Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 9

QUOTE(*bitele* @ 2010 06 17, 08:25)
Sveiki čiužinių žinovai,
renkam čiužinį mergaitei 7 m. Nusižiūrėjau "Tylą plius" . Kaina nedidelė o sudėtis, mano supratimu nebloga, bet gal kas žino užslėptų "Tylos" bėdų?
Tai pusiau spyruoklinis čiužinys  tai nezinom ar būtinai grotelės reikalingos, ar gali būti ir plokštė.

Tylai plius trūksta stabilumo, toks minkštas ir banguojantis gaunasi. Čiužinys negali būti pusiau spyruoklinis, jis arba turi spyruokles arba ne. Jis jokiu būdu netampa lateksiniu ortopediniu ar antialerginiu. Žiūrėkite į Tyla Termo tada.
Papildyta:
QUOTE(mazoji_urbonyte @ 2010 06 17, 11:48)
O dar norėjau paklausti ar tyla termo čiužiniui reikalinga tam tikri tarpai tarp grotelių? koks būtų optimaliausias variantas, nes greičiausiai groteles darysim patys..
o gal pačių darytos netinka, nes bus tik paprastos lentelės? ir jei pirkti tai kokias labiau patartumėte?

Tarpai iki 4 cm būtų pats tas, grotelės nėra labai svarbu spyruokliniam, amortizatoriai yra jo viduje, svarbu tik tarpų dydis. Aišku geros grotelės priduoda ilgaamžiškumo, bet čia minimaliai.
Atsakyti
[quote=pempe1,2010 06 16, 20:51]
Ant plokstes tinka tik spyruokliniai.Geriausia oro apykaita yra spyruokliniuose. Jei labai stipriai padidejas prakaitavimas paziurekite is Linas kolekcijos.
Kokio sudejimo esate?
Papildyta:

ačiū už atsakymą. Esame 166/80 ir 172/72.

Parduotuvėjė žiūrėjom:
Lono-Tyla;
FeyCo-Auriga;
Brecle-Silver, 5z; ir Vital spring.

Atrodo vienodi, bet labai skiriasi kaina tarp Tylos, Silver 5z ir Vital Spring. Kodėl taip, kokie šitų čiužinių minusai ir pliusai? Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(dogstrot @ 2010 06 17, 19:54)
FeyCo-Auriga;

vat šitas čiužinys man yra kažkas baisaus. mes pas uošvius ant jo miegam. tiksliau aš miegu, nes vyras sako ant akmens nemiegosiu, nors kietumas H2. aišku, mes jau pripratom miegoti ant latekso, bet ir prieš tai ta Auriga buvo kaip košmaras.
Atsakyti
[quote=dogstrot,2010 06 17, 19:54]
Ant plokstes tinka tik spyruokliniai.Geriausia oro apykaita yra spyruokliniuose. Jei labai stipriai padidejas prakaitavimas paziurekite is Linas kolekcijos.
Kokio sudejimo esate?
Papildyta:

Parduotuvėjė žiūrėjom:
Lono-Tyla;
FeyCo-Auriga;

Atrodo vienodi, bet labai skiriasi kaina tarp Tylos, Silver 5z ir Vital Spring. Kodėl taip, kokie šitų čiužinių minusai ir pliusai? Ačiū už atsakymą.
[/quote]
Tyla yra standartinio pocket. Vital spring kazkas panasaus, tik ten spyruokles 5 zonu. Silver siek tiek sukietina sizalio pluoštas.
Is isvardintu komfortiskiausias Auriga. Mazos multi pocket spyruoklytes ir perdanga elastingesne. Placiau aprasyta stai cia apie feyco info
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 06 17, 19:05)
vat šitas čiužinys man yra kažkas baisaus. mes pas uošvius ant jo miegam. tiksliau aš miegu, nes vyras sako ant akmens nemiegosiu, nors kietumas H2. aišku, mes jau pripratom miegoti ant latekso, bet ir prieš tai ta Auriga buvo kaip košmaras.

keista, parduotuvėje bandžiau ant jo gulėti, tai pasirodė kad nėra kietas.
Atsakyti
Pas zemuogienes tevus Arkade sumaise pavadinimus. Nes veliau su jos tevais kalbejom jie yra isigije Arkade ciuzini o ne auriga. Skirtumas labai tarp ju . Pabandykite Arkade ir pabandykite Auriga suprasite
Papildyta:
dogstrot ir jus gulinedama pajautete,kad tai vienas is minksciausiu spyruokliniu kainos kategorijoje iki 2000 lt. Aisku yra dar minsktesniu, bet jie jau trigubai daugiau kainuoja.

