Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 9

QUOTE(viltuse @ 2010 03 18, 14:54)
Pempe1, ka galetum patarti vaikui ant lovytes uzdeti? koki antciuzinuka, kad siek tiek suminkstintu lova? pirkom, kai dar nieko apie ciuzinius nezinojau... lova 90/200

Pas mus antciuzinys ir ciuzinukas 90 x 200 kainuoja tiek pat 399lt. Tai gal geriau pasikeiskite ciuzinuka.
Atsakyti
[quote=Inmanta,2010 03 18, 10:17]
[quote=pempe1,2010 03 13, 18:05]
Labutis taip . Sutariau 2 menesiams kaina 160x200 1100lt viskoelastini ciuzini perdanga 4cm pagrindas 12 cm pagrindo tankis labai gera 50 pas kitus buna dazniausia 40 tankio.
Prasom rasyti klausimus ax.gif atsakysiu pirmadieni. Sugrisiu pailsejusi ir galesiu patarti daugiau variantu.

įmeskite to čiužinio nuorodą , įdomu pasiskaityti daugiau smile.gif
kur būtų galima Marijampoleje ar Kaune kažką panašaus pačiupinėti , nesinori pirkti katę maiše
[/quote]
viskoelastas gan greitai atsistatantis. Kazkas panasaus kaip Athena tik neiskarpytas ir siek tiek pagrindas kietesnis ir didesnio tankio. O akcijinis stai cia idedu nuoroda
http://e.interjeruvi...s-ciuzinys.html
[quote=Basakojė,2010 03 18, 12:03]
Sveiki,
gal galėtumėt ir man patarti?

Žiūrinėju šiuos g.gif
Travilita Magija 7
FEY&CO Auriga
LONO TYLA TERMO

lova 160x200. Ugis 173 cm 68kg
[/quote]
O koks lovos dugnas ? Kokie groteliu tarpai?

[quote=viltuse,2010 03 18, 14:54]
Pempe1, ka galetum patarti vaikui ant lovytes uzdeti? koki antciuzinuka, kad siek tiek suminkstintu lova? pirkom, kai dar nieko apie ciuzinius nezinojau... lova 90/200
[/quote]
O vaikutis yra linkes stipriau prakaituoti ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 03 19, 11:10)

O koks lovos dugnas ? Kokie groteliu tarpai?

groteles derinsim prie čiužinio, kurį išsirinksim ax.gif neturim dar ir grotelių
Atsakyti
kiek supratau jei orientuotis iki 2000 lt

is ziuretu lieka Auriga , kiti du atkrenta del pernelyg skirtingo minkstumo pusiu. Ciuzini reikia vartyti 1 karta i menesi. Dar kaip vienas is variantu butu Vital blue, Passion, jei is viskoelastiniu athena, premium, Ura plius.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 03 19, 12:46)
kiek supratau jei orientuotis iki 2000 lt

is ziuretu lieka Auriga , kiti du atkrenta del pernelyg skirtingo minkstumo pusiu. Ciuzini reikia vartyti 1 karta i menesi. Dar kaip vienas is variantu butu Vital blue, Passion, jei is viskoelastiniu athena, premium, Ura plius.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveika, pempe1,
anksciau jau rasiau del ciuzinuko, tik tema baiges... priminsiu, svoriai 60kg ir 75kg, ciuzinys 160-200,tarpai tarp groteliu 4cm, Jus man siulete vital blue.. taciau noretusi ko nors pigesnio.. blush2.gif kad i tukstantuka ar truputuka virs jo tilpti... cia pasiskaiciau apie ura plius, ar jis mum tiktu? g.gif
ir jei taip kur butu galima juos isbandyti? gal yra atstovybe klaipedoje? blush2.gif
Atsakyti
Kokie čiužiniai rekomenduojami kai vyro ir žmonos svoris l. skiriasi (mano 166 cm/50 kg, vyro 186 cm/100)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 19 kovo 2010 - 13:44
QUOTE(AstaRaud @ 2010 03 19, 14:43)
Kokie čiužiniai rekomenduojami kai vyro ir žmonos svoris l. skiriasi (mano 166 cm/50 kg, vyro 186 cm/100)?

