Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 9

QUOTE(vickyyy @ 2010 07 07, 12:25)
Ar buvote jau kur nuvažiavę pasibandyti, už šią sumą išeina nemažai čiužinukų
visą tai reikia aptarti su konsultantu.

Aciu vickyyy, dar nebuvom, labai laiko truksta kita savaite reikes ieskoti skubiai

su konsultantu aptarti neblogai, bet ne visi pataria gerai, reikia ir paciam ziniu susirinkti smile.gif kartais kur nors kai pataria, tai doh.gif

— miegam dazniausiai ant nugaros ir ant sono

ar spyruoklinis maziau linkes i kokius pelesius nei ten latekso ir visokoelastiniai?

taip pat domina patvari uzvalkalo kokybiska (kiek imanoma medziaga), beje nezinau kiek laiko bet teks ji palaikyti ant zemes pradziai, gal 2-4 men. g.gif
tai logiskai tik spyruoklinis ir tiktu ar ne??
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2010 07 07, 12:06)
Aciu vickyyy, dar nebuvom, labai laiko truksta kita savaite reikes ieskoti skubiai

su konsultantu aptarti neblogai, bet ne visi pataria gerai, reikia ir paciam ziniu susirinkti  smile.gif kartais kur nors kai pataria, tai  doh.gif

— miegam dazniausiai ant nugaros ir ant sono

ar spyruoklinis maziau linkes i kokius pelesius nei ten latekso ir visokoelastiniai?

taip pat domina patvari uzvalkalo kokybiska (kiek imanoma medziaga), beje nezinau kiek laiko bet teks ji palaikyti ant zemes pradziai, gal 2-4 men.  g.gif
tai logiskai tik spyruoklinis ir tiktu ar ne??

Jei atvirai ne logiškai, o pagal sumą, kurią norite išleisti.
Spyruokliniai čiužiniai turi vieną privalumą prieš visu kitus - jie žymiai geriau kvėpuoja, gali būti dedami ant plokštės, trumpam ant žemės (yra netgi specialūs čiužiniai, kurie gali būti dedami ant žemės), bet jie yra labai nekomfortiški, neelastingi, retai spyruoklinis būna ortopedinis, bet būna smile.gif
Didžiausią dėmesį atkreipkitę į tai, kokia medžiagėlė yra ant spyruoklių bloko, kad tai būtų elastinga, ilgaamžė medžiaga kaip HR putų poliuretanas arba lateksas. Taip pat atkreipkite dėmesį į čiužinio aukštį, ant grindų gali būt9 miegoti kiečiau nei bandysite salone, todėl patarčiau rinktis auktesnį nei 20 cm.
Yra gaminamos čiužinio apsaugėlės, kad apsaugotų čiužinio užvalkalą nuo susidevėjimo, bet šiaip "nenusiskalbia" taip greit medvilnė maišyta su poliesteriu, pvz. 65/35%. Būna storesni ir plonesni užvalkalai, įvertinkite ir tai ar bus įmanoma jį nuvilkti ir ar tilps išskalbti jūsų skalbimo mašinoje? o gal norite jį skalbti vonioje arba nešti į skalbyklą ar cheminę valyklą, apie tai irgi būtina pamąstyti.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 07 07, 10:02)
Nepykit forumiečiai, bet pasakysiu, kad už visus čiužinių vardus tenka permokėti, ypač už Metzeler, Revaline, Kolo ir t.t.
Kitaip parduotuvės neišsilaiko.
Man jau per gerklę lenda Montecristo-Sau reklamikė. Net nebesinori kitiems patarinėti, padėti, nes nebeskanu. Visi asmeniškai prašo palyginti vis tuos pačius jūsų siūlomus čiužinius su mūsiškiais. Toks jausmas, kad pas jus ten tik kokie trys keturi superiniai čiužinukai.
Jau keli forumiečiai parašė į Až, kad jūs per prievartą siūlote savo produkciją, prašo asmeninės konsultacijos.
Reklamuokite, bet santūriau, pabandykite palyginti ir kitas firmas.
Toks jausmas, kad tik Metzeler, Revaline ir Lonas tepažįstate.
Nenorėjau nieko įskaudinti ar įžeisti, bet nebegaliu visiems atsakinėti asmeniškai, neberašykite į AŽ, užsikemša pašto dežutė, čia vieša tema, aš atsakysiu ir čia, ir palyginsiu ir patarsiu, kaip Pempe ar Montecristo-Sau.
Ačiū visiems už supratimą.

