sveikutes
gal galetumet patarti, kokius ciuzinukus rinktis vaikams nuo 3 metu, nes jau tuoj baldukus atveza, reikia skubiai pirkti
lovos bus su plokste, o ne grotelemis... noreciau vienam ciuziniu i 500 tilpti
aciu
ai, ismatavimai 195 ant 90
Sveiki, noriu patarimo - man reiktų antčiužinio dvigulei lovai, dabar miegam ant spyruoklinio - man patogu (ūgis - 161cm, svoris - 60kg), o vyrui per kieta (ūgis - 191cm, svoris - 110kg), be to, aš alergiška dulkių erkutėm.
QUOTE(pempe1 @ 2010 04 06, 13:33)
O kodel zmogs turetu kankintis ? jei pakeistu antklode plonute naturalaus silko dingtu silumos problemos. O labai gerai, kad is patirties parase. Svarbu,kad pataikytas minkstumas, Man svarbiausia kad zmogus paraso ,kad PATOGU. o del silumos daug kas priklauso nuo patalu ir ... Plural ciuzinys negali buti toks vesus, kaip bonell nes nera tiek oro tarpu.
1. Trecia karta rasau, kad pas mane ne stora ir ne pigi antklode, o puikiai isgarinanti dregme. Taip kad patalai ir kambario temperatura atkrenta, lieka tik ciuzinys, kuris yra pakankamai siltas arba kitais zodziais tariant vesumu niekuo nesiskiria nuo kitu.
2. Kas jums sake, kad miegojau ant Bonell? Miegojau ant naujos pakankamai kietos sofos. Gal tie tubiniai ir vesesni, kai perkamos tubines groteles, bet su kitomis, tai to vesumo nera jokio.
Kvieciate pasidalinti nuomone, naudojanciu jusu parduodamus produktus, o po to tos nuomones nepriimate, jei ji nesutampa su jusiske...
QUOTE(Alezee @ 2010 04 06, 22:36)
1. Trecia karta rasau, kad pas mane ne stora ir ne pigi antklode, o puikiai isgarinanti dregme. Taip kad patalai ir kambario temperatura atkrenta, lieka tik ciuzinys, kuris yra pakankamai siltas arba kitais zodziais tariant vesumu niekuo nesiskiria nuo kitu.
2. Kas jums sake, kad miegojau ant Bonell? Miegojau ant naujos pakankamai kietos sofos. Gal tie tubiniai ir vesesni, kai perkamos tubines groteles, bet su kitomis, tai to vesumo nera jokio.
Kvieciate pasidalinti nuomone, naudojanciu jusu parduodamus produktus, o po to tos nuomones nepriimate, jei ji nesutampa su jusiske...
O kodel neparasote anklodes sudeties? Tiesiog del tubes ciuziniu nebuvo nusiskundimu, kad per silta miegoti. o dabar jei dar smulkiau analizuosim tai keleta tecgnologiju ;yra pilnaviduris ciuzinio branduolys visiskai neispjaustytas kurio struktura uzdaru poru, kitas jau ispjaustytas pavirsius ir atviros poros , dar kitokios technologijos yra kai ciuzinio branduolys ispjaustytas ir dar viduj papildomi vamzdeliai oro ventiliacijai ir duocell atviru poru . Tai ant kuriu vesiau ant 3 varianto? O jei dar lyginti su spyruoklinai tai ir ciuzini tikrai daugiau ispaudziate nei ant standartinio bonell ar pocket spyruokliu. Pati medziaga labai didelio tankio baltos tubes virs 80 melynos virs 100 tankio.
Papildyta:
QUOTE(egle50 @ 2010 04 06, 20:26)
sveikutes
gal galetumet patarti, kokius ciuzinukus rinktis vaikams nuo 3 metu, nes jau tuoj baldukus atveza, reikia skubiai pirkti
aciu
aciu
jei plokte tai tik spyruokles arba pragrezus skyles ir daznai vartant ciuzini poliuretanas toks kaip alergik kaltschaum.
QUOTE(Dosikas @ 2010 04 06, 21:27)
Sveiki, noriu patarimo - man reiktų antčiužinio dvigulei lovai, dabar miegam ant spyruoklinio - man patogu (ūgis - 161cm, svoris - 60kg), o vyrui per kieta (ūgis - 191cm, svoris - 110kg), be to, aš alergiška dulkių erkutėm.
O viskoelastini antciuzini arba latekso paminkstinimui tinka . Kad butu efektyvu maziausiai 5 cm.
