nataliuncik, sveikinu susikurus savo bloga
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 22, 19:44)
nataliuncik, sveikinu susikurus savo bloga
Ir as sveikinu
QUOTE(Junda @ 2010 03 22, 19:57)
O vandens nereikia dėti į orkaitę?
Aš nedėjau. Ir viskas puikiai
nataliuncik, dar vienas blog'as į mano stebimų gretas
Oi, ačiū merginos, malonu
nataliuncik i FAVORITUS isimeciau stebesim
QUOTE(Nerutė @ 2010 03 22, 23:42)
nataliuncik i FAVORITUS isimeciau stebesim
Prisidedu prie sveikinimų, jau tikrai bus ką paskaitinėti .
Iskepiau as vakar duonele pagal Terra, tik gal per mazai kepiau, nes tokia slapia isejo ir kaip nedakepusi Bandysiu siandien vel kepti
O as issikepiau su ruginiu raugu, bet per rugsti man Matyt per ilgai rugo, uzmaisiau is vakaro, o kepiau ryte, tai buvo biski jau pakritus. Tiesa, tesla dariau siek tiek minkstesne(skystesne), tai duonyte gal kiek per slapia gavos.
Kad maziau rugsti butu gal reik raugo kieki mazint ir kildyt trumpiau?Ir gal tada miltu daugiau reik?
Na teks bandyt dar.
Dabar starteri pamaitinau kvietiniais miltais, bandysiu bulka su raugu, ziuresim kas gausis...
Kad maziau rugsti butu gal reik raugo kieki mazint ir kildyt trumpiau?Ir gal tada miltu daugiau reik?
Na teks bandyt dar.
Dabar starteri pamaitinau kvietiniais miltais, bandysiu bulka su raugu, ziuresim kas gausis...
Pagaliau iskepiau 100 proc.rugine duona
Receptukas cia
http://www.nimbul.ru..._hleb_zakvaske/
Tik pas mane kazkodel tai kepimo laikas buvo daug ilgesnis
Receptukas cia
http://www.nimbul.ru..._hleb_zakvaske/
Tik pas mane kazkodel tai kepimo laikas buvo daug ilgesnis
QUOTE(*barbora* @ 2010 03 23, 11:07)
O as issikepiau su ruginiu raugu, bet per rugsti man Matyt per ilgai rugo, uzmaisiau is vakaro, o kepiau ryte, tai buvo biski jau pakritus. Tiesa, tesla dariau siek tiek minkstesne(skystesne), tai duonyte gal kiek per slapia gavos.
Kad maziau rugsti butu gal reik raugo kieki mazint ir kildyt trumpiau?Ir gal tada miltu daugiau reik?
Na teks bandyt dar.
Dabar starteri pamaitinau kvietiniais miltais, bandysiu bulka su raugu, ziuresim kas gausis...
Kad maziau rugsti butu gal reik raugo kieki mazint ir kildyt trumpiau?Ir gal tada miltu daugiau reik?
Na teks bandyt dar.
Dabar starteri pamaitinau kvietiniais miltais, bandysiu bulka su raugu, ziuresim kas gausis...
Na va, pati paklausi ir pati atsakai . Kvietinei dėk mažiau raugo, kad rūgšti nebūtų, dar gerai prieš kepant raugą pamaitinti kelis kartus (neperlaikant, kad neužrūgštėtų).
noreciauiskepri grynai rugine gal galit lietuviskai recepta parasyti trumpai nes su rusu abecele sunkiai man
i dar klausimas..jei kepant duona orkaiteje, ar galima kepti silikonineje formoje?
i dar klausimas..jei kepant duona orkaiteje, ar galima kepti silikonineje formoje?
QUOTE(Ulitka @ 2010 03 23, 11:25)
Pagaliau iskepiau 100 proc.rugine duona
Receptukas cia
http://www.nimbul.ru..._hleb_zakvaske/
Tik pas mane kazkodel tai kepimo laikas buvo daug ilgesnis
Receptukas cia
http://www.nimbul.ru..._hleb_zakvaske/
Tik pas mane kazkodel tai kepimo laikas buvo daug ilgesnis
Kepimo laikas man dabar tapo tyrimų objektu (kepiau 2 val. pradžioje 260 C) na, finale galėjo dar pakepti.... Galvoju, kad dėl grūdų čia viskas arba reikia subalansuoti receptą, o tai darau 'iš akies', matyt reikia remtis kokia tai formule .
Todėl ir įdomu duonas kepti, man azartas. Dabar pati ragaudama duoną kitaip ją vertinu.