Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 9

QUOTE(pempe1 @ 2010 06 03, 12:21)
Buvau is ju nuziurejusi vaikams putu poliuretana. Uzsisakem pjuvius. Klientai paciupineja, paminko dar palygina su visco foam ar lono izabela.  Ir dazniausiai pasirinka viskofoam arba izabela.
O ispjaustymas toks ale siek tiek ipjauta. Jei kada pro sali vaziuosit uzsukti paciupinesit yra keleta paimti is ju, kad zmones turetu palyginti. ax.gif  Kas pigesniu iesko. Kai paciupinesite suprasite. O katalogas turiu pripazinti gerai padarytas, o kad ten butu taip isimta kaip paveiksliuke.

Isabela žiūrėjom, tik kaina nemaža, nes galvojam, kad šitas čiužinys dar ne amžiams, 5 metų pilietei dar ir avarijų gali būti, tuo labiau, kad ir dar mažesnis pilietis greit bus. norėtųsi iki kokių 400 tilpti, ir nebūtinai iš Lono kažką imti. koks dar būtų pasirinkimas? čiužinys bus 200*90.
Atsakyti
[quote=vickyyy,2010 05 28, 11:13]
Sveiki,
o lovos pagrindas koks? jei turite groteles, tai jums idealiausiai būtų iš Breckle "Vital Blue" H2, ypatingai minkštas ir elastingas čiužinys.
Kaina 1730lt, jam būtinos grotelės, tai dar plus 500lt, jei neturite.
Telpate ir į sumą ir komforto bus labai daug smile.gif
Jei norite prabangesnio varianto tai dar Aruba toks iš minkštesnių, bet jau jis žymiai brangesnis.
Iš kokio miesto esate?
[/quote

Labai ačiū visiems atsakiusiems: ir privačiai, ir viešai:) Po visų šių patarimų supratau, kad niekur nedingsiu nepasidomėjusi pati: tai perskaičiau porą temų apie čiužinius ir praktiškai kai kuriuos gaminius "išbandžiau".
Liko pasirinkti iš šių variantų:
Brecle "Vital Blue"
Metzeler "Bonaire"
Lono "Bio fortuna"
Beje, kadangi mūsų lova turi įtartinos kokybės groteles, tai greičiausiai su čiužiniu reikėtų įgyti ir normalias groteles.

Vital Blue imponuoja savo kaina -- kaip ir sako Vickyyy, tilptume į galimą šiam pirkiniui skirti sumą (iki 2 500 lt). Metzeleris imponuoja savo kokybe -- nors praktiškai tarp Bonaire ir Vital Blue skirtumo didelio nepajutau. Bonaire netgi išgąsdino pernelyg dideliu minkštumu, bet gal tai klaidingas įspūdis (sveriam iki 70 kg, bet net H3 čiužinys man pasirodė per minkštas). Lono "Bio fortuna" pasirodė labai miela kūnui.

Mane ypač domintų esminiai skirtumai tarp išvardytų Brecle ir Metzeler čiužinių. Zoranas čia kažkur rašė, kad perkantys Brecle stipriai permoka už tokių parametrų čiužinius (kitaip sakant, moka už vardą). Bet Metzeler čiužiniai yra brangesni ir... ar labai prastesni (gal čia aš kaipp visiškai nenusimananti apie čiužinius tik didelio skirtumo parametruose nematau)?

Labai lauksiu komentarų. Ypač Zorano, jeigu jis dar lankosi šiame forume.
Esame vilniečiai (čia buvo kilę klausimų, iš kur mes smile.gif

Atsakyti
Issirinkau Passion tik dabar neapsisprendziu koky kietuma rinktis. Svoris 85 ugis 192. Gulejau ant H2 ir lyg nepasirode jis man per minkstas, bet tas gulejimas parduotuvej labai jau subjektyvus dalykas ir kaip supratau is skaitytu komentaru neretai parsivezus pasirodo kitaip.
Tai gal vistik reiktu imti H3? gal kas bandet abudu ant kiek ju kietumai skiriasi?
Atsakyti
[quote=vingiorykštė,2010 06 04, 01:52]
[quote=vickyyy,2010 05 28, 11:13]
Sveiki,
o lovos pagrindas koks? jei turite groteles, tai jums idealiausiai būtų iš Breckle "Vital Blue" H2, ypatingai minkštas ir elastingas čiužinys.
Kaina 1730lt, jam būtinos grotelės, tai dar plus 500lt, jei neturite.
Telpate ir į sumą ir komforto bus labai daug smile.gif
Jei norite prabangesnio varianto tai dar Aruba toks iš minkštesnių, bet jau jis žymiai brangesnis.
Iš kokio miesto esate?
[/quote

