QUOTE(Suzy InLove @ 2010 06 13, 20:51)
Sveiki
vyras turi problemų su nugara, o aš greit turėsiu, todėl ieškom ortopedinio čiužinio. Bėda ta, kad turiu mažą mažutėlį beveik 3 mėnesių sūnelį, todėl esu labai apribota teorinių žinių gilinimo klausimais, o apie praktinę dalį net nekalbu. Perskaičiau nemažai info, tame tarpe ir Zorano "priesakus" 3 temoje, bet iškilo dar daugiau klausimų
Būčiau dėkinga, jei kas nors mesteltų bent keletą čiužinių pavadinimų, kurie tiktų 168/57 ir 178/75 gabaritų asmenims (kaip suprantu, tai būtų minkšti ortopediniai H2, 5 zonų?) ir būtų nebrangūs, iki 1200 Lt (esam jauni, todėl savo milijono dar neuždirbom
)
Labai ačiū !!!
Čia suma vienguliui čiužiniui?
Patarti kažką galėtume, bet melagiais būti noro nėra jokio. Čia tas pats, kas paprašyti Mercedes už Opel kainą. Nesupykite tiktai, bet reikalavimai Jūsų rimti ir teisingi, tik jie niekaip neįsipaišo į šiuos rėmus. O dar reiktų ir groteles pridėti, kurių kaina apie 800Lt su minkšta pakaba.
Patarimas, kad ir kas ką siūlytų, aš nematau variantų pigiau kaip 2000Lt, kad atitiktų reikalavimus bent minimaliai. O jei kas pasiūlys pigiau, tai jis užsiima labdara arba konkrečiai stengiasi pasinaudoti nežinojimu.
Ateikite pas mane į saloną Kaune, išsamiai paaiškinsiu ir parodysiu, ką galima įsigyti už šią sumą, kad visiškai neprašauti.