QUOTE(Prezidentė @ 2010 03 14, 20:34)
Su jūsų pagalba išsirinkome ir užsisakėme čiužinį. Dabar norėtume pakeisti čiužinius ir jaunuoliams 11 ir 14 metų. Parduotuvėje mums pasiūlė Jolaną, Tai kaip suprasti, kad suaugusiems jis per kietas? Kokia Jūsų nuomonė apie čiužinius paaugliams? Dar siūlė Isabelą. Maxim per brangu.
Gali bandyti Isabella, Maxim butu geriausiai. Jolana per kietas, naudos jokios.
Papildyta:
QUOTE(hitohana @ 2010 03 14, 22:51)
Ačiū labai už nuorodą, tikrai jaučiuos gabesnė šioj srity
Kaip ir išsirinkom Medea, tik man toks klausimas iškilo. Vienoj parduotuvėj konsultantė sakė, kad galima jį sukinti, kad tos zonos simetriškos iki vidurio, o kitoj parduotuvėj sakė, kad negalima sukioti. Ir nerandu info kaip čia iš tiesų dabar
Ir dar, aprašyme šio čiužinio matau ženkliuką kietesnė-minkštesnė čiužinio pusės, tai ar jį galima dar ir vartyti?
Sukineti gali, o kokioje parduotuveje sake, kad negali sukineti? Tas zenkliukas nesamone, jei tu ji matei kazkur, Medea vienpusis.
Papildyta:
QUOTE(vexe @ 2010 03 15, 11:40)
Zoran, dar norejau pasitikslinti del ciuziniu. Jau kaip ir issirinkau ciuzini, bet einant pirkti dar norisi uztvirtinti savo pasirinkima. Mano pasirinkimas Bonaire+Lignum starr, bet siek tiek keiciasi pinigine situacija tai del kitu variantu norejau pasvarstyti. Svoriai: 65 / 170 ir 50 / 165, kietumas H2.
1. Klausimas del ciuziniu tankio: ciuziniu aprasymuose akcentuojama, kad didesnis tankis leidzia ciuzini pritaikyti vidutinio ir didesnio svorio zmonems, tai taip iseina, kad mano atveju mazesnis keitumas tarnautu panasiai kaip didesnis kietumas sunkesniam zmogui? t.y. man neapsimoka imti brangesni ciuzini sumokant uz tanki kai man uztenka dabartino (mano pasirinkimas Bonaire su 50, kai Rufina 60).
2. Del Metzeler ciuziniu gamos: Aruba, Bonaire, Saphir, Rufina. Aruba su Bonaire yra to paties tankio, Saphir su Rufina taip pat, tarpusavuje sios ciuziniu grupes skiriasi profiliavimu. Ar Rufina su Saphir dar turi kokių esminių skirtumų nuo Arubos su Bonaire?
Aruba ir Bonaire 50 tankio, tikrai tarnaus normaliai prie jusu svoriu, as imciau Bonaire del geresnio profiliavimo.
Saphir ir Rufina geresni tuo, kad ilgaamziskesni ir ju profiliavimas zonu yra teisingesnis. Jeigu leidzia galimybes as imciau Rufina.