Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 9

QUOTE(kubum @ 2010 06 01, 14:16)
Sveiki,

Renkuosi tarp Passion ir Maxim 200/90, groteles Alex hn 5v neypatingos. Ar verta permoketi 300lt uz Maxim ar jausis ten kazkos skirtumas?
Ir koky kietuma reiktu rinktis  192/85.
Dar klausimas kur Kaune galima isbandyti Metzlerio pagalves ir kokios nuomones apie jas jei kas esat bande, ar nekarsta ant ju?

Metzeler pagalves galite pabandyti pas mus salone, Montecristo, Nemuno balduose antrame aukšte, o Maxim yra kokybiškesnių medžiagų, jo neskaldyta struktūra prilygsta paprastams HR 50-55 tankio, plius jame naudojamas sulėgražų aliejus, kuris dalinai keičia naftos riebalus.
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 06 01, 16:35)
Metzeler pagalves galite pabandyti pas mus salone, Montecristo, Nemuno balduose antrame aukšte, o Maxim yra kokybiškesnių medžiagų, jo neskaldyta struktūra prilygsta paprastams HR 50-55 tankio, plius jame naudojamas sulėgražų aliejus, kuris dalinai keičia naftos riebalus.

Sveikas zinove. Matau varda pasikeites toliau protingesnis uz gamintojus dediesi. Ar skaldyta ar ne tankis vistiek yra 40, koks tada rufinos tankis 75-82? Koks procentas to aliejaus deta, 5 ar 10% ?
Atsakyti
QUOTE(avokadas @ 2010 06 01, 17:21)
Sveikas zinove. Matau varda pasikeites toliau protingesnis uz gamintojus dediesi. Ar skaldyta ar ne tankis vistiek yra 40, koks tada rufinos tankis 75-82? Koks procentas to aliejaus deta, 5 ar 10% ?

Nežnau iš kur traukiate savo informacija, bet ji yra klaidinga. Jeigu HR tankio reikšmė būtų lygi paprasto poliuretano reikšmei pagal ilgaamžiškumą, tada daugumas dėtų pigesnį HR 25-30 tankio į daugumą sofų lovų ir nesuktų galvos, bet kažkodėl, norint dėti HR į sėdimą dalį, reikia minimaliai imti 40, o paprasto paknaka 25-30? Gal tai mitas, paneigite tai. Todėl aš lyginu medžiagas taip, kaip įsivaizduoju derėtų, ko daugumas nedaro dėl įvairių priežaščių.
Jeigu galima paaiškinkite, ko Jūs puolate mane ir kas ir konkrečiai kas ne taip mano informacijoje?
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 06 01, 17:38)
Nežnau iš kur traukiate savo informacija, bet ji yra klaidinga. Jeigu HR tankio reikšmė būtų lygi paprasto poliuretano reikšmei pagal ilgaamžiškumą, tada daugumas dėtų pigesnį HR 25-30 tankio į daugumą sofų lovų ir nesuktų galvos, bet kažkodėl, norint dėti HR į sėdimą dalį, reikia minimaliai imti 40, o paprasto paknaka 25-30? Gal tai mitas, paneigite tai. Todėl aš lyginu medžiagas taip, kaip įsivaizduoju derėtų, ko daugumas nedaro dėl įvairių priežaščių.
Jeigu galima paaiškinkite, ko Jūs puolate mane ir kas ir konkrečiai kas ne taip mano informacijoje?

Maximo HR40 yra lygus visiems rinkoje esamiems HR40, o ne stebuklingai tampa HR50-55. Kad pats uzsirasai savo spurgalkej pievas nieko tokio, bet kitu viesai neklaidink. Ir kiek ten to aliejaus? Bio Fortunoj tik 10%
Atsakyti
QUOTE(avokadas @ 2010 06 01, 18:08)
Maximo HR40 yra lygus visiems rinkoje esamiems HR40, o ne stebuklingai tampa HR50-55. Kad pats uzsirasai savo spurgalkej pievas nieko tokio, bet kitu viesai neklaidink. Ir kiek ten to aliejaus? Bio Fortunoj tik 10%

Iš kur tokie duomenys apie Bio-Fortuna? Nejau kas buvo nuvežęs į gamyklą, kur kepa tą HR?
Aš kažkaip to nesužinojau iš Gumotexo.
Ir matau turi spragą žiniose, nes nežinai kaip yra gaminamas HR ir kaip atvirų porų, bet neskaldytos struktūros HR.
Aš pastebėjau dar vieną dalyką, kažkokią nuoskaudą ir nusistatymą prieš tam tikras žinias ir gal netgi prieš Metzeler? Kas lėmė tokias antipatijas?
Atsakyti
To Montecristo-Sau
Truputi paguglinau atradau jusu nauju produktu RIVALINE, nors ir be nuolaidu iki 3 kartu pigiau galima isigyti biggrin.gif
user posted image