QUOTE(pempe1 @ 2010 04 07, 18:02)
O kodel neparasote anklodes sudeties?
Todel kad nukirpau ir nebeatsimenu koks ten procentas Tencel buvo, bet miegam su ja seniai, nebuvo problemu del prakaitavimo
Ačiū, pempe1 - ieškosiu.
QUOTE(Alezee @ 2010 04 07, 20:51)
Todel kad nukirpau ir nebeatsimenu koks ten procentas Tencel buvo, bet miegam su ja seniai, nebuvo problemu del prakaitavimo
Iprasit. Problema, kad tai naujas ciuzinys ir sluoksniai yra neisdeveti bei kelis kart storesni nei sofoje. Del groteliu nusisnekejai. Kaip tik tubines groteles yra prasciau praleidziancios ora, nes ten daug vietu uzsispaudzia.
Prasau patarti koki ciuzini rinktis Sleepwell Star1.9 ar Sleepwell special 1.9 ? Mano ugis 1.68 59kg, vyro 1.92 94kg. kuo skiriasi putu poliuretanas nuo HR putu poliuretano? kuris minkstesnis, patogesnis butu man?
QUOTE(Lara22 @ 2010 04 08, 12:01)
Prasau patarti koki ciuzini rinktis Sleepwell Star1.9 ar Sleepwell special 1.9 ? Mano ugis 1.68 59kg, vyro 1.92 94kg. kuo skiriasi putu poliuretanas nuo HR putu poliuretano? kuris minkstesnis, patogesnis butu man?
Jei lyginti is Sleepwell firmos tai special ,nes ant star per plonas tik 2cm perdanga putu poliuretano. O jei is kitufirmu tai su viskoelasto perdanga butu dar minkstesnis. Jei ziureti kaina iki 1000lt
Sveiki Zoran ir pempe1,
reikia pakeisti du senus, lyg spyruoklinius, čiužinius (90*200 x 2vnt) į kažką šiais laikais naudingesnio. Esmė yra lovoje, kuri yra su patalynės dėže, bet su grotelėmis (firmos nepamenu, bet tikrai buvo už kosminę kainą, nes reguliuojamas galvūgalis, kojūgalis ir dar turi atvertimo mechanizmą per kojūgalį, kad patekt į patalynės dėžę).
Kaži kaip lateksas jausis tokioj "uždaroj" erdvėj? Kaip supratau, tokiu atveju poliuretanas jau yra geriau, nes nėra lepus vėdinimui? Ar jis taip pat linkęs į drėgmės kaupimą ir pelyjimą?
Nužiūrėti variantai:
Plural Tubes 84
Medea Plus
Rufina (tik čia jau kaina nelabai patinka)
Kokie dar būtų variantai tinkami?
Ačiū.
Tėtis.
reikia pakeisti du senus, lyg spyruoklinius, čiužinius (90*200 x 2vnt) į kažką šiais laikais naudingesnio. Esmė yra lovoje, kuri yra su patalynės dėže, bet su grotelėmis (firmos nepamenu, bet tikrai buvo už kosminę kainą, nes reguliuojamas galvūgalis, kojūgalis ir dar turi atvertimo mechanizmą per kojūgalį, kad patekt į patalynės dėžę).
Kaži kaip lateksas jausis tokioj "uždaroj" erdvėj? Kaip supratau, tokiu atveju poliuretanas jau yra geriau, nes nėra lepus vėdinimui? Ar jis taip pat linkęs į drėgmės kaupimą ir pelyjimą?
Nužiūrėti variantai:
Plural Tubes 84
Medea Plus
Rufina (tik čia jau kaina nelabai patinka)
Kokie dar būtų variantai tinkami?
Ačiū.
Tėtis.
QUOTE(linulia993 @ 2010 04 09, 16:25)
Sveikos...
Vis dar renkuosi ciuzini, ir noriu paklausti gal kas nors turit ciuzini AMADEO clima cia is gemegos... kokie atsiliepimai apie ji ar geras, ar patogus? sudomino sis ciuzinukas... Aciu kas atsakysit
Vis dar renkuosi ciuzini, ir noriu paklausti gal kas nors turit ciuzini AMADEO clima cia is gemegos... kokie atsiliepimai apie ji ar geras, ar patogus? sudomino sis ciuzinukas... Aciu kas atsakysit
Geras sutapimas, kaip tik vakar nusižiūrėjau ir aš šį čiužinį. Atsiliepimai irgi domina