Sveiki. Atostogauju uzmeciau zvilgsni i tema. Kas masto logiskai supras reklama ''Naujoku''tokiu sutapimu labai retai buna. Lietuvos rinkoje viskoelastiniu ciuziniu yra labai daug ir pacios ivairiausios kokybes. Viskoelastiniai ciuziniai yra specifiniai. Klimakteriniu laikotarpiu moterims netinka. Sunkiems zmonems netinka... kai grisiu is atostogu parasysiu konkreciau.
Atsakyti
Mergaitės - noriu patarimo - jūs matau čia profės biggrin.gif mama turi problemų su nugara - pasišovė pirkti Dormeo čiužinį - ar verti jie tokių pinigų ir reklamos? ar yra kokie kiti ortopediniai verti dėmesio? ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2010 07 07, 10:41)
Noe, gal nusipirkote koki jau? Nes musu reikalvamai ir ieskoma kaina panasi ieskom Kaune, gal kas mate dabar kur nors koki ispardavima ciuziniu??
gan skubiai prispyre, reikia dvigulio, vidutinio kietumo

Nerūna, dar neradom, sunkus variantas - toks jausmas, kad Lietuvoje vienas juokas uz ciuzini moket nuo 1,5 tukst. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2010 07 07, 13:46)
Mergaitės - noriu patarimo - jūs matau čia profės  biggrin.gif  mama turi problemų su nugara - pasišovė pirkti Dormeo čiužinį - ar verti jie tokių pinigų ir reklamos? ar yra kokie kiti ortopediniai verti dėmesio? ačiū  4u.gif

Dormeo tai labai gero marketingo pavyzdys, bet pats produktas nėra vertas tokių pinigėlių, techniniai duomenys šių čiužinių yra labai prasti, beje perkant šį produktą yra labai daug papildomų sąlygų, kurios žymisi *** todėl geriau pasvėrus galima ir tikrą ortopedinį čiužinį tinkantį indiviadualiai jūsų mamai, o ne visai tautai smile.gif
Reikia daugiau info, ar lovoje yra grotelės? kas konkrečiai mamai skauda t.y. kokia problema? koks jos ūgis ir svoris?
Papildyta:
QUOTE(Noe @ 2010 07 07, 15:03)
Nerūna, dar neradom, sunkus variantas - toks jausmas, kad Lietuvoje vienas juokas uz ciuzini moket nuo 1,5 tukst.  ax.gif

Taip, rimti čiužiniai kainuoja nemažai.
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2010 07 06, 17:26)
Sveiki, gal ir man kas patars, nes nusibodo jau skaityti apie tuos čiužinius. Su vyru nesame poniški ir daug metų miegojom net negalvodami kaip reikia. Tad nusipirkome lova, su grotelemis, ir ieskom čiužinio 160*200. noretume minkštesnio.  Esam neauksti, sveriam 60/90 kg. Galim sau lesti iki 1000. Ka manot?

