QUOTE(softly @ 2008 12 17, 23:14)
nera uz ka
bet cia tokia nuomoniu ivarove apie vaistazoles, kad net nebezinau...
nustebau del metu, kad ju negalima. man patare gerti melisa ( tik as jos nemegstu, o siaip gi panasu i meta siek tiek )
ir is viso, gydytoja man liepe kuo daugiau zoleliu arbatos gerti vietoj kavos,
o cia pasiskaicius nebeaisku kuo tiketi
Sveikutes
kaip as anksciau sitos temos nemaciau???
taip ieskojau informacijos apie vaistazoles, nes pirmus du nestumo menesius, kai smarkiai pykino, siaubingai norejau ramuneliu arbatos su medum, ir kai gerdavau, toks kaifas, taip ziauriai skanu, kaip pamisus jos norejosi! Bet kadangi ramuneles vaistazoles, bijojau jos daug gerti. Valgyti beveik nieko negalejau, kitu arbatu taip pat nenorejau... Nuejusi pas gydytoja paklausiau, ar galima tiek arbatos. Ji patare gerti tik labai silpna, kad butu ne gydomasis poveikis, o tik skonis, nes skirtingos vaistazoliu arbatos skirtingai veikia nesciasias, pvz nuo kazkurios (gal ciobreliu? nepamenu) sake, kad gali per daznai susitraukineti gimda. Tai stengiuosi gerti maziau, bet vis tiek kazkodel man siuo metu labai norisi butent vaistazoliu arbatu (kartais pageriu ciobreliu), kartais dar raudonos (ersketuogiu), o juodos nesinori. Gerciau zalia, nes visai skanu, bet ten kofeinas...
Mano nuomone, normaliam nestumui nekenkia niekas, kas vartojama su saiku, tik reikia isiklausyti i savo organizma. Jei mano organizmas tai stipriai reikalauja vaistazoliu arbatu, tai kodel karts nuo karto nepasimegavus ju skoniu?