Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės ir vaistažolės

QUOTE(balta_lelija @ 2008 12 17, 23:02)
ačiū už nuraminimą prieš naktį aciuks.gif a tai visą dieną po forumą siuntu informacijos ieškodama  blush2.gif

nera uz ka mirksiukas.gif
bet cia tokia nuomoniu ivarove apie vaistazoles, kad net nebezinau...
nustebau del metu, kad ju negalima. man patare gerti melisa ( tik as jos nemegstu, o siaip gi panasu i meta siek tiek )
ir is viso, gydytoja man liepe kuo daugiau zoleliu arbatos gerti vietoj kavos,
o cia pasiskaicius nebeaisku kuo tiketi g.gif
Atsakyti
QUOTE(softly @ 2008 12 17, 22:14)
o cia pasiskaicius nebeaisku kuo tiketi  g.gif

šiaip tai taip, bet kaip sakei žinok ką čia gert... man atrodo negalima čiobrelių, aviečių. o peršalus tada? tikiuos bent liepų žiedų arbatą galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(softly @ 2008 12 17, 23:14)
nera uz ka  mirksiukas.gif
bet cia tokia nuomoniu ivarove apie vaistazoles, kad net nebezinau...
nustebau del metu, kad ju negalima. man patare gerti melisa ( tik as jos nemegstu, o siaip gi panasu i meta siek tiek )
o cia pasiskaicius nebeaisku kuo tiketi  g.gif

Sveikutes 4u.gif

kaip as anksciau sitos temos nemaciau??? doh.gif taip ieskojau informacijos apie vaistazoles, nes pirmus du nestumo menesius, kai smarkiai pykino, siaubingai norejau ramuneliu arbatos su medum, ir kai gerdavau, toks kaifas, taip ziauriai skanu, kaip pamisus jos norejosi! Bet kadangi ramuneles vaistazoles, bijojau jos daug gerti. Valgyti beveik nieko negalejau, kitu arbatu taip pat nenorejau... Nuejusi pas gydytoja paklausiau, ar galima tiek arbatos. Ji patare gerti tik labai silpna, kad butu ne gydomasis poveikis, o tik skonis, nes skirtingos vaistazoliu arbatos skirtingai veikia nesciasias, pvz nuo kazkurios (gal ciobreliu? nepamenu) sake, kad gali per daznai susitraukineti gimda. Tai stengiuosi gerti maziau, bet vis tiek kazkodel man siuo metu labai norisi butent vaistazoliu arbatu (kartais pageriu ciobreliu), kartais dar raudonos (ersketuogiu), o juodos nesinori. Gerciau zalia, nes visai skanu, bet ten kofeinas...
Mano nuomone, normaliam nestumui nekenkia niekas, kas vartojama su saiku, tik reikia isiklausyti i savo organizma. Jei mano organizmas tai stipriai reikalauja vaistazoliu arbatu, tai kodel karts nuo karto nepasimegavus ju skoniu? smile.gif
Atsakyti
Ciobreliu ir as geriau, kai kosulys kamavo. Kosulys praejo, o jokio neigiamo poveikio nepajutau. Nors tada dar net nezinojau, kad nepatartina ju gerti...Tai matyt arbatos nebuvo per daug rolleyes.gif
Nors kiekvienos organizmas yra savitas, kiekvienai juk kitaip gali suveikti.

