QUOTE(Saga @ 2010 07 13, 09:16)
atejau apie ciuzinius paskaityti, o cia kariauja konkurentai....... nu ir informatyvi tema
ka darysi, teks rinktis savo jegomis
Nereikia to bijoti, kad konkurentai pešasi, ginčuose gimsta tiesa.
Čia tikrai gausite daugiausiai informacijos, tik irgi sugebėkite pagauti kas bando ką sureikšminti.
Ir patariu smarkiai neimti už gryną pinigą visko, ką sako daugumas firminių vieno gamintojų parduotuvių konsultantai.
Galiu papasakoti vakarykštį nuotykį viename mūsų centrų apie "pardavėją".
Šalia turiu kaimynus kurie prekiauja kelių firmų čiužiniais.
Atėjo du vyrai, klientai. Prašė to pardavėjo parodyti gerus čiužinius, aš viena ausimi klausiau. Rodė viskoelastinius, po to spyruoklinius, bet klientai vistiek neišsirinko.
Po pusvalandžio atėjo pas mane tie patys klientai ir prašo to paties gero čiužinio. Išsiaiškinau, kad jiems reikia į dukros kambarį kuriame ji miega kelis mėnesius per metus, pasiūliau nebrangų Kineflex, bet vyrui jis nepatiko nes per kietas. Galiausiai pasakė, kad ir pats retkarčiais miega ir labai prakaituoja, tada pasakiau, kad viskoelastiniai jam netinka ir visi pilnavidūriai yra šilti. Sakau tada tiktų spyruoklinis, o jis sako, kad būtent spyruokliniais nepasitiki, Tubiniai jam perbrangūs. Žodžiu pas mane variantai baigėsi, nes norai konkretųs, o galimybės neleidžia, o meluoti man noro nėra.
Tie patys klientai vėl grįžta pas pirmą pardavėją ir jau sako, kad nori kvėpuojančio. Tas juos nuveda prie "Lateksinio čiužinio", pasako, kad jis labai gerai kvėpuoja ir jį parduoda už kažkur 1500Lt, bei sako, kad jį galima dėti ir ant kietų lentų. O lateksiniai yra vieni karščiausių čiužinių, kaip ir viskoelastiniai.
Mintyse pagalvojau, būčiau patylėjas apie viskoelastinių šilumą, būčiau aš pardavęs, bet žinau iš praktikos, kad pamiegojas klientas supras, kad apgavau, gal ir neateis aiškintis, bet daugiau pas mane negrįš pirkti ir draugams patars to nedaryti.
Taip, kad būkite budrūs, gerbiami klientai mūsų.
Sėkmės Jums.