QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 05 11, 21:36)
Kur aš taip sakiau? Gal pacituotumėte!!!
Kad čiužinius reikia keisti kas 7-9 metai, tai faktas, o ant kokio pasirinksi miegoti, turi nuspręsti pats ir tavo piniginė. Man šis laikotarpis yra gan ilgas, kad rimtai žiūrėčiau ant ko miegu ir tuo pačiu stengiuosi priversti Jus visus rimtai į tai žiūrėti.
Jeigu lyginame dalykus tarpusavyje, gal yra noras palyginti tokį dalyką kaip Metzeler brangiausią čiužinį su Tempur brangiausiu, tas pačias medžiagas pakratyti, vėdinimo sistemą, anatomiškumą, užvalkalų kokybę?
Kad čiužinius reikia keisti kas 7-9 metai, tai faktas, o ant kokio pasirinksi miegoti, turi nuspręsti pats ir tavo piniginė. Man šis laikotarpis yra gan ilgas, kad rimtai žiūrėčiau ant ko miegu ir tuo pačiu stengiuosi priversti Jus visus rimtai į tai žiūrėti.
Jeigu lyginame dalykus tarpusavyje, gal yra noras palyginti tokį dalyką kaip Metzeler brangiausią čiužinį su Tempur brangiausiu, tas pačias medžiagas pakratyti, vėdinimo sistemą, anatomiškumą, užvalkalų kokybę?
Cia taspats kas lygint geriausia piena su geriausia varske, nedaug bendro.. O mano tas pasiulymas buvo skirtas tiems, kam limpa viskoelastas. Kas liecia uzvalkalus, tai manau ant apatiniu lateksu reiktu tiesiog gero pralaidumo, o ant viskoelasto issirinkt su gerom savybem pagal save ir galimybes. Dar vienas pliusas, kad visus ciuzinius gali vartyti, kas dar bent truputi prates tarnavima.
Beja, bandziau ir tubini H2, manau efektas panasus kaip rufina H2. Tik cia aisku jau kokybes nepalyginsi, bet kadangi ciuzini keist reiktu po 7-9metu, tai is esmes tokia gera kokybe ir berods 15metu garantija (tubiniui su tubiniui skirtom grotelem), kuriai pats priestarauji nera taip aktualu ir neverta tu pinigu tiek permoketi. Na nebent esi prakaito kalnas ir kitos iseities nera. Bet ne apie tai kalba. Dar karteli pabresiu, kodel as viskoelastinius akcentuoju, ne del to, kad esu kazkuom susijes su ju pardavimu ar turiu artimu, tolimu, labai tolimu giminaiciu toje srity, o tiesiog mano kunui sis dalykas prilipo labiausiai. Jie zmogui dazniausiai arba patinka, arba visai nepatinka. Neesu konkreciai uz tempur, del to ir laukiu 15d. kad pamatyciau ka siulot.. Netgi pradedu rimtai galvoti apie pries tai pasiulyta pigu varianta.