QUOTE(Terra2 @ 2010 03 22, 14:47)
tas receptas yra idealiai duonai išgauti. Pagrindas paimtas iš rusiško saito ir daugelį, daugelį kartų išbandytas ir gramų tikslumu viskas pasverta. Minkiau apie pusvalandį rankomis, tiksliau su tokiomis plastikinėmis mentelėmis. Tešla neturi būti kieta, turi lipti prie rankų, bet formuojant kepaliuką, stalą reikia pasibarstyti miltais, kitaip nesuformuosit nieko. Aš viską iš karto susidedu į "bliūdą" ir minkau. Papildomai jau nieko nebereikia pridėti. Iš praktikos žinau, kad reikia ištampyti ir į stalą išdaužyti(fu, koks negeras žodis!), kai minkome tik iš kvietinių miltų. O čia gaunasi 50 x 50. Ruginiai miltai nėra tokie kaprizingi. Jeigu keičiat miltų rūšį, gali tekti pakoreguoti vandens kiekį.
Skystos tešlos Lt dar nėra paplitę, todėl mums gal ir atrodo, kad recepte miltų pagailėta .
Terra Jūs šaunuolė! Įspūdingas kepaliukas.