QUOTE(Kostas86 @ 2010 03 23, 07:37)
reik patogaus ciuzinio, 160x195, iki 1000Lt, Vilniuje. Kas ka gero gali pasiulyt?
Viskoelastinis ciuzinys su akcija yra 50 tankio apie ji rasiau keliais psl atgal arba tradicinis spyruoklinis. Viskas priklauso nuo sudejimo ir iprociu
QUOTE(elitarai @ 2010 03 23, 13:59)
Pries pirkdami ciuziny wwwinterjeru vizija.lt pagalvokite,nes man ciuzinys oi kaip veluoja
Nereikia išsigąsti, daug kur vėluoja, visko juk būna.
QUOTE(AstaRaud @ 2010 03 23, 15:22)
Jei būtų info apie naudojamų medžiagų tankius, tada būtų galima komentuoti.
Jei atvirai nesu susidūrusi su šiais čiužinukais.
QUOTE(elitarai @ 2010 03 23, 13:59)
man ciuzinys oi kaip veluoja
Koki esat uzsisake?
Papildyta:
QUOTE(vickyyy @ 2010 03 23, 16:54)
Klausiau apie tankius. Mazi . 37 tankis Del to ir kaina atitinkama.
Tai va, buvau apsilankiusi Lono salone ir jie man nieko gero nepasiūlė, tik "arabų" pripūtė kaip jie mane supranta, kaip užjaučia .... Vienu žodžių mano asmenine nuomone Lonas gamina patį čiužinio branduolį gal ir neblogą (laikas parodys) bet dėl tokio atsiprašant š... užvalkalo visą savo vardą gadinasi.
Patarimas kitoms būsimoms pirkėjoms, jei nenorite turėti čiužinio kurio užvalkalas po 3 mėn susitrins i rutuliukus NEPIRKITE iš LONO produkcijos.
P.s. jie ten man bandė aiškinti, tipo tai medvilninis ir todėl susivelia...., na bet aš perku ne už 100 litų kad kas 1 metai keisčiau čiužinį ar jo užvalkalą, o perku (bent jau taip norėjau) produktą kuris tarnautų bent 5 metus. Jau sakiau anksčiau, kad turėjome 15 metu senumo čiužinį ir tokių nesamonių neiškilo.
Dabar dauguma gamina š... produkcija įvyniotą į blizgutį, ir todėl labai sunku atskirti gera nuo blogo. Gaila niekur nepastebėjau forume kad kas nors butų iš patirties pasipasakojęs apie Lono produkciją po metų ar daugiau naudojimo. Nes tie skaičiukai ir charakteristos toli gražu neatspindi viso gaminio tobulumo ir trukumo. O va patirtis jo tarnavimas nusidėvėjimas tai kas kitą.
Na nepykit jeigu čia per daug pasikarščiavau, tiesiog šiais laikais reikia būti labai atidiems
Patarimas kitoms būsimoms pirkėjoms, jei nenorite turėti čiužinio kurio užvalkalas po 3 mėn susitrins i rutuliukus NEPIRKITE iš LONO produkcijos.
P.s. jie ten man bandė aiškinti, tipo tai medvilninis ir todėl susivelia...., na bet aš perku ne už 100 litų kad kas 1 metai keisčiau čiužinį ar jo užvalkalą, o perku (bent jau taip norėjau) produktą kuris tarnautų bent 5 metus. Jau sakiau anksčiau, kad turėjome 15 metu senumo čiužinį ir tokių nesamonių neiškilo.
Dabar dauguma gamina š... produkcija įvyniotą į blizgutį, ir todėl labai sunku atskirti gera nuo blogo. Gaila niekur nepastebėjau forume kad kas nors butų iš patirties pasipasakojęs apie Lono produkciją po metų ar daugiau naudojimo. Nes tie skaičiukai ir charakteristos toli gražu neatspindi viso gaminio tobulumo ir trukumo. O va patirtis jo tarnavimas nusidėvėjimas tai kas kitą.
Na nepykit jeigu čia per daug pasikarščiavau, tiesiog šiais laikais reikia būti labai atidiems
O visus uzvalkalus matete yra brangesniu uz kuriuos papildomai primokejus galima rinktis . Dar ziurekite is mk foam kolo yra audiniu pasirinkimas platus. Dabar lonas keicia uzvalkalus parodoj galesite apziureti i kokius. Idomu ka pasiulys.
QUOTE(vickyyy @ 2010 03 23, 15:54)
Na aš užklausiau apie mane dominusio čiužinio tankius - tai gavau tokį atsakymą :"Viskoelastinės medžiagos tankis 50 kg/m, putų poliuretano 23-26 kg/m, padidinto elastingumo putų poliuretano HR 35 - 38 kg/m. Dėka viskoelastinės medžiagos memory ant šito čiužinio jausitės patogiai. Taip pat apvertę čiužinį galėsite mėgautis vidutinio kietumo čiužiniu. "
Tai pagal tokias savybes ar jis geras ar ne?
Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2010 03 23, 16:19)
Koki esat uzsisake?
Papildyta:
Papildyta:
O tai 37 kieno Jums čia tankį nurodė, nes el.paštu atsakė, bet tokio skaičiaus kaip ir nepaminėjo ?
QUOTE(AstaRaud @ 2010 03 23, 22:09)
Na aš užklausiau apie mane dominusio čiužinio tankius - tai gavau tokį atsakymą :"Viskoelastinės medžiagos tankis 50 kg/m, putų poliuretano 23-26 kg/m, padidinto elastingumo putų poliuretano HR 35 - 38 kg/m. Dėka viskoelastinės medžiagos memory ant šito čiužinio jausitės patogiai. Taip pat apvertę čiužinį galėsite mėgautis vidutinio kietumo čiužiniu. "
Papildyta:
O tai 37 kieno Jums čia tankį nurodė, nes el.paštu atsakė, bet tokio skaičiaus kaip ir nepaminėjo ?
Papildyta:
apie ta nauja tinnklapi kur klausete , kurie naudoja mazus tankius. Stebuklu nebuna uz maza kaina. Viska labai aiskiai parase.
Jei butu didesni tankiai tiktu. keliais psl atgal rasiau apie viskoelastini didesni tankiu
Na va, dar vienus gamintojus aptikau.. Gal kas galėtumėt pakomentuoti kažką apie šią produkciją? http://www.baldaipol...le/archive/201/
Man šis čiužinys visai nieko atrodo http://www.baldaipol...457-1-201s.html , bet viskoelastinės medžiagos labai mažai.. ir lateksinis porolonas- tai čia kas? lateksas? ar kažkas kito?
Man šis čiužinys visai nieko atrodo http://www.baldaipol...457-1-201s.html , bet viskoelastinės medžiagos labai mažai.. ir lateksinis porolonas- tai čia kas? lateksas? ar kažkas kito?