Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 9

QUOTE(Zoran @ 2010 03 14, 09:04)
Perskaityk trecios temos pirma posta, ten mano paaiskinimas apie ciuziniu, kai kuri info pasenus, bet bendros zinios puse velnio. Tikrai turetum daug ka suprasti.

Ačiū labai už nuorodą, tikrai jaučiuos gabesnė šioj srity biggrin.gif Kaip ir išsirinkom Medea, tik man toks klausimas iškilo. Vienoj parduotuvėj konsultantė sakė, kad galima jį sukinti, kad tos zonos simetriškos iki vidurio, o kitoj parduotuvėj sakė, kad negalima sukioti. Ir nerandu info kaip čia iš tiesų dabar smile.gif Ir dar, aprašyme šio čiužinio matau ženkliuką kietesnė-minkštesnė čiužinio pusės, tai ar jį galima dar ir vartyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 03 14, 19:40)
Jolana tiktu, groteles geriau Triton, nes vyras drutas, nors laikys ir Lignum starai. Beda ta, kad tu per lengva Jolanai, zonavimas beveik praranda efekta, vyrui gerai. Siulyciau Passion paziureti. Greitu laiku bus paroda, turesiu proga palyginti kai kuriu gamintoju naujienas, gal ka gero dar atkapstysiu.

Zoran, ačiū labai už patarimus ir kantrybę aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
tai gal galėtumėte patarti konkrečiai kokius čiužinius ir groteles geriausiai būtų žiūrėti, labai minkšti mums nepatinka, o daugiau tai kaip ir pageidavimų nėra. Jei išeitų sutaupyti pinigėlių ir išleisti mažiau irgi nepakenktų smile.gif Ir jei nesunku parašykite kur Kaune galima būtų apžiūrėti tuos čiužinius.
Iš anksto dėkoju už informaciją.
Atsakyti
Zoran, dar norejau pasitikslinti del ciuziniu. Jau kaip ir issirinkau ciuzini, bet einant pirkti dar norisi uztvirtinti savo pasirinkima. Mano pasirinkimas Bonaire+Lignum starr, bet siek tiek keiciasi pinigine situacija tai del kitu variantu norejau pasvarstyti. Svoriai: 65 / 170 ir 50 / 165, kietumas H2.
1. Klausimas del ciuziniu tankio: ciuziniu aprasymuose akcentuojama, kad didesnis tankis leidzia ciuzini pritaikyti vidutinio ir didesnio svorio zmonems, tai taip iseina, kad mano atveju mazesnis keitumas tarnautu panasiai kaip didesnis kietumas sunkesniam zmogui? t.y. man neapsimoka imti brangesni ciuzini sumokant uz tanki kai man uztenka dabartino (mano pasirinkimas Bonaire su 50, kai Rufina 60).
2. Del Metzeler ciuziniu gamos: Aruba, Bonaire, Saphir, Rufina. Aruba su Bonaire yra to paties tankio, Saphir su Rufina taip pat, tarpusavuje sios ciuziniu grupes skiriasi profiliavimu. Ar Rufina su Saphir dar turi kokių esminių skirtumų nuo Arubos su Bonaire?
Atsakyti
QUOTE(Prezidentė @ 2010 03 14, 20:34)
Su jūsų pagalba išsirinkome ir užsisakėme čiužinį. Dabar norėtume pakeisti čiužinius ir jaunuoliams 11 ir 14 metų. Parduotuvėje mums pasiūlė Jolaną, Tai kaip suprasti, kad suaugusiems jis per kietas? Kokia Jūsų nuomonė apie čiužinius paaugliams? Dar siūlė Isabelą.  Maxim per brangu.

Gali bandyti Isabella, Maxim butu geriausiai. Jolana per kietas, naudos jokios.
Papildyta:
QUOTE(hitohana @ 2010 03 14, 22:51)
Ačiū labai už nuorodą, tikrai jaučiuos gabesnė šioj srity  biggrin.gif  Kaip ir išsirinkom Medea, tik man toks klausimas iškilo. Vienoj parduotuvėj konsultantė sakė, kad galima jį sukinti, kad tos zonos simetriškos iki vidurio, o kitoj parduotuvėj sakė, kad negalima sukioti. Ir nerandu info kaip čia iš tiesų dabar smile.gif Ir dar, aprašyme šio čiužinio matau ženkliuką kietesnė-minkštesnė čiužinio pusės, tai ar jį galima dar ir vartyti?  g.gif

