Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 9

QUOTE(pempe1 @ 2010 03 31, 10:54)
prasom  ax.gif O kokio modelio lova issirinkote?

Lova Roberta ax.gif tik pagal musu prasyma visa rema dare gelezini ir hidraulinius pakelimus taip pat idejo. O dabar ziuriu jau ir masineje gamyboje paleido su siais pataisymais lotuliukas.gif Firma Memfis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnyte/dovydas @ 2010 03 31, 12:14)
nieko nesupratau g.gif
Papildyta:
man reik kaune

Paaiškinu dar kartą, jei čiužinį dėsite ant plokštės, jūs prisiimate atsakomybę ir jums nebus taikoma garantiją, nes garantiniuose yra pažymima, kad čiužiniai turi būti naudojami ant grotelių, kurių tarpas tarp lamelių negali būti didesnis nei 3.5 cm.

į Kauną čiužinį jums gali pristatyti interjerų vizija.

Papildyta:
QUOTE(Geragera @ 2010 03 31, 12:08)
Apsilankykite IVO baldų salone, Domus galerijoje, jie dabar turi atnaujintą asortimentą ir dėl kainų lanksčiai dirba, nes yra patys gamintojai. Pristatymas į namus pas juos visada nemokamas.
Dar ten pat galėsite aplankyti Nakts Mebles, Monte Cristo, Tempur, tad tik praplėsite savo pasirinkimo galimybes.

Turiu pastebėjimų dėl 5 zonų veikimo. Jeigu po klubais yra kietesnė zona, o po pečiais minkštesnė, tai gaunasi kad vyrui bus klubai aukščiau už pečius (pas vyrus daugiau svorio pečiuose, pas moteris - klubuose), o tai jau negerai. Čia toks pamąstymas lyginant su 7 zonomis, ten yra minkštesnės zonos ir po klubais ir po pečiais.

Nespyruokliniai: čiužinys Kopos - arba Latex 16 iš Artilat, abu 7 ergonominių zonų.
Spyruokliniai, su 7 ergonominių zonų kišeninių spyruoklių blokais: Admirolas, Samana +.

Dėl 5 Zonų jūsų paaiškinimo visiškai su jumis nesutinku, jūs turbūt kalbėjote apie
IVO produkciją, bet ne apie visus čiužinius. Nes kiti gamintojai gamina tiek pečių tiek klubų zonas vienodas, kai kurie čiužiniai yra individualiai sutankinami pagal žmogaus sudėjimą. Todėl taip drąsiai nereikia kalbėti, nebent galime sulyginti kelis čiužinukus.
Ir dar klausimukas, kodėl būtent iš spyruoklinių Admirolas ir Samana+? Kuo jie tarpusavyje skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 03 31, 13:37)
Dėl 5 Zonų jūsų paaiškinimo visiškai su jumis nesutinku, jūs turbūt kalbėjote apie
IVO produkciją, bet ne apie visus čiužinius. Nes kiti gamintojai gamina tiek pečių tiek klubų zonas vienodas, kai kurie čiužiniai yra individualiai sutankinami pagal žmogaus sudėjimą. Todėl taip drąsiai nereikia kalbėti, nebent galime sulyginti kelis čiužinukus.
Ir dar klausimukas, kodėl būtent iš spyruoklinių Admirolas ir Samana+? Kuo jie tarpusavyje skiriasi?

Visi IVO čiužiniai gaminami tik 7 ergonominių zonų.

Apie 5 zonas rašiau, pažiūrėjus į Vivjenos naujoves, kurias kažkas pasiūlė, My dream ir Vital spring čiužinius ir jeigu atidžiai pažiūrėsite, tai įsitikinsite kad rašote ne tiesą kad 5 zonose tiek pečių tiek klubų zonos vienodos, pečiai ten iš vis patenka ant zonų ribos. Mano nuomone tai jau pasenęs zonų išdėstymas, dabar daug pažangesnės yra 7 zonos.

Admirolas vienoje pusėje turi jūros dumblių sluoksnį, kitoje 4cm climalatekso.
Samana + vienoje pusėje ant 7 zonų kišeninių spyruoklių bloko yra dar išryškinantis visas 7 zonas ergonominis kokoso-latekso blokas ir tik ant jo 3cm climalatekso, kitoje 4cm climalatekso. Abu skirti iki 100 kg svoriams.

