).
ACIU!
Atsakyti
QUOTE(Geragera @ 2010 03 26, 17:19)
Čia beveik visos "patarinėjančios" atstovauja/prekiauja Lono tiekiamais čiužiniais (sąrašą greitai pamatysite: jos visaip komentuos, aiškinsis ir pils purvą ant manęs...), todėl ir nemato bėdos kai:
čiužinys "pagaminamas" iš atraižų,
naujas čiužinys smirda chemija,
vėluojama pristatyti,
susidėvi užvalkalas per 2-3 mėnesius
ir t.t.

jūs miegat ant kallisto? mes miegam jau pusmetį, bet nei smarvės nėra, nei užvalkalas susidėvėjo, nei pristatyti kas nors vėlavo smile.gif ir mūsiškis tikrai ne taip atrodo nurengtas smile.gif o kur įrodymas kad čia kallisto? kadangi aš nieko nepardavinėju, tai klausiu kaip žmogus, patogiai miegantis ant jo biggrin.gif ar man jau laukti jo subyrėjimo???
Atsakyti
QUOTE(invi @ 2010 03 27, 22:40)
Labas! Niekeip negaliu isrinkt ciuzini, jeskau ne spyruoklini 1800x2000  ciuzini, vidutinio minkstumo. Mano svoris iki 100kg(tiksliau 91  ax.gif ) zmonos 70kg. Patarkit prasau koks galeciau iki 2k. lt, gerau aisku pigiau  thumbup.gif  atrast. (Ziuriu kad temoje kaskodel tik lono produkcija, gal turit zyniu ir apie kitokius ciuzinius).
ACIU!

Vienas is variantu galetu buti is metzeler maxim plus, jeigu norite i 2000lt sutilpti, galetumete pasirinkti dvieju kietumu, kad butu patogu tiek jums tiek zmonai, bet cia dar svarbu koks pas jus pagrindas lovoje, plokste ar groteles (koki tarpai tarp listveliu)?
Papildyta:
QUOTE(Eura @ 2010 03 27, 21:47)
Noreciau patarimo,koki ciuzinuka pasiulytumet 1,5metuku vaikui,esu girdejus,kad rekomenduojami kietesni...
Aciu uz patarima 4u.gif

Kadangiai vaikucio svoris nedidelis ir jis mazas, tai zonuotu ciuzinuku jis neispaudzia, tai jam pakaktu tokio kaip norka ar netgi tos pacios mieges, o po kokiu 5 metu pasikeisite i rimtesni.
Atsakyti

QUOTE(invi @ 2010 03 27, 21:40)
Labas! Niekeip negaliu isrinkt ciuzini, jeskau ne spyruoklini 1800x2000  ciuzini, vidutinio minkstumo. Mano svoris iki 100kg(tiksliau 91  ax.gif ) zmonos 70kg. Patarkit prasau koks galeciau iki 2k. lt, gerau aisku pigiau  thumbup.gif  atrast. (Ziuriu kad temoje kaskodel tik lono produkcija, gal turit zyniu ir apie kitokius ciuzinius).
ACIU!

isvardinu skirtingu firmu Jums tinkamus variantus 180x200 iki 2000 lt.
LATEKSO jei namie nera dregna ir lovoj yra groteliu kuriu tarpai iki 4 cm
Sapsa latekso is mk http://e.interjeruvi...o-ciuzinys.html
ILGAAMZISKIAUSIAS dual latex irgi sapsa su anatominem zonom http://e.interjeruvi...o-ciuzinys.html

viskoelastiniai - tinka jei nera stipriai padidejusio prakaitavimo
AKCIJINIS lietuviu gerai priima kuna gali butu ir aukstesnis http://e.interjeruvi...s-ciuzinys.html
DUBAJ stipriausiai zonos isreikstos su specialias intarpais is mk http://e.interjeruvi...j-ciuzinys.html

putu poliuretano - reiketu ziureti aukstesnius nes isivaizdoju, kad platus peciai turetu buti? O kai platesni peciai reikia,kad butu kur jiems ikristi. del tarnavimo labai svarbu tankis. Del patogumo svarbu brandolio elsatingumas ir isprofiliavimas

passionFEYCO aukstas stipriai isprofiliuotas ir dielio elastingumo minkstas http://e.interjeruvi...n-ciuzinys.html
Vital blue BRECKLE is aukstesniu vidutinio minkstumo http://e.interjeruvi...e-ciuzinys.html

Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 03 28, 14:03)
jūs miegat ant kallisto? mes miegam jau pusmetį, bet nei smarvės nėra, nei užvalkalas susidėvėjo, nei pristatyti kas nors vėlavo smile.gif ir mūsiškis tikrai ne taip atrodo nurengtas smile.gif o kur įrodymas kad čia kallisto? kadangi aš nieko nepardavinėju, tai klausiu kaip žmogus, patogiai miegantis ant jo biggrin.gif ar man jau laukti jo subyrėjimo???

