Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 9

laba diena. Grizau is atostogu ir kaip matau supermamytems vel grudamas Norka. Yra daug geresniu ciuziniu.
Montechristosau, kad dirbai su dalimi firmu baldu parduotuveje seniau ax.gif tai reiskia, kad zinai tik dali subtilybiu. Kas teigia as viska zinau, tai reiskia sustoji.
Reikia tobuleti, o ne dirbau seniau... O kad daugybe pokyciu vyksta ir daug naujo ir viskas labai sparciai tobuleja. O patys gamintojai irgi informacijos kitokios suteikia negu seniau.
tarp kitko Feyco turi 2 fabrikus Auriga gamina Vokietijoje. Visus putu poliuretanus kepa vokietijoje. O kad pigiausius spyruoklinius ciuzinius surinkineja lenkijoje tai daugelis fabriku tai daro.

Mk kolo Zoran isgirtasis Dubaj ciuzinys nei vidutinio ax.gif nei didesnio svorio zmonems netiko. Perejimai viskoelasto erzino teko antciuzini tiesti. Teorija lieka tik teorija...
Uztat kito modelio is mk kolo Ameland tiko apie 80- 90 kg. vidutinio sudejimo zmonems.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 07 12, 12:45)
laba diena. Grizau is atostogu ir kaip matau supermamytems vel grudamas Norka. Yra daug geresniu ciuziniu.
Montechristosau, kad dirbai su dalimi firmu baldu parduotuveje  seniau ax.gif  tai reiskia, kad zinai tik dali subtilybiu. Kas teigia as viska zinau, tai reiskia sustoji.
  Reikia tobuleti, o ne dirbau seniau... O kad daugybe pokyciu vyksta ir daug naujo ir viskas labai sparciai tobuleja. O patys gamintojai irgi informacijos kitokios suteikia negu seniau.
tarp kitko Feyco turi 2 fabrikus Auriga gamina Vokietijoje. Visus putu poliuretanus kepa vokietijoje. O kad pigiausius spyruoklinius ciuzinius surinkineja lenkijoje tai daugelis fabriku tai daro. 

Mk kolo Zoran isgirtasis Dubaj ciuzinys nei vidutinio ax.gif  nei didesnio svorio zmonems netiko. Perejimai viskoelasto erzino  teko antciuzini tiesti. Teorija lieka tik teorija...
Uztat kito modelio is mk kolo  Ameland tiko apie 80- 90 kg.  vidutinio sudejimo zmonems.

Savo žiniomis aš patenkintas ir žinau iš kur jos. Tavo žiniai tobulėjimas čiužiniuose ne taip greitai vyksta kaip PC ar elektronikoje bei automobiliu pramoneje, gal keliasdešimt kartų lėčiau. Mano asortimentas nėra toks platus kaip tavo, bet į ekonominį lygį mes ir nesiruošiame lysti, tai Jūsų duona. Kiek žinau tu man ir neįrodei, kuom tie tavo variantai geresni už Norka, kiek pamenu aš likau prie savo nuomonės, kad permokėti net keliasdešimt litų neverta. Aš žinau apie Fey@Co daugiau už tave, gali nepasakoti. Daug kas yra nutylima. O nuo kada Dubaj geriausias čiužinys? Jis tik viena iš opcijų kurių turi gana plačią gamą Kolo. Niekada nebūna visais 100% pataikyti variantai.
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 07 12, 14:07)
Savo žiniomis aš patenkintas ir žinau iš kur jos. Tavo žiniai tobulėjimas čiužiniuose ne taip greitai vyksta kaip PC ar elektronikoje bei automobiliu pramoneje, gal keliasdešimt kartų lėčiau. Mano asortimentas nėra toks platus kaip tavo, bet į ekonominį lygį mes ir nesiruošiame lysti, tai Jūsų duona. Kiek žinau tu man ir neįrodei, kuom tie tavo variantai geresni už Norka, kiek pamenu aš likau prie savo nuomonės, kad permokėti net keliasdešimt litų neverta. Aš žinau apie Fey@Co daugiau už tave, gali nepasakoti. Daug kas yra nutylima. O nuo kada Dubaj geriausias čiužinys? Jis tik viena iš opcijų kurių turi gana plačią gamą Kolo. Niekada nebūna visais 100% pataikyti variantai.