Papildyta:
QUOTE(žemuogienė @ 2010 06 17, 20:05)

Paziurekite ant sutarties tevu. Pamatysite, kad arkade o ne auriga ciuzinys. Dar jei kitaip paziureti skiriasi ir uzvalkalai Aurigos uzvalkalas trikotazinis minkstas. O arkade austinis.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 06 17, 21:51)
Paziurekite ant sutarties tevu. Pamatysite, kad arkade o ne auriga ciuzinys.  Dar jei kitaip paziureti  skiriasi ir uzvalkalai Aurigos uzvalkalas trikotazinis minkstas. O arkade austinis.

grįžus pas uošvius pažiūrėsiu, ir tada MB nudaušiu kad neteisingai man pasakė biggrin.gif
Atsakyti
Man dar klausimas iškilo.. ar tyla termo galėtų ant žemės laikyti kažkurį laiką (mėnesį, du)? g.gif
Atsakyti
[quote=dogstrot,2010 06 17, 19:54]
Kokio sudejimo esate?
Papildyta:

Parduotuvėjė žiūrėjom:
Lono-Tyla;
FeyCo-Auriga;

[/quote]

Sveiki,
norejau pasakyti, kad Pempe pasake daug netiesos.
Tyla pavirsius yra poliuretanas tik 32 tankio, Silver 5Zonen yra aukstesnis net 4 cm uz Tyla ir jo porolono tankis yra 40, o Vital Spirng yra ypatingai minkstas, 20 cm aukscio, ekologiskas ir auksciausios kokybes medziagomis pagamintas ciuzinys, turbut elastingiausias is visu isvardintu.
Atsakyti

QUOTE(žemuogienė @ 2010 06 18, 08:42)
grįžus pas uošvius pažiūrėsiu, ir tada MB nudaušiu kad neteisingai man pasakė biggrin.gif

Butinai paziurek, nes kai su jais kalbejau jie tradicini poketa pirke
QUOTE(mazoji_urbonyte @ 2010 06 18, 12:55)
Man dar klausimas iškilo.. ar tyla termo galėtų ant žemės laikyti kažkurį laiką (mėnesį, du)? g.gif

Galima ji po apacia bus papildomi oro tarpai. Kilimas ir dar ka nors patiesti ir daznai apversti.
Vicky Silver ciuzini yra Sizalio pluoštas - tai AGAVOS pluostas kuris automatiskai sukietina ciuzini ir 5 zonu efektas minimalus. Vital spring yra tracinis spyruoklinis 5 zonu su kokybiska perdanga. Aurigos bent perdanga yra virs spyruokliu 4 cm ir paprofiliuota pagal anatominias zonas ir stipriai skiriasi nuo bet kurio Lietuvos rinkoje esancio ciuzinio.
Atsakyti
Sveiki, domina ciuzinio grazinimo salygos arba pakeitimo. Jei ciuzinys pirktas, taciau pagulejus ant jo menesi ar du, suprantama, kad jis netinka, yra pvz per kietas ar per minkstas, (jis pirktas pagal pardavejos rekomendacijas) , ar galima ji kazkaip pakeisti ar grazinti?
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 06 19, 12:08)
Sveiki, domina ciuzinio grazinimo salygos arba pakeitimo. Jei ciuzinys pirktas, taciau pagulejus ant jo menesi ar du, suprantama, kad jis netinka, yra pvz per kietas ar per minkstas, (jis pirktas pagal pardavejos rekomendacijas) , ar galima ji kazkaip pakeisti ar grazinti?

Visą šį reikalą turite suprasti per savaitę, na maximum dvi, bet ne per mėnesį ir ilgiau.
Deja Lietuvoje čiužiniai kaip ir apatinis trikotažas nėra priimami atgal, nebent rastumete broko biggrin.gif ir įrodytumėte, kad tai gamintojo klaidas.
O kokį turite čiužinį? Kokie jūsų sudėjimai? ir kas nepatiko?
Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2010 06 18, 17:46)
Butinai paziurek, nes kai su jais kalbejau jie tradicini poketa pirke

Galima ji po apacia bus papildomi oro tarpai. Kilimas ir dar ka nors patiesti ir daznai apversti.
Vicky Silver ciuzini yra  Sizalio pluoštas - tai  AGAVOS pluostas kuris automatiskai sukietina ciuzini ir  5 zonu efektas minimalus. Vital spring yra tracinis spyruoklinis 5 zonu su kokybiska perdanga. Aurigos bent perdanga yra virs spyruokliu 4 cm ir paprofiliuota pagal anatominias zonas ir stipriai skiriasi nuo bet kurio Lietuvos rinkoje esancio ciuzinio.

Pempe tas sizalio pluostas tik 0.5 cm (net tiek berods nėra), jis įtakos čiužinio kietumui nedaro, o jei pažiūrėsime į TFK Gold, ten tas sizalio pluoštas yra net 2,5 cm, va tada jau galima sakyti, kad tas sizalio pluoštas pakietina čiužinį.
Atsakyti