Sukineti gali, o kokioje parduotuveje sake, kad negali sukineti? Tas zenkliukas nesamone, jei tu ji matei kazkur, Medea vienpusis.
Papildyta:
QUOTE(vexe @ 2010 03 15, 11:40)
Zoran, dar norejau pasitikslinti del ciuziniu. Jau kaip ir issirinkau ciuzini, bet einant pirkti dar norisi uztvirtinti savo pasirinkima. Mano pasirinkimas Bonaire+Lignum starr, bet siek tiek keiciasi pinigine situacija tai del kitu variantu norejau pasvarstyti. Svoriai: 65 / 170 ir 50 / 165, kietumas H2.
1. Klausimas del ciuziniu tankio: ciuziniu aprasymuose akcentuojama, kad didesnis tankis leidzia ciuzini pritaikyti vidutinio ir didesnio svorio zmonems, tai taip iseina, kad mano atveju mazesnis keitumas tarnautu panasiai kaip didesnis kietumas sunkesniam zmogui? t.y. man neapsimoka imti brangesni ciuzini sumokant uz tanki kai man uztenka dabartino (mano pasirinkimas Bonaire su 50, kai Rufina 60).
2. Del Metzeler ciuziniu gamos: Aruba, Bonaire, Saphir, Rufina. Aruba su Bonaire yra to paties tankio, Saphir su Rufina taip pat, tarpusavuje sios ciuziniu grupes skiriasi profiliavimu. Ar Rufina su Saphir dar turi kokių esminių skirtumų nuo Arubos su Bonaire?

Aruba ir Bonaire 50 tankio, tikrai tarnaus normaliai prie jusu svoriu, as imciau Bonaire del geresnio profiliavimo.
Saphir ir Rufina geresni tuo, kad ilgaamziskesni ir ju profiliavimas zonu yra teisingesnis. Jeigu leidzia galimybes as imciau Rufina.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 03 15, 14:16)
Papildyta:
Aruba ir Bonaire 50 tankio, tikrai tarnaus normaliai prie jusu svoriu, as imciau Bonaire del geresnio profiliavimo.
Saphir ir Rufina geresni tuo, kad ilgaamziskesni ir ju profiliavimas zonu yra teisingesnis. Jeigu leidzia galimybes as imciau Rufina.

O kokiam kainu skirtumui esant apsimoka primoketi uz Rufina? Pas vienus pardavejus jis yra apie 1000 Lt pas kitus siek tiek mazesnis.
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(hitohana @ 2010 03 14, 23:51)
Ačiū labai už nuorodą, tikrai jaučiuos gabesnė šioj srity  biggrin.gif  Kaip ir išsirinkom Medea, tik man toks klausimas iškilo. Vienoj parduotuvėj konsultantė sakė, kad galima jį sukinti, kad tos zonos simetriškos iki vidurio, o kitoj parduotuvėj sakė, kad negalima sukioti. Ir nerandu info kaip čia iš tiesų dabar smile.gif Ir dar, aprašyme šio čiužinio matau ženkliuką kietesnė-minkštesnė čiužinio pusės, tai ar jį galima dar ir vartyti?  g.gif

Medea galima sukioti galva su kojomis ir ne tik galima, bet ir reiketu, kad ciuzinys tolygiai nesiotusi, bet vartyti jo jum nereikia, nebent atsitiktu taip, kad ta puse su viskoelastu jum labai nepatiktu ir noretumete miegoti ant labai kietos puses.
Papildyta:
QUOTE(pilvuziukas @ 2010 03 12, 23:49)
Sveiki gal galite patarti kokį čiužinį ir groteles pirkti 160x200:
Ūgiai 175 cm ir 164 cm
Svoris 85 kg ir 70 kg
Kainos ribos 2500-3000lt
Šiandien buvome SBA tai matėme groteles Senso K-F su akcija apie 350 ir dar buvo Visco comfort čiužinių išpardavimas tokio išmatavimo kaip mums reikia kaina apie 1300. Gal galit patarti kaip šitas variantas. Jei neblogas tai dar ir pinigėlių susitaupytų smile.gif Jei ne tai gal ką nors kito parekomenduotumėte, ankstesniuose postuose minėjot, kad dėl kažkokio gero čiužinio kainos deritės gal jau aišku?