Dabar esu 100% tikra, kad Zoran ir Montecristo-Sau yra vienas ir tas pats asmuo smile.gif
Dar specialiai įmetei Zoran žinutę, kad sumaišytum vandenis.
Truputį kvailokai atrodo smile.gif
Aš irgi manau, kad yra geresnių pasirinkimų nei Lono Norka vaikams.
Allergena Plus yra irgi 40 tankio kaip ir Norka panašiai 37, bet jis vientisas kaina apie 350lt, tik aukštis 13cm, Lono Norka 14 cm.
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 07 12, 14:07)

Kodel tevams dukart moketi uz ciuzini , jei vaikui kokie 8 metai, tai imti i ateiti kai bus paauglys nebereikes sukti galvos. Mazo svorio zmonems kokybisko putu poliuretano ciuziniai ilgai tarnauja.
Kiekvienas galim teigti ir gincytis ilgai ir nuobodziai kas ka zino ar nezino, bet esme yra konkretus ciuzinio modelis, tankis, elastingumas ir ispjaustymas. Pas kiekviena gamintoja yra tik po keleta vertu demesio.
O kiekviena klienta reikia gerbti ir visada imanoma kartu su klientu bendra sprendima rasti. Niekaip negaleciau mociutej pasakyti, kad uz 700 lt nera viengulio ciuzinio. Nuo issidevejusio 20 metu ciuzinio parinkti imanoma ir kita kokybiska.
Visada galima klientui parinkti kokybiska ir jo galimybes isigyti atitinkanti ciuzini.

Atsakyti
Sveiki,
man reikia pagalbos renkantis čiužinį. Mūsų piniginės galimybės nėra didelės, pasirengę išleisti +/- ~1000. Ieškome dvigulio 1,60 m pločio. Lovos dar neturime. Abiems yra problemos su stuburais ir sąnariais. Ūgiai ir svoriai: 165 cm-65 kg; 180 cm- ~100 kg. Turime dulkių erkei ir pelėsiui alergiška mergaitę, kuri mėgsta pas mus į lovą įsitaisyti, tad reikėtų ir į ja šiek tiek atsižvelgti. Tad kokios būtų mūsų galimybės išsirinkti čiužinį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 07 12, 15:21)
Kodel tevams dukart moketi uz ciuzini , jei vaikui kokie 8 metai, tai imti i ateiti kai bus paauglys nebereikes sukti galvos. Mazo svorio zmonems kokybisko putu poliuretano ciuziniai ilgai tarnauja.
Kiekvienas galim teigti ir gincytis ilgai ir nuobodziai kas ka zino ar nezino, bet esme yra konkretus ciuzinio modelis, tankis, elastingumas ir ispjaustymas. Pas kiekviena gamintoja yra tik po keleta vertu demesio.
O kiekviena klienta reikia gerbti ir visada imanoma kartu su klientu bendra sprendima rasti. Niekaip negaleciau mociutej pasakyti, kad uz 700 lt nera viengulio ciuzinio. Nuo issidevejusio 20 metu ciuzinio parinkti imanoma ir kita kokybiska.
Visada galima klientui parinkti kokybiska ir jo galimybes isigyti atitinkanti ciuzini.

Va čia ir išlindo prekybininkas, kuris pirmoje vietoje žiūri sau naudos ir ant bet ko gali pasakyti, kad tai yra geras daiktas, jeigu tik žmogus jį gali įpirkti ir nėra pasigilinęs. Nuo kada čiužiniai sveika naudoti daugiau kaip 10 metų?
Gal pasiginčijame per kiek laiko atsistatymo savybės smarkokai keičiasi pas poliuretaną?
Kiekvienas klientas ir būna gerbiamas, jeigu jisai būna pats pagarbus ir sugeba įsiklausyti. Bet jeigu pas tave būtų vien pigūs spyruokliniai čiužiniai po 400Lt, tai reiškia, kad tu negerbi kliento kuris nori čiužinio už 5000Lt ir pas tave to čiužinio nėra?
Kažkaip neaiškiai mintis dėstai.
Atsakyti
ne nu be žodžių biggrin.gif tą Norką kurį laiką visi siūlė, dabar kažkodėl blogas patapo biggrin.gif mano panai 5 metai ir nupirkau tą Norką - ką dabar, pasikart? tokiam vaikui dar ir avarijų paklius, visko, nesinori mokėt 800 ar daugiau už čiužinį, geriau už poros metų nupirksiu brangesnį.
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2010 07 13, 09:16)
atejau apie ciuzinius paskaityti, o cia kariauja konkurentai....... nu ir informatyvi tema  blink.gif

