QUOTE(Amadeja @ 2010 04 03, 09:40)
Ant kepimo popieriaus dar galima šiek tiek miltų pabarstyti ir patį kepaliuką apiberti
. Yra tekę torto paplotėlius iš antro karto kepti, nes paitaikė toks kepimo popierius nuo kurio irgi nėjo atplėšti
Papildyta:
Rezgiau mintį pirkti duonkepę, bet persigalvojau- puikiai apseiname ir be jos:
1. ir orkaitėje puikiai iškepa, ir kepaliukai ne tik kilograminiai, bet ir poros trejeto kg telpa
2. ne taip jau ir sunku rankomis susimaišyti
3. nereikia sandėliuoti dar vieno daikto
Šaunu, kad yra stiprių moterų
, o mane tai nervina tas minkymas, jei vienam gaminiui 20-30 min. minkymo, tai nors pasiusk. Tos skystos tešlos, kur minkyti beveik nereikia man nelabai patinka, rūgštokos gaunasi, nors tiesą sakant labai tiksliai nesilaikau nurodymų, gal primakliavoju ko.
Aš manau, kad duonkepė gal ir nėra būtina, bet geras stacionarus mikseris tai reikalingas.
Vėl, orkaitė elektros sunaudoja gerokai daugiau nei duonkepė, nebent kepti kelis kepalus vienu metu.