Labai gerai, kai zmones is praktikos pasisako.
Taigi skambinau i Lona sake, kad butent del tokios ivardintos problemos nera pateikta.
Dar pirkusiems keliems klientams paskambinau, kai buvo sandeliu ispardavimas paprasiau,kad paziuretu ar neklijuoti ax.gif tai lauksiu ju atsakymo.

Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 03 29, 12:59)
Labai gerai, kai zmones is praktikos pasisako.
Taigi skambinau i Lona sake, kad butent del tokios ivardintos problemos nera pateikta. 
Dar pirkusiems keliems klientams paskambinau, kai buvo sandeliu ispardavimas paprasiau,kad paziuretu ar neklijuoti ax.gif  tai lauksiu ju atsakymo.

Man irgi kažkodėl labai sunku patikėti, jog tai Kalisto, nemanau, kad Lonas taip pasielgtų. Plus nuotrauką yra įmetęs, natūralistas Žaliasis, kuriuo aš kol kas nelabai pasitikiu ir tie tokie jo pasisakymai, kurie vienas kitą neigia pasitikėjimo juo nesukelia.
Taip, kad labai norėčiau pamatyti įrodymus, jog Geragera per daug dažnai kopijuojamoje nuotraukoje yra Lono produkcija. Nors nesu Lono atstovė ir net neįsivaizduoju daugelio jo produkcijos, bet iš Lietuvių jie yra geriausi gamintojai.
Jei nesunku įmeskite foto su pavadinimu to čiužinuko. Visi čiužiniai turi lipdukus.
Ar tik nebus taip, kad tą lipduką kažkas buspametęs, nulupęs, ar kažkam jis bus pamaišęs biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eura @ 2010 03 27, 20:47)
Aciu uz patarima 4u.gif

Labai kvailas mitas, vaikutis neįspaus per kieto čiužinuko, jam reikia vidutinio kietumo čiužinuko.
Atsakyti
QUOTE(Cristo @ 2010 03 29, 10:10)
Vienas is variantu galetu buti is metzeler maxim plus, jeigu norite i 2000lt sutilpti, galetumete pasirinkti dvieju kietumu, kad butu patogu tiek jums tiek zmonai, bet cia dar svarbu koks pas jus pagrindas lovoje, plokste ar groteles (koki tarpai tarp listveliu)?
Papildyta:
Kadangiai vaikucio svoris nedidelis ir jis mazas, tai zonuotu ciuzinuku jis neispaudzia, tai jam pakaktu tokio kaip norka ar netgi tos pacios mieges, o po kokiu 5 metu pasikeisite i rimtesni.

O koki patartumet Norka ar Norka plius,beje kuo jie skiriasi.Ir mums dar siule Denisa....bet labai kietas pasirode,nors gal ir gerai....
Tai cia Lono produkcija,o gal dar kokios kitos firmos galit kazka rekomenduot.
Dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vickyyy @ 2010 03 29, 13:42)
Man irgi kažkodėl labai sunku patikėti, jog tai Kalisto, nemanau, kad Lonas taip pasielgtų. Plus nuotrauką yra įmetęs, natūralistas Žaliasis, kuriuo aš kol kas nelabai pasitikiu ir tie tokie jo pasisakymai, kurie vienas kitą neigia pasitikėjimo juo nesukelia.
Taip, kad labai norėčiau pamatyti įrodymus, jog Geragera per daug dažnai kopijuojamoje nuotraukoje yra Lono produkcija. Nors nesu Lono atstovė ir net neįsivaizduoju daugelio jo produkcijos, bet iš Lietuvių jie yra geriausi gamintojai.
Jei nesunku įmeskite foto su pavadinimu to čiužinuko. Visi čiužiniai turi lipdukus.
Ar tik nebus taip, kad tą lipduką kažkas buspametęs, nulupęs, ar kažkam jis bus pamaišęs biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Labai kvailas mitas, vaikutis neįspaus per kieto čiužinuko, jam reikia vidutinio kietumo čiužinuko.

Tai tada koki rekomenduotumet?
Noretusi isgirst ivairiu nuomoniu:4u:
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2010 03 29, 14:36)
Tai tada koki rekomenduotumet?
Noretusi isgirst ivairiu nuomoniu:4u:

paprasciau pasakyti butu kokiu negalima.
Spyruokliniu - greiti issokines.
Kaip ir buvo mineta labai kietu
Ale naturaliu - jei daznai nekeiste, ten greitai atsiranda dulkiu erkuciu. Nesvarbu,kad apdirbta po 3 metu ten jau atsiranda palanki terpe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 03 29, 14:50)
paprasciau pasakyti butu kokiu negalima.
Spyruokliniu - greiti issokines.
Kaip ir buvo mineta labai kietu
Ale naturaliu - jei daznai nekeiste, ten greitai atsiranda dulkiu erkuciu. Nesvarbu,kad apdirbta po 3 metu ten jau atsiranda palanki terpe  ax.gif

Pempe1, kokia jūsų įmonė, jei ne paslaptis, kam atstovaujate?
Atsakyti