Labai ačiū visiems atsakiusiems: ir privačiai, ir viešai:) Po visų šių patarimų supratau, kad niekur nedingsiu nepasidomėjusi pati: tai perskaičiau porą temų apie čiužinius ir praktiškai kai kuriuos gaminius "išbandžiau".
Brecle "Vital Blue"
Metzeler "Bonaire"
Lono "Bio fortuna"
Beje, kadangi mūsų lova turi įtartinos kokybės groteles, tai greičiausiai su čiužiniu reikėtų įgyti ir normalias groteles.

Vital Blue imponuoja savo kaina -- kaip ir sako Vickyyy, tilptume į galimą šiam pirkiniui skirti sumą (iki 2 500 lt). Metzeleris imponuoja savo kokybe -- nors praktiškai tarp Bonaire ir Vital Blue skirtumo didelio nepajutau. Bonaire netgi išgąsdino pernelyg dideliu minkštumu, bet gal tai klaidingas įspūdis (sveriam iki 70 kg, bet net H3 čiužinys man pasirodė per minkštas). Lono "Bio fortuna" pasirodė labai miela kūnui.

Mane ypač domintų esminiai skirtumai tarp išvardytų Brecle ir Metzeler čiužinių. Zoranas čia kažkur rašė, kad perkantys Brecle stipriai permoka už tokių parametrų čiužinius (kitaip sakant, moka už vardą). Bet Metzeler čiužiniai yra brangesni ir... ar labai prastesni (gal čia aš kaipp visiškai nenusimananti apie čiužinius tik didelio skirtumo parametruose nematau)?

[/quote]

Jei atvirai uz Metzeler varda mokate irgi tiek kiek uz Breckle smile.gif
"Parametrus" galite palyginti.
Reikia ziureti kas jums maloniau, kuris ciuzinys priima teisingai stuburiuka.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 06 03, 12:51)
Isabela žiūrėjom, tik kaina nemaža, nes galvojam, kad šitas čiužinys dar ne amžiams, 5 metų pilietei dar ir avarijų gali būti, tuo labiau, kad ir dar mažesnis pilietis greit bus. norėtųsi iki kokių 400 tilpti, ir nebūtinai iš Lono kažką imti. koks dar būtų pasirinkimas? čiužinys bus 200*90.

Uz 440 lt butu kazkas panasaus,kaip viskofoam tik be viskoelasto su skalbiamu uzvalkalu. arba Norka

QUOTE(kubum @ 2010 06 04, 09:24)
Issirinkau Passion tik dabar neapsisprendziu koky kietuma rinktis. Svoris 85 ugis 192. Gulejau ant H2 ir lyg nepasirode jis man per minkstas, bet tas gulejimas parduotuvej labai jau subjektyvus dalykas ir kaip supratau is skaitytu komentaru neretai parsivezus pasirodo kitaip.
Tai gal vistik reiktu imti H3? gal kas bandet abudu ant kiek ju kietumai skiriasi?

H3 labai stipriai sukieteja. Imkite h2 drasiai tinka jusu sudejimui. Tuo labiau esate aukstas ir liekno sudejimo zmogus h3 visiskai neispausite.
Atsakyti
QUOTE(vingiorykštė @ 2010 06 04, 01:52)
Po visų šių patarimų supratau, kad niekur nedingsiu nepasidomėjusi pati: tai perskaičiau porą temų apie čiužinius ir praktiškai kai kuriuos gaminius "išbandžiau".
Brecle "Vital Blue"
Metzeler "Bonaire"
Lono "Bio fortuna"

Vingiorykste renkantis ciuzini labai svarbu ilgiau pasivartyti ir pajausti.
Jei svarstote apie Bonaire reikia zinoti,kad jam labai svarbu kokybiskos minkstos pakabos groteles. O tai stipriai isbrangina.
Visi cia isvardinti skiriasi siek tiek oro pralaidumu.
Visos firmos turi ir prastesniu ir rimtesniu gaminiu, tai konkreciai isskirti galima tik konkrecius modelius.

Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 06 04, 09:41)
Jei atvirai uz Metzeler varda mokate irgi tiek kiek uz Breckle smile.gif
"Parametrus" galite palyginti.
Reikia ziureti kas jums maloniau, kuris ciuzinys priima teisingai stuburiuka.