Pas MONTECRISTO Lietuvoje:

first.gif Pagalve Rivaline Hipnos kaina 100Lt, Lietuvoje jau 339 Lt thumbup.gif first.gif

second.gif Ciuzinys Rivaline KineFlex 140x190 - 910 Lt. Lietuvoje su -40% 160x200 - 1439 Lt., o jei nuolaidos nebutu 2399 Lt. good.gif second.gif
Papildyta:
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 06 01, 19:52)
Iš kur tokie duomenys apie Bio-Fortuna? Nejau kas buvo nuvežęs į gamyklą, kur kepa tą HR?
Aš kažkaip to nesužinojau iš Gumotexo.
Ir matau turi spragą žiniose, nes nežinai kaip yra gaminamas HR ir kaip atvirų porų, bet neskaldytos struktūros HR.
Aš pastebėjau dar vieną dalyką, kažkokią nuoskaudą ir nusistatymą prieš tam tikras žinias ir gal netgi prieš Metzeler? Kas lėmė tokias antipatijas?

Tai kad 2 savaites nepraejo kai Jonavoj Gumotex atstovai buvo atvyke savo nauju gaminiu pristatyti, taves vadinasi ten nebuvo verysad.gif
Atsakyti
Kame problemos, kas būsite, kad taip jau noras pakenkti? Aš galiu internete daug čiužinių rasti pigiau, bet to nedarau, nes šie dalykai ne internete perkami, o gal yra noras savo firmą paviešinti, galėsiu palyginimų ir aš pateikti?
Aš pats dirbau Lone ir padėjau ruošti jų naują katalogą, bei puikiai žinau, ką kalbėjo Čekai, kai mums pristatinėjo savo kolekciją. Gal šioje vietoje nediskutuokime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montecristo-Sau: 01 birželio 2010 - 20:15
QUOTE(avokadas @ 2010 06 01, 20:01)
Pas MONTECRISTO Lietuvoje:

first.gif Pagalve Rivaline Hipnos kaina 100Lt, Lietuvoje jau 339 Lt thumbup.gif  first.gif

second.gif Ciuzinys Rivaline KineFlex 140x190 - 910 Lt. Lietuvoje su -40% 160x200 - 1439 Lt., o jei nuolaidos nebutu 2399 Lt. good.gif  second.gif

jau net iš šono nebesmagu skaityti unsure.gif

čia naujiena, kad Lietuvoje daug dalykų brangiau? kas nori, turi laiko ir galimybių ir perka užsienyje, kas ne - perka čia, bet nesidrabsto kaip tamsta.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 06 02, 09:03)
jau net iš šono nebesmagu skaityti  unsure.gif

čia naujiena, kad Lietuvoje daug dalykų brangiau? kas nori, turi laiko ir galimybių ir perka užsienyje, kas ne - perka čia, bet nesidrabsto kaip tamsta.

Yra ir pigiau Lietuvoje. Stai Metzeler firmos ciuziniai yra Lietuvoje daug geresnem kainom.
Zemuogiene jau daug laiko praejo ir ivairiais sezonais naudojote, kaip tarnauja lateksas?
Sauliau, del Maxim Jusu nuomone kazkaip stebuklingai keiciasi. Uzklausiau del tankiu.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 06 03, 11:15)
Yra ir pigiau Lietuvoje. Stai Metzeler firmos ciuziniai yra Lietuvoje daug geresnem kainom. 
Zemuogiene jau daug laiko praejo ir ivairiais sezonais naudojote, kaip tarnauja lateksas?
Sauliau, del Maxim Jusu nuomone kazkaip stebuklingai keiciasi. Uzklausiau del tankiu.

Tankiai aiškūs, 40 pas Maxim, tik reikia įvertinti tai, kad jo technologija skirirasi nuo standartinio HR, o jos privalumas yra būtent patvarumas.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 06 03, 11:15)

puikiai naudojasi. priekaištų nėra. aišku, atsižvelgiant į dabartinę mano padėtį, kol kas nepatogu būtų ir pūkų pataluose, bet šiaip čiužiniu labai džiaugiamės.

ir dar. paaiškinkit man kas nors, kuo blogi Litbedo čiužiniai? kainos tai labai geros biggrin.gif gaminam vaikui baldus, ir varčiau katalogą pas baldžių.
Atsakyti
Buvau is ju nuziurejusi vaikams putu poliuretana. Uzsisakem pjuvius. Klientai paciupineja, paminko dar palygina su visco foam ar lono izabela. Ir dazniausiai pasirinka viskofoam arba izabela.
O ispjaustymas toks ale siek tiek ipjauta. Jei kada pro sali vaziuosit uzsukti paciupinesit yra keleta paimti is ju, kad zmones turetu palyginti. ax.gif Kas pigesniu iesko. Kai paciupinesite suprasite. O katalogas turiu pripazinti gerai padarytas, o kad ten butu taip isimta kaip paveiksliuke.
Atsakyti