ka darysi, teks rinktis savo jegomis  g.gif

Nereikia to bijoti, kad konkurentai pešasi, ginčuose gimsta tiesa.
Čia tikrai gausite daugiausiai informacijos, tik irgi sugebėkite pagauti kas bando ką sureikšminti.
Ir patariu smarkiai neimti už gryną pinigą visko, ką sako daugumas firminių vieno gamintojų parduotuvių konsultantai.

Galiu papasakoti vakarykštį nuotykį viename mūsų centrų apie "pardavėją".
Šalia turiu kaimynus kurie prekiauja kelių firmų čiužiniais.
Atėjo du vyrai, klientai. Prašė to pardavėjo parodyti gerus čiužinius, aš viena ausimi klausiau. Rodė viskoelastinius, po to spyruoklinius, bet klientai vistiek neišsirinko.
Po pusvalandžio atėjo pas mane tie patys klientai ir prašo to paties gero čiužinio. Išsiaiškinau, kad jiems reikia į dukros kambarį kuriame ji miega kelis mėnesius per metus, pasiūliau nebrangų Kineflex, bet vyrui jis nepatiko nes per kietas. Galiausiai pasakė, kad ir pats retkarčiais miega ir labai prakaituoja, tada pasakiau, kad viskoelastiniai jam netinka ir visi pilnavidūriai yra šilti. Sakau tada tiktų spyruoklinis, o jis sako, kad būtent spyruokliniais nepasitiki, Tubiniai jam perbrangūs. Žodžiu pas mane variantai baigėsi, nes norai konkretųs, o galimybės neleidžia, o meluoti man noro nėra.
Tie patys klientai vėl grįžta pas pirmą pardavėją ir jau sako, kad nori kvėpuojančio. Tas juos nuveda prie "Lateksinio čiužinio", pasako, kad jis labai gerai kvėpuoja ir jį parduoda už kažkur 1500Lt, bei sako, kad jį galima dėti ir ant kietų lentų. O lateksiniai yra vieni karščiausių čiužinių, kaip ir viskoelastiniai.

Mintyse pagalvojau, būčiau patylėjas apie viskoelastinių šilumą, būčiau aš pardavęs, bet žinau iš praktikos, kad pamiegojas klientas supras, kad apgavau, gal ir neateis aiškintis, bet daugiau pas mane negrįš pirkti ir draugams patars to nedaryti.

Taip, kad būkite budrūs, gerbiami klientai mūsų.
Sėkmės Jums.
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2010 07 08, 15:54)
Kelis čiužinius už man priimtina kaina išsirinkau, kurs manot iš jų geriausias?

rekomenduoja pempe1[/url]

Pas mus groteles, svoriai 60/90 ir ugiai 164/180. Nelabai prakaituojam.

Kadangi susidubliavo idedu nuoroda http://e.interjeruvi...t-ciuzinys.html
issiskiria, kad viskoelasto vienoj puseje yra 4 cm. Yra galimybe rinktis spyruokles be anatominiu zonu arba su anatominemis zonomis.
Cia jei ziuresim sios kainos lygmeni apie 1200 lt yra is putu poliuretaniu vidutinio minkstumo, bet jau reikia groteliu geru. Jei groteliu nekeisite tada rinkites arba tyla termo arba memori. Akcija bus iki rugpjucio.

QUOTE(atograza @ 2010 07 12, 15:58)
Sveiki,
man reikia pagalbos renkantis čiužinį. Mūsų piniginės galimybės nėra didelės, pasirengę išleisti +/- ~1000. Ieškome dvigulio 1,60 m pločio. Lovos dar neturime. Abiems yra problemos su stuburais ir sąnariais. Ūgiai ir svoriai: 165 cm-65 kg; 180 cm- ~100 kg. Turime dulkių erkei ir pelėsiui alergiška mergaitę, kuri mėgsta pas mus į lovą įsitaisyti, tad reikėtų ir į ja šiek tiek atsižvelgti. Tad kokios būtų mūsų galimybės išsirinkti čiužinį?  4u.gif

Ziurekite is pilnaviduriu putu poliuretaniniu ciuziniu su 7 anatominemis zonomis.

