O as pirmais nestumo menesiais labai ciobrelius gerdavau,po 2-3 didelius puodelius per diena,nes nezinojau,kad negalima.Tikiuosi nepakenke mano mazyliui
na as patarima gavau likus 2sav iki gimdymo gerti avieciu lapu arbata tam kad viskas butu laiku, nes avietes minkstina gimdos kakleli, padeda gimdai susitraukineti....tad logiska kad ankstyvo nestumo metu avieciu geriau nevartoti...nors vienas puodelis nepakenks.....svarbu neperduozuoti...
QUOTE(stebukliuke @ 2005 11 30, 19:27)
labukas, didžiausi sveikinimai, Bitkresle
duok man savo meilą, neseniai rašiau straipsnį apie vaistažolių vartojimą nėštumo metu, galiu tau atsiųsti
o dėl melisos; ją gali drąsiai vartoti
duok man savo meilą, neseniai rašiau straipsnį apie vaistažolių vartojimą nėštumo metu, galiu tau atsiųsti
o dėl melisos; ją gali drąsiai vartoti
as ir labai noreciau to straipsnio, nes tik 5 savaitele, reikia saugotis, o labai megstu visokias zoleliu arbatas
Papildyta:
oi neparasiau kur, i brentas@one.lt
Jeigu galit permeskit ir man kasnors ta straipsneli. Nes baisiai gerkle skauda, nebezinau ka gert Labai aciu isanksto
dalia@dizarte.com
dalia@dizarte.com
as persalus taip pat gal galit kuri atsiusti ta straipsniuka? renata.sinkunaite@gmail.com dekui
pasiskaiciau ir issigandau, kiek negalima visko vartoti ...
o visokias zoleliu arbatas visada vartojau, kaip sveikesnes...
O liepu ziedu arbata nekenktu?
o visokias zoleliu arbatas visada vartojau, kaip sveikesnes...
O liepu ziedu arbata nekenktu?
Paskaiciusi skyreli supratau, kad avieciu lapu arbatu - siukstu negalima. O kaip su paciomis avietemis? Turiu tokia skania uogiene... pradarytas stiklainiukas stovi saldytuve ir erzina (o siaip dabar saldytuve retai ka "valgomo" randu). Taip noretus su blynais...
laba..as irgi sirguliuoju, sloga,truputi temperaturos turiu..ir paaiskejo kad laukiuosi,tai aciu dievui vaistu negeriau, o tik arbatas..bet pasirodo kad daug ko negalima..tai jai galim atsiuskit ir man ta straipsni..aciu justisun@gmail.com
Sveikos
Ir as noreciau to straipsnelio una.1980@yahoo.com nes tos kurios skaite tai skot kad daug ko negalima, o as persalusi daug visokiu zoleliu arbatu geriu...
Aciukas
Ir as noreciau to straipsnelio una.1980@yahoo.com nes tos kurios skaite tai skot kad daug ko negalima, o as persalusi daug visokiu zoleliu arbatu geriu...
Aciukas
sveikos, ar žinot ar galima musm skalaut dantukus su ąžuolo žieve?
QUOTE(balta_lelija @ 2008 12 17, 20:28)
sveikos, ar žinot ar galima musm skalaut dantukus su ąžuolo žieve?
sveikute
man stomatologe patare skalaut su azuolu zieves nuoviru, nes labai dantenos kraujuoja.
sake, kad butent del nestumo dantenos tokios jautrios pasidare, o tai siek tiek apramina dantenas
QUOTE(softly @ 2008 12 17, 21:59)
sveikute
man stomatologe patare skalaut su azuolu zieves nuoviru, nes labai dantenos kraujuoja.
sake, kad butent del nestumo dantenos tokios jautrios pasidare, o tai siek tiek apramina dantenas
ačiū už nuraminimą prieš naktį a tai visą dieną po forumą siuntu informacijos ieškodama