Geros Jums dienos.
Atsakyti
QUOTE(Geragera @ 2010 03 31, 15:50)

Apie 5 zonas rašiau, pažiūrėjus į Vivjenos naujoves, kurias kažkas pasiūlė, My dream ir Vital spring čiužinius ir jeigu atidžiai pažiūrėsite, tai įsitikinsite kad rašote ne tiesą kad 5 zonose tiek pečių tiek klubų zonos vienodos, pečiai ten iš vis patenka ant zonų ribos. Mano nuomone tai jau pasenęs zonų išdėstymas, dabar daug pažangesnės yra 7 zonos.

Samana + vienoje pusėje ant 7 zonų kišeninių spyruoklių bloko yra dar išryškinantis visas 7 zonas ergonominis kokoso-latekso blokas ir tik ant jo 3cm climalatekso, kitoje 4cm climalatekso. Abu skirti iki 100 kg svoriams.

Geros Jums dienos.

Nuo kada 5 zonu ciuziniuose peciai ant ribos? Atsekite ir paziurekite.
Nuo kada anatomines zonos jauciasi efektyviai per kietoka juros dubliu sluoksni?
Atsakyti
QUOTE(Geragera @ 2010 03 31, 15:50)

Geros Jums dienos.

Na žinote Geragera, visas Breckle subtilybes aš tikrai žinau, iš nuotraukos labai sunku pasakyti užeikite pas mus - aš jums įrodysiu, kad neklaidintumete vartotojų, nes tai, ką jūs rašote yra visiškas briedas lotuliukas.gif
Jei aš nežinau IVO produkcijos aš jos ir nekomentuoju, o jūs taip drąsiai ir taip pro šalį g.gif Mūsų įmonė gali pasiūlyti išzonuoti čiužinį individualiai, ir net 9 anatomines zonas gali pasiūlyti, kodėl šito nekomentuojate?

Dar norėjau jūsų paklausti, o kokį efektą išzonavimui duoda kokoso ir jūros dumblių sluoksnis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vickyyy: 31 kovo 2010 - 16:08
QUOTE(vickyyy @ 2010 03 31, 17:06)
Na žinote Geragera, visas Breckle subtilybes aš tikrai žinau, iš nuotraukos labai sunku pasakyti užeikite pas mus - aš jums įrodysiu, kad neklaidintumete vartotojų, nes tai, ką jūs rašote yra visiškas briedas  lotuliukas.gif
Jei aš nežinau IVO produkcijos aš jos ir nekomentuoju, o jūs taip drąsiai ir taip pro šalį  g.gif  Mūsų įmonė gali pasiūlyti išzonuoti čiužinį individualiai, ir net 9 anatomines zonas gali pasiūlyti, kodėl šito nekomentuojate?

Dar norėjau jūsų paklausti, o kokį efektą išzonavimui duoda kokoso ir jūros dumblių sluoksnis?

Nenorėjau nieko įžeisti, tik parašiau savo nuomonę apie 5 zonų trūkumus.
O My dream (čia buvo siūlomas) ir Vital spring yra 5 zonų, bent jau taip rašoma Jūsų tinklapyje. Beje, kokia eilės tvarka ten išdėstytos minkštesnės ir kietesnės zonos ir kur patenka gulinčio žmogaus dubuo, talija, pečiai ir galva?
Tikrai nenoriu akcentuoti tik Jūsų įmonę, iš esmės keliu klausimą, kad 5 zonų išdėstymas jau paseno, nes yra 7 zonų ir daugiau ir dar su individualiais pritaikymais.
Jūros dumblių ir kokoso sluoksnis šiek tiek gesina zonas, todėl yra sukurtas ergonominis 7 zonų kokoso-latekso blokas, kuris tas pačias zonas dar labiau išryškina. Apie tai dar net nėra internetiniame puslapyje paskelbta.
Ypatingai išrankiems ar su nugaros problemomis yra ProNatura ergonominės miego sistemos.

Diskutuokime apie gaminių privalumus ir taip padėsime kitiems išsirinkti...

