Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės ir vaistažolės

O as pirmais nestumo menesiais labai ciobrelius gerdavau,po 2-3 didelius puodelius per diena,nes nezinojau,kad negalima.Tikiuosi nepakenke mano mazyliui unsure.gif
Atsakyti
na as patarima gavau likus 2sav iki gimdymo gerti avieciu lapu arbata smile.gif tam kad viskas butu laiku, nes avietes minkstina gimdos kakleli, padeda gimdai susitraukineti....tad logiska kad ankstyvo nestumo metu avieciu geriau nevartoti...nors vienas puodelis nepakenks.....svarbu neperduozuoti... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 12 kovo 2008 - 17:44
QUOTE(stebukliuke @ 2005 11 30, 19:27)
labukas, didžiausi sveikinimai, Bitkresle  4u.gif  4u.gif  4u.gif
duok man savo meilą, neseniai rašiau straipsnį apie vaistažolių vartojimą nėštumo metu, galiu tau atsiųsti  mirksiukas.gif
o dėl melisos; ją gali drąsiai vartoti  4u.gif

as ir labai noreciau to straipsnio, nes tik 5 savaitele, reikia saugotis, o labai megstu visokias zoleliu arbatas smile.gif

Papildyta:
oi neparasiau kur, i brentas@one.lt
Atsakyti
Jeigu galit permeskit ir man kasnors ta straipsneli. Nes baisiai gerkle skauda, nebezinau ka gert doh.gif Labai aciu isanksto 4u.gif
dalia@dizarte.com
Atsakyti
as persalus taip pat unsure.gif verysad.gif gal galit kuri atsiusti ta straipsniuka? renata.sinkunaite@gmail.com dekui 4u.gif
Atsakyti
pasiskaiciau ir issigandau, kiek negalima visko vartoti nestuke.gif ... unsure.gif
o visokias zoleliu arbatas visada vartojau, kaip sveikesnes... doh.gif
O liepu ziedu arbata nekenktu? ax.gif
Atsakyti
Paskaiciusi skyreli supratau, kad avieciu lapu arbatu - siukstu negalima. O kaip su paciomis avietemis? Turiu tokia skania uogiene... wub.gif pradarytas stiklainiukas stovi saldytuve ir erzina (o siaip dabar saldytuve retai ka "valgomo" randu). Taip noretus su blynais...
Atsakyti
laba..as irgi sirguliuoju, sloga,truputi temperaturos turiu..ir paaiskejo kad laukiuosi,tai aciu dievui vaistu negeriau, o tik arbatas..bet pasirodo kad daug ko negalima..tai jai galim atsiuskit ir man ta straipsni..aciu 4u.gif justisun@gmail.com
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ir as noreciau to straipsnelio blush2.gif una.1980@yahoo.com nes tos kurios skaite tai skot kad daug ko negalima, o as persalusi daug visokiu zoleliu arbatu geriu...
Aciukas
Atsakyti
sveikos, ar žinot ar galima musm nestuke.gif skalaut dantukus su ąžuolo žieve?
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2008 12 17, 20:28)
sveikos, ar žinot ar galima musm  nestuke.gif  skalaut dantukus su ąžuolo žieve?

sveikute 4u.gif

man stomatologe patare skalaut su azuolu zieves nuoviru, nes labai dantenos kraujuoja.
sake, kad butent del nestumo dantenos tokios jautrios pasidare, o tai siek tiek apramina dantenas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(softly @ 2008 12 17, 21:59)
sveikute  4u.gif

man stomatologe patare skalaut su azuolu zieves nuoviru, nes labai dantenos kraujuoja.
sake, kad butent del nestumo dantenos tokios jautrios pasidare, o tai siek tiek apramina dantenas  mirksiukas.gif

ačiū už nuraminimą prieš naktį aciuks.gif a tai visą dieną po forumą siuntu informacijos ieškodama blush2.gif
Atsakyti