Minkšti ir geri yra geriausias ir brangiausias segmentas, čia viskas prasideda nuo 2000Lt už čiužinį bei minkštos pakabos grotelės 800lt būtinos.
O iš paprastų ir nebrangių tik spyruokliniai be jokių privalumų, tik su storesniu sluoksniu kažkokio paminkštinimo. Siūlau pažiūrėti Lono Tyla-Termo.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 07 07, 10:02)
Nepykit forumiečiai, bet pasakysiu, kad už visus čiužinių vardus tenka permokėti, ypač už Metzeler, Revaline, Kolo ir t.t.
Kitaip parduotuvės neišsilaiko.
Man jau per gerklę lenda Montecristo-Sau reklamikė. Net nebesinori kitiems patarinėti, padėti, nes nebeskanu. Visi asmeniškai prašo palyginti vis tuos pačius jūsų siūlomus čiužinius su mūsiškiais. Toks jausmas, kad pas jus ten tik kokie trys keturi superiniai čiužinukai.
Jau keli forumiečiai parašė į Až, kad jūs per prievartą siūlote savo produkciją, prašo asmeninės konsultacijos.
Reklamuokite, bet santūriau, pabandykite palyginti ir kitas firmas.
Toks jausmas, kad tik Metzeler, Revaline ir Lonas tepažįstate.
Nenorėjau nieko įskaudinti ar įžeisti, bet nebegaliu visiems atsakinėti asmeniškai, neberašykite į AŽ, užsikemša pašto dežutė, čia vieša tema, aš atsakysiu ir čia, ir palyginsiu ir patarsiu, kaip Pempe ar Montecristo-Sau.
Ačiū visiems už supratimą.

Kiek žinau už patį gyvenimą tenka permokėti gana smarkiai, o produktų be uždarbio niekas negamina, net Jūsų atstovaujama Breckle ir nereikia čia sakyti, kad Jūsų antkainiai žymiai mažesni už Kolo, Lono, Fey&Co ar dar ką kitą, patikėkite, manes neapmausite.
Kodėl neminite tokių brendų kaip Tempur, Bauers, Dormeo, mes gi visi žinome, kad tai yra lyderiai pūsto burbulo ir kosminių kainų srityje, kas tai gali paneigti?

Matau, dar nėra patirties čiužinių srityje, o jos būti ir negali, jeigu teko pardavinėti tik vienos firmos prekes. Galiu pavardinti kokiomis firmomis prekiavau :
Padvaiskas, Trivilita, Gemega, Lonas, Fey&Co, Tempur, Grikiniai, Metzeler, Litbed, SleepWell, Breckle, Turkiškais ir dar poros įvežtinių firmų iš baltarusijos ir rusijos.
Todėl drąsiai galiu teigti, kad didžiąją dalį lietuvos gamintojų pažystu asmeniškai ir jų požiūri bei stipriąsias ar silpnąsias vietas žinau. Deje su Breckle teko susipažinti nedaug, tik dalimi jų spyruoklinių čiužinių, todėl nespyruoklinių aš nekomentuoju, bet plius minus įsivaizduoju.
Galiu labai pagirti, kai prieš pusantrų metų klientams skiedėte, kad Kaltshaum yra kažkas tokio geriau už HR poliuretaną, nors tai lygiai tas pats, ačiu dievui, jau baigėte tas nesamones. Negalvokite, kad dirbdamas pas konkurentus nestebėjau visų išsišokimų ir neaptarinėjau jų su technologais.

Man keista, kaip klientai gali skūstis Jums, jeigu parenkama kiekvienam normalus variantas iš to, ką dabar pats atstovauju. Nejau klientai tokie naivūs, kad nesupranta Jūsų vienos firmos siūlomų Breckle variantų? O gal jūs iš po stalo prekiaujate ne vien Breckle?

Ir nejau per tiek laiko dirbdama su čiužiniais nesupratai, kad pas firmą būna tik 1-4 geriausi pasirinkimai, o visa kita tik kompromisai kurie logiškai išsiaiškinus tinka tik 1% klientų.
Gal yra noras mane supažindinti su savo produkcija ir aš padėsiu įvardinti Jūsų stipriuosius gaminius kainos/kokybės santykiu?
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 07 07, 19:34)
Kiek žinau už patį gyvenimą tenka permokėti gana smarkiai, o produktų be uždarbio niekas negamina, net Jūsų atstovaujama Breckle ir nereikia čia sakyti, kad Jūsų antkainiai žymiai mažesni už Kolo, Lono, Fey&Co ar dar ką kitą, patikėkite, manes neapmausite.
Kodėl neminite tokių brendų kaip Tempur, Bauers, Dormeo, mes gi visi žinome, kad tai yra lyderiai pūsto burbulo ir kosminių kainų srityje, kas tai gali paneigti?