As tai patarciau dar pasiziureti Metzeler Bonaire, i sita kaina sutilptu ir Lignum starr groteles, gautusi visai geras variantas, puses pritaikytumete kiekvienas sau individualiai pagal svorius h2/h3
Kiek zinau Kaune Ollo balduose bent jau Aruba yra pabandyti, o po to kaina galetumete paderinti jau su atstovais Panevezyje ar Vilniuje, vistiek visoje Lietuvoje pristatome nemokamai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cristo: 15 kovo 2010 - 14:11
Sveiki,
paprasysiu ir as patarimo. Taupymo sumetimais pakeitus miegamojo lova pasirinkome pigu spyruoklini ciuzini. Praejo trys metai ir praktiskai apie normalu miega baigiame pamirsti. Vyras vos ne kiekviena ryta skundziasi nugaros skausmais ir nutirpusiom rankom. Man taip baisiai dar kol kas nera, bet gal cia del priesingos svorio kategorijos biggrin.gif Teko viename viesbutyje miegoti ant nerealiai patogiu ir minkstu ciuziniu, tai ryte visa lova isnarstem bandydami aptikti kokia tai etikete, deja neradome doh.gif . Prasau patarkit, mesti mums senaji ciuzini lauk, ar bandyti pagerinti padeti su antciuziniu? Labiau linktumem i papildomo ciuzinuko pirkima, tik koki?
Atsakyti
QUOTE(Egle.L @ 2010 03 15, 17:05)
Sveiki,
paprasysiu ir as patarimo. Taupymo sumetimais pakeitus miegamojo lova pasirinkome pigu spyruoklini ciuzini. Praejo trys metai ir praktiskai apie normalu miega baigiame pamirsti. Vyras vos ne kiekviena ryta skundziasi nugaros skausmais ir nutirpusiom rankom. Man taip baisiai dar kol kas nera, bet gal cia del priesingos svorio kategorijos  biggrin.gif Teko viename viesbutyje miegoti ant nerealiai patogiu ir minkstu ciuziniu, tai ryte visa lova isnarstem bandydami aptikti kokia tai etikete, deja neradome  doh.gif . Prasau patarkit, mesti mums senaji ciuzini lauk, ar bandyti pagerinti padeti su antciuziniu? Labiau linktumem i papildomo ciuzinuko pirkima, tik koki?

Antciuzinus jum siek tiek pagerins padeti, bet geresnis antciuzinis irgi nepigus apie 500lt, tai ar verta...
Parasykit savo svorius, ugius bei kokiu ismatavimu ciuzinio reikia ir kokia pinigeliu suma galetumete leisti? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(hitohana @ 2010 03 14, 01:15)
Susidomėjom Lonos Medea čiužiniu, bet man kažkaip tas porolonas nepatikimai atrodo. Susidariau tokį įspūdį, kad lateksas ilgaamžiškesnė medžiaga. Kokia Jūsų nuomonė apie tokius 'sumuštinius' latekso-kokoso? Vyrui patiko spyruokliniai čiužiniai, kur su mažom spyruoklėm (500-100 spyruoklių kvadratiniam metre), kokių privalumų turi tokie čiužiniai? Išmatavimai 160*200, į kainą kol kas nežiūrim, norisi pirmiausia išsirinkt ir išsiaiškint, kas mums tinka. Būtume labai dėkingi gavę išmanačių toj srity patarimų  drinks_cheers.gif

Taip, lateksas yra ilgaamžiškesnė medžiaga už poroloną.
Naujų latekso-kokoso "sumuštinių" galite išbandyti Vilniuje, Domus galerijoje, IVO baldų salone. Pas juos dabar yra gerų naujovių (Kopos, Samana, patobulinta Rami jūra) su išryškintomis septyniomis anatominėmis zonomis.
Su Jūsų svoriais ir pageidavimais išbandykite spyruoklinius "Admirolas", "Samana -" arba lateksinį "Kopos -".
Čiužinį geriausiai rinktis bandant ir lyginant, vien pasiklausius patarimų bus sunku išsirinkti.
Atsakyti
QUOTE(Geragera @ 2010 03 15, 18:04)
Taip, lateksas yra ilgaamžiškesnė medžiaga už poroloną.
Naujų latekso-kokoso "sumuštinių" galite išbandyti Vilniuje, Domus galerijoje, IVO baldų salone. Pas juos dabar yra gerų naujovių (Kopos, Samana, patobulinta Rami jūra) su išryškintomis septyniomis anatominėmis zonomis.
Su Jūsų svoriais ir pageidavimais išbandykite spyruoklinius "Admirolas", "Samana -" arba lateksinį "Kopos -".
Čiužinį geriausiai rinktis bandant ir lyginant, vien pasiklausius patarimų bus sunku išsirinkti.

Ypac kokosinius bandykite, tiesiog nepakeiciama medziaga buityje...

Lateksas ne ilgaamziskiausia medziaga, ilgaamziskuma lemia tankis ir sudedamuju daliu kokybe, bei teisinga technologija. Yra jau senokai poliuretanu, kurie lenkia lateksa ilgaamziskumu.
Atsakyti
Zoran, gal galite atsakyti, Jūs vyras ar moteris? Labai imponuoja Jūsų jumoro jausmas lotuliukas.gif
Atsakyti