Aš ir neabejoju, kad už Metzeler vardą taip pat mokame daugiau smile.gif Man tik labai smalsu, kur geresnis kainos ir kokybės santykis, tiksliau, už kurį vardą daugiau permokame 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2010 06 04, 11:29)
Vingiorykste renkantis ciuzini labai svarbu ilgiau pasivartyti ir pajausti.
Jei svarstote apie Bonaire reikia zinoti,kad jam labai svarbu kokybiskos minkstos pakabos groteles. O tai stipriai isbrangina.
Visi cia isvardinti skiriasi siek tiek oro pralaidumu.
Visos firmos turi ir prastesniu ir rimtesniu gaminiu, tai konkreciai isskirti galima tik konkrecius modelius.

Dėkoju, pasvarstysime apie tai, ką pasakėte. O kurio iš mano išvardytų trijų čiužinių pralaidumas būtų geresnis? Jeigu etiška taip klausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vingiorykštė @ 2010 06 04, 12:07)
Aš ir neabejoju, kad už Metzeler vardą taip pat mokame daugiau smile.gif  Man tik labai smalsu, kur geresnis kainos ir kokybės santykis, tiksliau, už kurį vardą daugiau permokame  4u.gif
Papildyta:
Dėkoju, pasvarstysime apie tai, ką pasakėte. O kurio iš mano išvardytų trijų čiužinių pralaidumas būtų geresnis? Jeigu etiška taip klausti  blush2.gif

Geriausias kainos kokybės santykis visgi bus pas Metzeler, o oro pralaidumas pas išvardintus skiriasi ne taip jau ir žymiai, bet pirmoje vietoje visgi bus Metzeleris, aš bent jau tuo įsitikinęs.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 06 04, 11:10)
Uz 440 lt butu kazkas panasaus,kaip viskofoam tik be viskoelasto su skalbiamu uzvalkalu. arba Norka

o viskofoam - čia kurios firmos? blush2.gif galvojam apie Norka dabar jau rimtai g.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 06 04, 13:21)
o viskofoam - čia kurios firmos?  blush2.gif  galvojam apie Norka dabar jau rimtai  g.gif

interjeru vizijos specialios kolekcijos.
Atsakyti
sodo name (gyvensim vasarą daugmaž nuolat, likusiu laiku savaitgaliais, žiemą temperatūrą palaikoma tik dėl šildymo/vandentiekio neužšalimo)
vaikams (2m.ir 9m.) nupirkom iš Jysk kaučiukmedžio lovas 90x200 , jau buvo ir su grotelėm , čiužinius nusižiūrėjau Putų poliuretano "RIMA HR" iš Trivlitos

sau irgi norisi minkštesnio nes nuo dabar bute turimo spyruoklinio šonai ilgiau miegant vyrui paskausta, o ir vyras su nugara problemų anksčiau turėjo
vyro svoris 88 kg, ūgis 180, alergiškas patalynės erkutėms
mano svoris 60 kg, ūgis 175
sau galvojom imti Tyla 2 - Dvipusis HR putų poliuretano-Viskoelastinės medžiagos čiužinys, h~15 cm

ar gal kas ką protingesnio patars? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(dangis @ 2010 06 05, 02:02)
sodo name (gyvensim vasarą daugmaž nuolat, likusiu laiku savaitgaliais, žiemą temperatūrą palaikoma tik dėl šildymo/vandentiekio neužšalimo)
vaikams (2m.ir 9m.) nupirkom iš Jysk kaučiukmedžio lovas 90x200 , jau buvo ir su grotelėm , čiužinius nusižiūrėjau Putų poliuretano  "RIMA HR" iš Trivlitos

sau irgi norisi minkštesnio nes nuo dabar bute turimo spyruoklinio šonai ilgiau  miegant vyrui paskausta, o ir vyras su nugara problemų anksčiau turėjo
vyro svoris 88 kg, ūgis 180, alergiškas patalynės erkutėms
mano svoris 60 kg, ūgis 175
sau galvojom imti Tyla 2 - Dvipusis HR  putų poliuretano-Viskoelastinės medžiagos čiužinys, h~15 cm

ar gal kas ką protingesnio patars? Ačiū

Kaip suprantu, grotelių nekeisite, o suma irgi neturi būti didelė. Bet problema su dulkių erkutėmis sprendžiama neperkant spyruoklinių ir "natūralių" čiužinių.
Pažiūrėkite šiuos modelius :
Passion iš Fey&Co, būtų gerai geros grotelėsl;
Maxim iš Metzeler, reikės gerų grotelių;

Atsakyti