O del kofeino, tai as be jo negaliu. Buvau atsisakiusi kavos, bet taip blogai jauciaus be jos. Zalioji arbata tiek energijos nesuteikia, nors is pradziu kava bandziau pakeisti arbata.
Mano kraujo spaudimas labai zemas, o be kavos jis tiek nukrisdavo, kad man akyse migla rodesi ir as net paeiti nebegalejau verysad.gif
Todel teko sugrizti prie savo pomegiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Intimacy @ 2008 12 18, 10:05)
Sveikutes  4u.gif
siaubingai norejau ramuneliu arbatos su medum, ir kai gerdavau, toks kaifas, taip ziauriai skanu, kaip pamisus jos norejosi! Bet kadangi ramuneles vaistazoles, bijojau jos daug gerti.

man atrodo ramunėles galima g.gif
Atsakyti
Tai, ką parašysiu, yra tik mano nuomonė, bet ar ji teisinga-tvirtinti nesiimu. Aš manu, kad nepakenks su saiku geriama nei čiobrelių, nei aviečių, nei mėtų arbata (kartoju-su saiku), taip pat nepakenks 1 šaukštelis medaus.
Esu 100 proc.įsitikinusi, kad tai tikrai geriau už coca-colą, sprite, sintetinę kavą 3 in 1. čipsus ar cukrų. Kiekvieną dieną išgeriu puodelį kavos su medumi, kiekvieną dieną geriu TIK ŽOLELIŲ arbatą-įvairią: mėtos, melisa, aviečių, čiobrelių, ramunėlių, medetkų(vieną dieną vienokios, kitą dieną-kitokios). Kolkas vaisius vystosi puikiai (bijau kalbėti dėl ateities). Nežinau, ką reiškia būti be energijos, mieguistai, norinčiai tik lovoj gulėti. Taip pat nežinau, ką reiškia pykinimai.
Nesakau, kad man nieko neatsitiks-mes nė vieną nuo to nesam apsaugotos ir nežinom, kas gali būti rytoj. Būna dienų, kai prisigalvoju, kad man kažkas negerai, kad kažkas blogo vyksyta ir t.t. O tai, ką išsakiau, yra tik mano nuomonė. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na mano nuomone priklauso dėl tų žolių - jeigu organizmui viskas tvarkoj tai gal ir nepakenks, bet vistiek, žolines arbatėles paprastai geriam kada sergam, tada kai jau ir taip organizmas nelabai patenkintas man rodos atsarga gėdos nedaro.

Sergant vistiek geriau pasiklaust gydytojo negu savais metodais gydytis - vistiek jeigu ir skiria vaistus nėštumo metu, tai skiria tokius kurie tikrai reikalingi ir kuriuos galima vartoti nėštumo metu, o savais metodais tai gali ir nepataikyt, nes simptomai gali būti tie patys, o priežastis tai kita.
Atsakyti
sveikos mamos, man labai reikia jūsų patarimo. mano daktarė išrašė man antidepresantų, tai yrajonažolių ekstrakto kapsulių, visur rašoma kad jų negalima, tačiau daktarė sakė kad jau tikrai nepakenks, man dabar 29 savaitės, ir nežinau ką daryti???ar tikėti tai kas rašoma internete ar pasitikėti savo daktare. iki šiol aš ja pasitikėjau 100 procentų. al kuri su tuo buvote susidūrusi?
Atsakyti
del visa ko nueik pas kita daktare manau,kad butu ramiau
Atsakyti
Sveikos,
gal galit patarti. Sergu epilepsija. Su vyru planuojame vaikeli. Kokie galimi raminamieji vaistukai nesciajai? blush2.gif
Aciu uz patarimus ir atsakymus
Atsakyti
jei sergate persalimo ar gripo ligomis tai man gydytoja patare gert GRIPOLIS 1 arba 2 ten yra visas komponentas ivairiu zoliu,,, mirksiukas.gif medaus per daug nepatartina , nes alergizuoja...
milduze del sios ligos butina kreitis i gydytojus , nes jie geriausi patarejai.,,,,cia juk nejuokas.. g.gif
viska naudoti reikia su saiku, nes juk senoveje tai tik zolemis tik ir gydesi....(zinoma geriau, nei cheminiai vaistai) smile.gif
dar zinau , kad ramuneles dezinfekuoja, tai reiskia kad musu organizma isvalo ...tiek gera , tiek bloga mikroflora..
Atsakyti