Sveikos, nėštukės ,
man va iškilo toks klausimėlis: ar galima gerti melisų arbatą laikotarpiu? Žinau, kad raudonėliai skatina persileidimą, todėl nėščiosioms nepatariama, bet va nežinau, kaip su melisom. Pastarąsias porą savaičių blogai miegu: ilgai neužmiegu, atsibundu naktį, po to visą dieną vaikštau pavargusi ir nelaiminga. Žinau, kad nuo streso ir nervingumo labai padeda melisų arbata, bet va, ar tai suderinama su ?
QUOTE(Bitkresle @ 2005 11 30, 17:55)
Sveikos, nėštukės ,
man va iškilo toks klausimėlis: ar galima gerti melisų arbatą laikotarpiu? Žinau, kad raudonėliai skatina persileidimą, todėl nėščiosioms nepatariama, bet va nežinau, kaip su melisom. Pastarąsias porą savaičių blogai miegu: ilgai neužmiegu, atsibundu naktį, po to visą dieną vaikštau pavargusi ir nelaiminga. Žinau, kad nuo streso ir nervingumo labai padeda melisų arbata, bet va, ar tai suderinama su ?
labukas, didžiausi sveikinimai, Bitkresle
duok man savo meilą, neseniai rašiau straipsnį apie vaistažolių vartojimą nėštumo metu, galiu tau atsiųsti
o dėl melisos; ją gali drąsiai vartoti
Bitkresle, nu kaip faina. Sveikinimai dideliausi
As nepamenu kaip del melisu, bet buvau radusi, kad nestukem metu arbata nepatartina gerti
Nusiraminimui geriau valerijona gerciau.
As nepamenu kaip del melisu, bet buvau radusi, kad nestukem metu arbata nepatartina gerti
Nusiraminimui geriau valerijona gerciau.
QUOTE(stebukliuke @ 2005 11 30, 18:27)
QUOTE(Onora @ 2005 11 30, 20:46)
Bitkresle, nu kaip faina. Sveikinimai dideliausi
Labai jums ačiū . Pati kol kas nenustygstu iš laimės, naktimis neima miegas, manau, kad dėl per didelio džiaugsmo , bet jau pradedu labai nuvargti, tai nutariau, kad reikia kažkaip tvarkytis ir naktimis miegoti ...
duok man savo meilą, neseniai rašiau straipsnį apie vaistažolių vartojimą nėštumo metu, galiu tau atsiųsti
Ar gali ir man atsiųsti į diance@omni.lt Bo jau nebežinau ką gerti
Ačiū
uj, as tai dabar irgi prastai miegu naktimis. Bet cia del to, kad jau i pabaiga nestumas... O pradzioj as gerdavau pora valandu pries miega dvi valerijono tabletytes. Labai padeda uzmigt. Tarp kitko, sita dalyka ipratau kai gulejau ligoninej ir pries miega seseles atnesdavo valerijono tabletyciu. Nes tikrai kartais nesimiega, o dar kai pradeda visokios mintys galvoj krebzdet ir ramybes neduoda... ech.. o siaip sveikinu busimaja mamyte
Esu girdėjusi, kad laukiantis geriau vengti petražolių, didelis kiekis gali suveikti abortuojančiai Nors mačiau kažkurioje temoje rašo apie petražolių arbatą nuo šlapimo pūslės uždegimo, jei tik neklystu ... Nors ir labai užsinoriu kartais kokio sumuštinio, apibarstyto šviežiais petražolių lapeliais, bet geriau jau palauksiu ...
QUOTE(pušelė @ 2005 12 02, 14:48)
uj, as tai dabar irgi prastai miegu naktimis. Bet cia del to, kad jau i pabaiga nestumas... O pradzioj as gerdavau pora valandu pries miega dvi valerijono tabletytes. Labai padeda uzmigt. Tarp kitko, sita dalyka ipratau kai gulejau ligoninej ir pries miega seseles atnesdavo valerijono tabletyciu. Nes tikrai kartais nesimiega, o dar kai pradeda visokios mintys galvoj krebzdet ir ramybes neduoda... ech.. o siaip sveikinu busimaja mamyte
Aš tai užmiegu gerai, tiesiog "lūžtu" padėjus makaulę ant pagalvės. Bet nuo kokių 3 ar 4 valandų pradedu atsibudinėt vos ne kas pusvalandį ir nervuojuos
Labas,
AR galetum ir man atsiusti straipsni apie vaistazoles? Butu idomu pasiskaityti
Dekui
Mergaitės, kas gavot tą straipsniuką, persiųskit ir man please - valentinkai@gmail.com
Labai mėgstu visokias vaistažolių arbatas
Labai mėgstu visokias vaistažolių arbatas