Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės ir vaistažolės

Jokių vaistažolių nėštumo metu be gydytojo žinios vartoti gydymo tikslais negalima.Jokios savigydos!!!!!!!Vienkartinis puodelis arbatėlės tikrai nepakenks, bet tik ne gydomosiom dozėm ir ne kasdien.
Atsakyti
Vakar kalendoriaus lapelyje perskaičiau,kad negalima gerti čiobrelių,nes gali iššaukti priešlaikinį gimdymą blink.gif
Atsakyti
Na, aš mamka su šiokiu tokiu stažu, tai biški pasisakysiu cool.gif .

QUOTE(Bitkresle @ 2005 11 30, 17:55)
Žinau, kad nuo streso ir nervingumo labai padeda melisų arbata, bet va, ar tai suderinama su  nestuke.gif  g.gif ?

Informaciniam lapely paskaičiau, kad nėščioms nerekomenduojama blink.gif . Kadangi ją labai mėgstu, tai išsiaiškinau, kad tai susiję su pieno gamyba ir pan. Bet pieno turėjau marias biggrin.gif .

QUOTE(Ausrinka @ 2005 12 14, 09:32)
O kaip su senos lapų arbata?

Kai mane prispaudė tokia bėda, tai gydytoja patarė išgert puodelį, jokiu būdu nepadaugint. Nes užkietėję viduriai gali pridaryt daugiau žalos, nei puodelis senos arbatos. Nestiprios smile.gif .

QUOTE(PUMIKE @ 2006 01 17, 13:34)
verysad.gif OI o as jau 9 savaites  nestuke.gif  tai taip pradejau mėtu arbata gerti,o kodel jos negalima? g.gif

Dėl panašios priežasties kaip ir melisos unsure.gif .

Apskritai, tai gal nereikėtų jokiom arbatom piktnaudžiaut, ypač pirmąkart nestuke.gif . Kad dėl kažkokių priežasčių nemaitinus 2.gif , nereiktų kaltės verst arbatoms rolleyes.gif .
Atsakyti
O kokioj zolytem gydytis gerkles skausma?
Atsakyti
As be galo megstu kmynu arbata... Man ji padeda sumazinti padidejusi rugstinguma ir pilvo putima. Tai kaip su sia arbatele yra, galima - negalima? Kazkur girdejus esu, kad padeda pienui gamintis nestumo metu ar po gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 03 19, 12:04)
As be galo megstu kmynu arbata... Man ji padeda sumazinti padidejusi rugstinguma ir pilvo putima. Tai kaip su sia arbatele yra, galima - negalima? Kazkur girdejus esu, kad padeda pienui gamintis nestumo metu ar po gimdymo.

Kad pienui skatinti esu girdėjusi, o nėštumo metu net nežinau. Puodelis retkarčiais nepakenktų. Vat būtų įdomu sužinot? rolleyes.gif
Atsakyti
Laukiuosi ir kartais išgeriu kmynų, čiobrelių ar raudonėlio arbatos. Saikingai, atrodo smile.gif
Atsakyti
Gal kuri esate girdėjusi apie dilgėlių arbatos poveikį. Buvau perskaičius, kad geriant ją kelis mėnesius iki gimdymo sumažėja gimdymo skausmai. Su pirmąją taip ir dariau - skausmai tikrai nebuvo dideli, nors skatino juos vaistais. Dabar abejoju ar gert, nes niekur jokios informacijos apie tai neberandu. blink.gif
Atsakyti
Melisu arbata ir maitinanciai gerai, nes juoda ar zalia labai aktyvina...
Nesu girdeju apie dilgeliu arbata. Tik apie dilgeliu sriubyte mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikute, kaip tik domiuosi vaistažolėmis, kurias galima gerti nėštukėms. labai būčiau dėkinga, jei galėtum atsiųst ir man apie tas vaistažoles blush2.gif . mano el. paštas axaniux@one.lt labai ačiū
Atsakyti
Sveikutes!Ka tik sirgau sloga,gerkle skaudejo,po to perejo i sinusita.Gydytoja leido gerti visas arbatas-liepziedziu,ramuneliu,metu ir t.tLabai padejo liepziedziu.Man greitai 8 sav.
Atsakyti
Girdėjau, kad mėtų arbata gerai nuo pykinimų, o kodėl čia rašot, kad negalima? g.gif
Čia paskaičius, visai jokių negalima blink.gif
Atsakyti