Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės ir vaistažolės

QUOTE(Lexana @ 2007 04 21, 10:20)
Aš tikrai žinau, kad negalima mėtų ir aviečių arbatų besilaukiaunt. Mėtos veikia atplaiduojančiai ramenis ir gali atpalaiduoti gimdos raumenis, ko pasekoje gali iššaukti persileidimą arba priešlaikinį gimdymą. O avietės šalina iš organizmo skysčius. To nėščiajai nereikia, nes gali mažėti vaisiaus vandenų. g.gif

as tai esu girdejus, kad metu silpna arbatele padeda nuo pykinimo.
O avietes skatina gimdos susitraukimus, todel gali but prieslaikinis, todel ir negalima... lygiai taip pat kaip ir ciobreliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 21, 20:35)
O avietes skatina gimdos susitraukimus, todel gali but prieslaikinis, todel ir negalima... lygiai taip pat kaip ir ciobreliu smile.gif

Na man nuo pykinimo Coca-Cola padėjo. laugh.gif O dėl aviečių - pilnai tikiu, kad skatina gimdos apsitraukimus, bet ir šalina skysčius iš organizmo. smile.gif

Be to, nesąmoningas ir neprotingas vaistažolių naudojimas labiau gali pakenkti nei pagelbėti... Reikia tiksliai žinoti kokios vaistažolės ir kokiu tikslu vartojamos, kad nebūtų daugiau žalos negu naudos... doh.gif
Atsakyti
Kiek zinau, jei vaistazoles o ne arbatzoles gersite kasdien, susirgus jos netures tokio poveikio, koki galetu turet..o kaip zinia visos norim apsieit per nestuma be vaistuku..

Nuo persalimo ir dar net nuo pykinimo labai padeda tarkuoto imbieto saknis su smulkinta citrina be odeles ir medumi.Pasidarydavau tokio misinuko, ir saldytuve visad po ranka budavo..Tik nepadauginkit imbiero, nes gali but astru rolleyes.gif

Gerkles skausma ir kosuli puikiai malsina garstyciu kompresai.Uzsidet reik pries miega, palaikyt kol ima "persteti", svariai nuvalius oda siltai apsikloti, padukus pasitepti eukalipto balzamu (man gydytoja buvo skyrusi Eucabal), apsiaut vilnones kojinaites ir lovoje isgerus siltos arbatos su medumi, palniketi mazyliui saldziu sapnu:)

Nesirkit drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiausia: 22 balandžio 2007 - 18:19
QUOTE(zuikiausia @ 2007 04 22, 20:19)
Gerkles skausma ir kosuli puikiai malsina garstyciu kompresai.Uzsidet reik pries miega, palaikyt kol ima "persteti", svariai nuvalius oda siltai apsikloti, padukus pasitepti eukalipto balzamu (man gydytoja buvo skyrusi Eucabal), apsiaut vilnones kojinaites ir lovoje isgerus siltos arbatos su medumi, palniketi mazyliui saldziu sapnu:)

Nesirkit drinks_cheers.gif

man tokiu laiku siltos arbatos isgerus ramiai tikrai nesimiegotu, dar 2-3 kartus i WC kursuot tektu doh.gif
Atsakyti
Man irgi vakare išgėrus arbatos, naktį į tualetą tenka lakstyti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 04 23, 12:16)
Man irgi vakare išgėrus arbatos, naktį į tualetą tenka lakstyti. blush2.gif

ir neviena karta blush2.gif
Atsakyti
Pasiskaitykit e-vaistines puslapy apie arbateles, As Dvi dienas isgeriau po puodeli raudonelio arbatos, tai po poros dienu (buvo 18 savaite) atsiduriau ligoninej su gresianciu... Aciu Dievui,dabar viskas gerai. Taip kad geriau nejuokaut su tom vaistazolem, jei parasyta kad negalima, tai vadinasi negalima,
Atsakyti
Nezinau kaip jus, bet as jau nieko nesuprantu...nuo persalimo negalima vaistu - patartina arbateles, medus, citrina, bet...
ciobreliu negalima
medus alergizuoja
citrusai kenkia...
tai ka galima?
kartais net pikta, kaip galima lauzti is pirsto visokius pasisakymus apie tikrai svarbius dalykus.
Atsakyti
as arbata geriu su citrinos gerule riekele.
man kazkaip maziau rugstys kyla kai taip pradejau gerti.

medus.... na kartais, ant įvairumo įsidedu į arbatą vietoj cukraus.
o būna užeina, suvalgau riekę duonos su medum... bet retai smile.gif

man gine rekomendavo viegtoj magnio, ar kai blogai miegu gerti arbata NEURO I.
sake ji vienintele zoline tinkama nestuke.gif

deja, ji mums nebepadeda... nebeissimiegam.... tai darau pertrauka... gal organizmas priprato g.gif

manau nereikia manjakiskai galvoti, kad nestuke.gif nieko negalima, arba jei valgyti - tai ryti - tikraja to zodzio prasme - leidziama/pateisinama.
nereikia persistengti. mirksiukas.gif

as visko valgau ko uzsimanau.
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 21, 19:35)

Tai tas žoles galima vartoti, jei noriu pagreitinti gimdymo pradžia? rolleyes.gif

Aš dabar peršalau, tai prisipirkau įvairių žolelių nuo atsikosėjimo, tai ant pakuotes vienos radau, kad nėščioms nerekomenduojama, o ten arbata su saldymedžiu.

Bet kadangi man jau kelios savaites beliko, tai vistiek po vieną puodelį išgėriu, nemanau kad kas blogo nuo vieno puodelio atsitiktų.
O šiaip tai stengiuosi nuolat kaitalioti tas arbatas, kad vienos nuolat negerti, kadangi skysčiu sergant reikia daug išgerti.
Atsakyti
Vakar net keturis puodukus avieciu arbatos isgeriau doh.gif ,nes temperatura uzkilo iki 38,o dabar kai jusu pasiskaiciau,kad sukelia persileidimus,tai net apsiverkiau.Mums dar tik 9sav.uztat labai neramu sad.gif bet tikiuosi,kad viskas bus gerai,juk arbateles visgi geriau,negu paracetamolis
Atsakyti
QUOTE(manx @ 2008 01 19, 19:53)
Vakar net keturis puodukus avieciu arbatos isgeriau  doh.gif ,nes temperatura uzkilo iki 38,o dabar kai jusu pasiskaiciau,kad sukelia persileidimus,tai net apsiverkiau.Mums dar tik 9sav.uztat labai neramu sad.gif bet tikiuosi,kad viskas bus gerai,juk arbateles visgi geriau,negu paracetamolis

būtum neperskaičius, būtum ramiai sau gyvenus toliau wink.gif taip kad nepergyvenk, viskas bus gerai!!! Sveik 4u.gif
Atsakyti