Dar kartą sorry ir geros dienos.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 03 31, 13:37)
Paaiškinu dar kartą, jei čiužinį dėsite ant plokštės, jūs prisiimate atsakomybę ir jums nebus taikoma garantiją, nes garantiniuose yra pažymima, kad čiužiniai turi būti naudojami ant grotelių, kurių tarpas tarp lamelių negali būti didesnis  nei 3.5 cm.

į Kauną čiužinį jums gali pristatyti interjerų vizija.

Papildyta:

o ksaune jukur nors yra noriu pamatyt
Atsakyti
QUOTE(Geragera @ 2010 03 31, 17:56)
Nenorėjau nieko įžeisti, tik parašiau savo nuomonę apie 5 zonų trūkumus.
O My dream (čia buvo siūlomas) ir Vital spring yra 5 zonų, bent jau taip rašoma Jūsų tinklapyje. Beje, kokia eilės tvarka ten išdėstytos minkštesnės ir kietesnės zonos ir kur patenka gulinčio žmogaus dubuo, talija, pečiai ir galva?
Tikrai nenoriu akcentuoti tik Jūsų įmonę, iš esmės keliu klausimą, kad 5 zonų išdėstymas jau paseno, nes yra 7 zonų ir daugiau ir dar su individualiais pritaikymais.
Jūros dumblių ir kokoso sluoksnis šiek tiek gesina zonas, todėl yra sukurtas ergonominis 7 zonų kokoso-latekso blokas, kuris tas pačias zonas dar labiau išryškina. Apie tai dar net nėra internetiniame puslapyje paskelbta.
Ypatingai išrankiems ar su nugaros problemomis yra ProNatura ergonominės miego sistemos.

Diskutuokime apie gaminių privalumus ir taip padėsime kitiems išsirinkti...

Dar kartą sorry ir geros dienos.

Ar jus bent jau suprantate ax.gif kaip parinkti ciuzini susiejant su zmogaus fiziologija?
pro natura sistema bandote vel girti, kai nesugebejote irodyti jos pranasumu pries kitus.
Zinoma paprasciau kalbeti apie ciuzini kuris nera oficialiai deklaruojamas, kad butu sunku pakomentuoti. Kaip gi kokosa stebuklingai padarete ,kad jis anatominem zonom efektyviai isreiktas ax.gif Pries savaite buvome uzsuke bet nieko ipatingo nemateme.
Papildyta:
QUOTE(ugnyte/dovydas @ 2010 03 31, 18:36)
o ksaune jukur nors yra noriu pamatyt

nera yra tik brangesniu panasiu
Atsakyti
Mano vaikas miega ant Norkos, na jam labai patinka,man irgi patogu kai miegu ant to ciuzinio. Sau nusipirkom Regina.Laukiam dar lovos.Todel dar ciuzin io nemaciau Ar miega kas ant Reginos is jusu?Kaip sekasi? Man patink kieti ciuziniai,dar turiu problemu su nugara,konsultante pasiule REgina g.gif Sakykit,jei man nepatiktu ciuzinis ar galesiu ji grazinti?
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 01 balandžio 2010 - 13:10
Esant Problemoms su stuburu patikrinti yra keli variantai. Viskoelastiniai-memo de luxe is feyco , athena plius is Gumotex lonas , bahrein is mk ir tubes Plural h3 ir prestige is metzeler . Sie isvardinti yra isbandyti ir pagirti klientu kuriuos kankina stuburo isvarza.

Papildyta:
QUOTE(Juodaplaukė @ 2010 04 01, 14:09)
Sau nusipirkom Regina.Laukiam dar lovos.Todel dar ciuzin io nemaciau Ar miega kas ant Reginos is jusu?Kaip sekasi? Man patink kieti ciuziniai,dar turiu problemu su nugara,konsultante pasiule REgina  g.gif Sakykit,jei man nepatiktu ciuzinis ar galesiu ji grazinti?
g.gif

ciuzinys yra hiegienos preke. Kokybiskas daigtas negrazinamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 01 balandžio 2010 - 16:53
QUOTE(pempe1 @ 2010 04 01, 17:54)

Papildyta:

ciuzinys yra hiegienos preke. Kokybiskas daigtas negrazinamas

aciu uz atsakyma
Atsakyti
O ka galite pasiulyti is pagalviu? Tiek suaugusiems, tiek vaikui? Ir i ka reiktu kreipti demesi ja renkantis?
Atsakyti