Matau, dar nėra patirties čiužinių srityje, o jos būti ir negali, jeigu teko pardavinėti tik vienos firmos prekes. Galiu pavardinti kokiomis firmomis prekiavau :
Padvaiskas, Trivilita, Gemega, Lonas, Fey&Co, Tempur, Grikiniai, Metzeler, Litbed, SleepWell, Breckle, Turkiškais ir dar poros įvežtinių firmų iš baltarusijos ir rusijos.
Todėl drąsiai galiu teigti, kad didžiąją dalį lietuvos gamintojų pažystu asmeniškai ir jų požiūri bei stipriąsias ar silpnąsias vietas žinau. Deje su Breckle teko susipažinti nedaug, tik dalimi jų spyruoklinių čiužinių, todėl nespyruoklinių aš nekomentuoju, bet plius minus įsivaizduoju.
Galiu labai pagirti, kai prieš pusantrų metų klientams skiedėte, kad Kaltshaum yra kažkas tokio geriau už HR poliuretaną, nors tai lygiai tas pats, ačiu dievui, jau baigėte tas nesamones. Negalvokite, kad dirbdamas pas konkurentus nestebėjau visų išsišokimų ir neaptarinėjau jų su technologais.

Man keista, kaip klientai gali skūstis Jums, jeigu parenkama kiekvienam normalus variantas iš to, ką dabar pats atstovauju. Nejau klientai tokie naivūs, kad nesupranta Jūsų vienos firmos siūlomų Breckle variantų? O gal jūs iš po stalo prekiaujate ne vien Breckle?

Ir nejau per tiek laiko dirbdama su čiužiniais nesupratai, kad pas firmą būna tik 1-4 geriausi pasirinkimai, o visa kita tik kompromisai kurie logiškai išsiaiškinus tinka tik 1% klientų.
Gal yra noras mane supažindinti su savo produkcija ir aš padėsiu įvardinti Jūsų stipriuosius gaminius kainos/kokybės santykiu?

Sauliau,
jūs mane turėtumetė žinoti, aš maniau, kad jūs tai tas pats kas ir Zoran, nors dar iki šiol man šis variantas neaiškus.
Asmeniškai aš esu prekiavusi Lono, Kolo ir Fey & Ko čiužiniais, tuo pačiu metu ir Breckle. Klaipėdoje pasitvirtino tik Breckle, todėl likome tik su šia įmone.
Daug ko ir jūs ponas nežinote...
Atsakyti
O kažin kaip lenkai gamina čiužinius? šiandien mačiau priimtina kaina man lyg black and white firmos čiužinukus. Tokie tvarkingi.
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2010 07 07, 22:31)
O kažin kaip lenkai gamina čiužinius? šiandien mačiau priimtina kaina man lyg black and white firmos čiužinukus. Tokie tvarkingi.

Lenkas lenkui nelygu, reikia palyginti medžiagas iš kurių gaminami tie čiužiniai.
Visi čiužiniai kol nauji yra tvarkingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2010 07 07, 22:31)

Geriausi lenkų gamintojai :
Kolo
Fey&Co (Vokietis-Lenkas)

Papildyta:
QUOTE(vickyyy @ 2010 07 07, 20:10)
Sauliau,
jūs mane turėtumetė žinoti, aš maniau, kad jūs tai tas pats kas ir Zoran, nors dar iki šiol man šis variantas neaiškus.
Asmeniškai aš esu prekiavusi Lono, Kolo ir Fey & Ko čiužiniais, tuo pačiu metu ir Breckle. Klaipėdoje pasitvirtino tik Breckle, todėl likome tik su šia įmone.
Daug ko ir jūs ponas nežinote...

Labai būtų įdomu sužinoti ko aš nežinau ir labai norėčiau, kad supažindintumėte?
Atsakyti