Iš skirtingų kietumo branduolių, arba 2 atskiri čiužinukai.
Jums tinka Aruba arba MyBalance. Tik neparašėte, koks lovos dugnas, jei grotelės kokie tarpai? ir kokių išmatavimų reikia?
Papildyta:
QUOTE(linulia993 @ 2010 03 19, 14:14)
Sveika, pempe1,
anksciau jau rasiau del ciuzinuko, tik tema baiges... priminsiu, svoriai 60kg ir 75kg, ciuzinys 160-200,tarpai tarp groteliu 4cm, Jus man siulete vital blue.. taciau noretusi ko nors pigesnio.. blush2.gif kad i tukstantuka ar truputuka virs jo tilpti... cia pasiskaiciau apie ura plius, ar jis mum tiktu? g.gif
ir jei taip kur butu galima juos isbandyti? gal yra atstovybe klaipedoje? blush2.gif

Pamąstykite apie galimybę geriau pridėti vieną kitą šimtinę, nei vėliau gailėtis.
Lova su patalynės dėže? ir ar nesate gausiai prakaituojantys?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 03 19, 13:55)
Iš skirtingų kietumo branduolių, arba 2 atskiri čiužinukai.
Jums tinka Aruba arba MyBalance. Tik neparašėte, koks lovos dugnas, jei grotelės kokie tarpai? ir kokių išmatavimų reikia?
Papildyta:
Pamąstykite apie galimybę geriau pridėti vieną kitą šimtinę, nei vėliau gailėtis.

Ačiū 4u.gif .
Na gal aš tiek smulkiai neišmanau apie čiužinius, bet kokią reikšmę renkantis čiužinį turi tarpai tarp grotelių ir lovos ilgis? Nes aš dar lovos ir neturiu tai va ir bandau viską suderinti ir kartu viską nusipirkti... ax.gif Bet manau kad išmatavimai būtų 180x200 arba 160x200. Atskirų čiužinių nenorėčiau, nes tas tarpas tarp jų jau atsibodo per 7 metus...
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 03 19, 14:55)

lova be patalynes dezes, o del prakaitavimo, tai manau kad nesam tokie labai jau gausiai prakaituojantys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2010 03 19, 14:14)
Sveika, pempe1,

Ura plus jums tiktu jei nera problemos stipriai padidejusio prakaitavimo. Del kokybes tai sis variantas labai geras savo tankiu tankis didesnis nei Vital blue .
Tankis reiskia ilgesni tarnavima.
Aisku jei norite galima rinktis su aukstesne viskoelastines medziagos perdanga 6 cm taciau isbrangsta .
Visu pirma viskoelastas yra gera medziaga del savo strukturos. Kodel Vokietijojs Ligoninese ir sanatorijose ji naudoja? Viskoelastine naujos kartos greito atsistatymo medziaga isbandyta, kad tinka esant nugaros probemoms.
Yra leto atsistatymo viskoelastine medziaga ir naujos kartos greiciau reaguojanti ir atsistatanti viskoelastine medziaga.
Dar svarbu zinoti ax.gif Kambario temperatura svarbu , jei salciau nei 17 sukieteja.

QUOTE(AstaRaud @ 2010 03 19, 15:06)
Ačiū  4u.gif .
Na gal aš tiek smulkiai neišmanau apie čiužinius, bet kokią reikšmę renkantis čiužinį turi tarpai tarp grotelių ir lovos ilgis? Nes aš dar lovos ir neturiu tai va ir bandau viską suderinti ir kartu viską nusipirkti... ax.gif Bet manau kad išmatavimai būtų 180x200 arba 160x200. Atskirų čiužinių nenorėčiau, nes tas tarpas tarp jų jau atsibodo per 7 metus...

Geriausia kaina ir populiariausias matmuo yra 160x200 . groteliu tarpai kuo smulkesni ir minkstos amortizuojancios pakabos. Aukstos kokybes Lignum starr triton. O vidutines Comfort groteles. Parasykite sudejima iprocius patarsime.
Papildyta:
QUOTE(AstaRaud @ 2010 03 19, 14:43)

Metzeler firmos jis ir ji variantas . Visuose galima.Desinej minksciau , kairej kieciau . Susideda is svieju branduoliu ir 1 bendro uzvalkalo. Dar viskoelastiniai tinka.
Papildyta:
QUOTE(vickyyy @ 2010 03 19, 14:55)
Lova su patalynės dėže?

Kodel sakai ,kad zmones gailesis . Irodyk man, kad viskoelastinis ciuzinys Ura plius prastos kokybes. Tankis putu poliuretano 50, o Vital blue 45 . Viskoelasto dar aukstesnio tankio.

Papildyta:
As sau galiu leisti zmonems rekomenduoti, bet koki gamini kuris patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 19 kovo 2010 - 15:13

Kodel sakai ,kad zmones gailesis . Irodyk man, kad viskoelastinis ciuzinys Ura plius prastos kokybes. Tankis putu poliuretano 50, o Vital blue 45 . Viskoelasto dar aukstesnio tankio.

Papildyta:
As sau galiu leisti zmonems rekomenduoti, bet koki gamini kuris patinka.
[/quote]

Pempe, aš čia nelyginau Ura su kitu čiužiniu. Tiesiog siūlau peržiūrėti finansus.
Vital Blue gali būti ir 50/ 55 tankio.
Atsakyti