Kam reikia ETA kibiriukai, jos galima užsakyt Vilniuje Erfurto g.
Pipete, tau paimsiu
Pipete, tau paimsiu
Merginos, patarkite kokia geriau kepti plikyta duona su rauga. Ziurejau pradiniame puslapyje receptus, bet kaip naujoke sioje srityje tai nezinau kuri pasirinkti. Jus jau labiau viska esate isbandziusios
QUOTE(nataliuncik @ 2010 04 06, 11:21)
o kas čia tokio?
QUOTE(Meduvė @ 2010 04 06, 11:23)
Merginos, patarkite kokia geriau kepti plikyta duona su rauga. Ziurejau pradiniame puslapyje receptus, bet kaip naujoke sioje srityje tai nezinau kuri pasirinkti. Jus jau labiau viska esate isbandziusios
pabandyk šitą
QUOTE(keistuole @ 2010 04 06, 11:29)
o kas čia tokio?
kibiriukas į duonkepę
Man dar iškilo klausimas, kodėl iškepusią duoną reik padėt ant grotelių, ypač jei ją susuki į šlapią rankšluostį ir dedi į maišiuką?
Ir kaip lengvai iškepusią duoną iš duonkepės kibiriuko iškrapštyt? Aš tiek vargstu, kol galų gale išsilaužia gabalas ties mentele tik tada išsiima. Bandžiau ir aliejaus ant mentelių pilt, nepadeda.
Ir kaip lengvai iškepusią duoną iš duonkepės kibiriuko iškrapštyt? Aš tiek vargstu, kol galų gale išsilaužia gabalas ties mentele tik tada išsiima. Bandžiau ir aliejaus ant mentelių pilt, nepadeda.
QUOTE(keistuole @ 2010 04 06, 12:39)
Ir kaip lengvai iškepusią duoną iš duonkepės kibiriuko iškrapštyt? Aš tiek vargstu, kol galų gale išsilaužia gabalas ties mentele tik tada išsiima. Bandžiau ir aliejaus ant mentelių pilt, nepadeda.
Kai iskepa duona as ja dar 10-15 min. palaikau duonkepeje(atsiranda siek tiek dregmes), tada isimu kibireli ir is apacios pajudinu siek tiek menteles. Iskrenta be didesniu problemu. Bet man labiau patinka, kai po paskutinio maisymo isimu menteles, lieka tik strypukai, iskepus juos pasukioju ir is vis lengvai iskrenta ir didesniu skyliu nebuna.
QUOTE(keistuole @ 2010 04 06, 12:39)
Ir kaip lengvai iškepusią duoną iš duonkepės kibiriuko iškrapštyt?
kresteliu gerai ir pats kepaliukas iškrenta. Kažkaip niekada problemų nebuvo.
QUOTE(laselis @ 2010 04 06, 13:29)
Kai iskepa duona as ja dar 10-15 min. palaikau duonkepeje(atsiranda siek tiek dregmes), tada isimu kibireli ir is apacios pajudinu siek tiek menteles. Iskrenta be didesniu problemu. Bet man labiau patinka, kai po paskutinio maisymo isimu menteles, lieka tik strypukai, iskepus juos pasukioju ir is vis lengvai iskrenta ir didesniu skyliu nebuna.
šiandien netyčia taip ir gavos Neužmačiau, kai baigė kept, tai pastovėjo dar duonkepėj ir nežinau, ar tikrai dėl to, bet daug greičiau išsiėmė
Šiaulietės, gal kas norėtu Delonoj apsipirkt kartu
QUOTE(laselis @ 2010 04 06, 12:29)
Bet man labiau patinka, kai po paskutinio maisymo isimu menteles, lieka tik strypukai, iskepus juos pasukioju ir is vis lengvai iskrenta ir didesniu skyliu nebuna.
As irgi taip darau Labai patogu...