QUOTE(vickyyy @ 2010 07 07, 10:02)
Nepykit forumiečiai, bet pasakysiu, kad už visus čiužinių vardus tenka permokėti, ypač už Metzeler, Revaline, Kolo ir t.t.
Kitaip parduotuvės neišsilaiko.
Man jau per gerklę lenda Montecristo-Sau reklamikė. Net nebesinori kitiems patarinėti, padėti, nes nebeskanu. Visi asmeniškai prašo palyginti vis tuos pačius jūsų siūlomus čiužinius su mūsiškiais. Toks jausmas, kad pas jus ten tik kokie trys keturi superiniai čiužinukai.
Jau keli forumiečiai parašė į Až, kad jūs per prievartą siūlote savo produkciją, prašo asmeninės konsultacijos.
Reklamuokite, bet santūriau, pabandykite palyginti ir kitas firmas.
Toks jausmas, kad tik Metzeler, Revaline ir Lonas tepažįstate.
Nenorėjau nieko įskaudinti ar įžeisti, bet nebegaliu visiems atsakinėti asmeniškai, neberašykite į AŽ, užsikemša pašto dežutė, čia vieša tema, aš atsakysiu ir čia, ir palyginsiu ir patarsiu, kaip Pempe ar Montecristo-Sau.
Ačiū visiems už supratimą.
Kiek žinau už patį gyvenimą tenka permokėti gana smarkiai, o produktų be uždarbio niekas negamina, net Jūsų atstovaujama Breckle ir nereikia čia sakyti, kad Jūsų antkainiai žymiai mažesni už Kolo, Lono, Fey&Co ar dar ką kitą, patikėkite, manes neapmausite.
Kodėl neminite tokių brendų kaip Tempur, Bauers, Dormeo, mes gi visi žinome, kad tai yra lyderiai pūsto burbulo ir kosminių kainų srityje, kas tai gali paneigti?
Matau, dar nėra patirties čiužinių srityje, o jos būti ir negali, jeigu teko pardavinėti tik vienos firmos prekes. Galiu pavardinti kokiomis firmomis prekiavau :
Padvaiskas, Trivilita, Gemega, Lonas, Fey&Co, Tempur, Grikiniai, Metzeler, Litbed, SleepWell, Breckle, Turkiškais ir dar poros įvežtinių firmų iš baltarusijos ir rusijos.
Todėl drąsiai galiu teigti, kad didžiąją dalį lietuvos gamintojų pažystu asmeniškai ir jų požiūri bei stipriąsias ar silpnąsias vietas žinau. Deje su Breckle teko susipažinti nedaug, tik dalimi jų spyruoklinių čiužinių, todėl nespyruoklinių aš nekomentuoju, bet plius minus įsivaizduoju.
Galiu labai pagirti, kai prieš pusantrų metų klientams skiedėte, kad Kaltshaum yra kažkas tokio geriau už HR poliuretaną, nors tai lygiai tas pats, ačiu dievui, jau baigėte tas nesamones. Negalvokite, kad dirbdamas pas konkurentus nestebėjau visų išsišokimų ir neaptarinėjau jų su technologais.
Man keista, kaip klientai gali skūstis Jums, jeigu parenkama kiekvienam normalus variantas iš to, ką dabar pats atstovauju. Nejau klientai tokie naivūs, kad nesupranta Jūsų vienos firmos siūlomų Breckle variantų? O gal jūs iš po stalo prekiaujate ne vien Breckle?
Ir nejau per tiek laiko dirbdama su čiužiniais nesupratai, kad pas firmą būna tik 1-4 geriausi pasirinkimai, o visa kita tik kompromisai kurie logiškai išsiaiškinus tinka tik 1% klientų.
Gal yra noras mane supažindinti su savo produkcija ir aš padėsiu įvardinti Jūsų stipriuosius gaminius kainos/kokybės santykiu?