QUOTE(žemuogienė @ 2010 07 12, 22:56)
ne nu be žodžių biggrin.gif tą Norką kurį laiką visi siūlė, dabar kažkodėl blogas patapo biggrin.gif mano panai 5 metai ir nupirkau tą Norką - ką dabar, pasikart? tokiam vaikui dar ir avarijų paklius, visko, nesinori mokėt 800 ar daugiau už čiužinį, geriau už poros metų nupirksiu brangesnį.

Norkai didziausias minusas, joog vidus per viduri maltas paralonas , jau geriau pilnaviduris putu poliuretanas su siek tiek paprofiliuotum virsum.
Jau seniau buvau tai rasius nera pats blogiausias pasirinkimas, bet ir nera pats geriausias.
Pilnaviduriai ciuziniai daug ilgiau tarnauja. Taciau geresnio tankio 40 ir paprofiliuotu pavirsiumi jau kaina apie 600 lt.
Atsakyti
QUOTE(atograza @ 2010 07 13, 14:26)
4u.gif  per karštas diskusijas mano prašymas kažkaip liko pamirštas  verysad.gif

kur dingo visi konsultantai?

Dar svarbu atkreipti demesi i isprofiliavima, tanki ir ciuzinio stori. Jums tinka Fizio plius, maxim. Del siu esu rami del alergiju.
jei jusu vyra splaciu peciu isbraukite is saraso zemus 14cm ciuzinius.
jei prakaituoti linke isbraukite viskoelasta , lateksa.
Jei alergiski dulkiu erkems isbraukite spyruoklinius
Nuo siol nebesivelsiu i diskusijas, nes is tiesu ir laiko gaila ir netaktiska.
O kas iesko ciuziniu galiu parinkti ir palyginti pacius ivairiausius variantus ir po 10000lt ir po 900 lt. Manau uztenka pabendrauti kelias minutes ir supras kas ismano savo darba.
Atsakyti
QUOTE(atograza @ 2010 07 13, 14:26)
4u.gif  per karštas diskusijas mano prašymas kažkaip liko pamirštas  verysad.gif

kur dingo visi konsultantai?

Kažkas panašaus į Tylą Termo, Amadeo HR.
Tyla Termo patogesnis, Amadeo HR patvaresnis Jūsų atveju. Visi nespyruokliniai prie Jūsų duomenų su grotelėmis apie 2000Lt.
Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2010 07 13, 14:34)
Norkai didziausias minusas, joog  vidus per viduri  maltas paralonas , jau geriau pilnaviduris putu poliuretanas su siek tiek paprofiliuotum virsum.
Jau seniau buvau tai rasius nera pats blogiausias pasirinkimas, bet ir nera pats geriausias.
Pilnaviduriai ciuziniai daug ilgiau tarnauja. Taciau geresnio tankio 40 ir paprofiliuotu pavirsiumi jau kaina apie 600 lt.

Nesutinku.

Smulkintas porolonas ir apjungtas porolonu nera minusas ir nera pliusas, tokia technologija isgauti ypac kieta porolona su minimaliu elastingumu ir palyginus nedidele kaina.
Visada yra geresniu pasirinkimu, bet jie nera optimalus, sita dalyka visada pamirsti.
Pilnaviduriu ciuziniu tarnavimo laikas priklauso nuo kokybes ir medziagos tankio.
O profiliavimai ilgaamziskumo niekam nepriduoda, tik atima.
Galvojam logiskai.
Atsakyti
Faktas yra tai, kad pilnaviduris 40 tankio elastinga putu poliuretanas yra daug geresnis uz smulkinta ir aplieta paralona.
Profiliavimas gali buti labai ivairus. o apie tanki rasiau. jei zmogus moka 440 lt tai dar 160 lt uz ilgaamziskuma nera daug. Manau yra svarbu zinoti ivairius variantus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 13 liepos 2010 - 15:00