Įkraunama...
Įkraunama...

"Šventinis atvirukas"!

QUOTE(Erszebeth @ 2005 12 07, 17:59)
Prie konkurso parašyta: "Specialių programų pagalba kursime ir dailinsime savo vaikučių nuotraukas taip, kad jos pavirs dar niekur nematytais, Kalėdines pasakas primenančiais, šventiniais atvirukais!"

Taip ir liko neaišku, kaip konkurse atsidūrė to žavaus rainiuko foto?  g.gif Vaiko veido nepavyko įžiūrėti, kad ir kaip stengiausi. Ar čia taip šustrai įvaldytos grafinių programų subtilybės, kad sugebama ne vien barzdą vaikui pripiešti, bet visą jo veiduką paversti fotografiniu katino snukučiu?  laugh.gif

QUOTE(Aurėja @ 2005 12 01, 09:36 )
Nuotraukoje gali būti tik vaikas, gali būti ir visa šeima, ir augintiniai.

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 12 07, 17:59)
Taip ir liko neaišku, kaip konkurse atsidūrė to žavaus rainiuko foto?  g.gif Vaiko veido nepavyko įžiūrėti, kad ir kaip stengiausi. Ar čia taip šustrai įvaldytos grafinių programų subtilybės, kad sugebama ne vien barzdą vaikui pripiešti, bet visą jo veiduką paversti fotografiniu katino snukučiu?  laugh.gif

Gal šitą nuotrauką mama katė įdėjo? Nu jai tai vaikutis liezuvis.gif
Atsakyti
Vitalyte, neparašyta, kad gali būti tik augintinis . Nus sorry, bet ir man mažumėle įdomiai atrodo, kai žmonių vaikas su katės vaiku konkuruoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nugi ne www.gyvūnai čia, o konkursas spec. gyvūnėliam lyg ir neskirtas (net kai toks buvo - nuotraukoje kartu privalėjo būti vaikutis) . Nebent kaip Savūnė sako - išties intelektuali mama katė pasitaikė. lotuliukas.gif Žurnalistai susidomėkit laugh.gif
Jaučiu apmaudą, kad įkėliau ne savo žavią kiaulaitę lotuliukas.gif

Pavadinimas "Kalėdos stebuklų metas. Ir dižiausia kiaulė jus gali maloniai nustebinti. Turėkite viltį " laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 12 07, 20:39)
tikrai maloniai nustebino lotuliukas.gif

user posted image tongue.gif
Vistiek nipravda. Valdžiaaa atsipeikėk rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 07 gruodžio 2005 - 20:48
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 07, 21:02)
Ir dižiausia kiaulė jus gali maloniai nustebinti. Turėkite viltį " laugh.gif

blink.gif kaip nustebinti? imti ir pavirsti....herakliu??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2005 12 07, 22:29)
blink.gif kaip nustebinti? imti ir pavirsti....herakliu??? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu ot...nieko tu nežinai g.gif ...gi Kūčių naktį prabilti žmogaus balsu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 07 gruodžio 2005 - 23:33
Man asmeniskai labai fainas atvirukas wub.gif kur vaikiukas tupi dideliuose batuose ir dar su soskyte burnytej thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 12 08, 00:01)
Man asmeniskai labai fainas atvirukas  wub.gif  kur vaikiukas tupi dideliuose batuose ir dar su soskyte burnytej thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Man irgi ta atvirute labai isputinga thumbup.gif Kerzai, soske burnytej... thumbup.gif ir be galo grazi ziema wub.gif
O siaip tai as irgi APAKAU kokiu graziu atviruciu prideta blink.gif Labai grazus konkursas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 07, 20:02)
Jaučiu apmaudą, kad įkėliau ne savo žavią kiaulaitę  lotuliukas.gif
Vaaa, bent čia pasidžiaukit  tongue.gif

Nu bet ir nesupratinga, Karbyne schmoll.gif Ateinantys metai - Šuns (gal Katės g.gif ), taigi galėjai kokį Brisių papuošt, o kiaulaitė tegul geresnių laikų palaukia mirksiukas.gif

O man dar šita patiko
Nors mėnesiukai man tik du -
Kalėdų stebuklus buriu:
Truputį Meilės, Gėrio, Supratimo, Šilumos...
Maža širdelė visiems Jums dovanos!
Paprasta, garaži, spalvų pertekliaus nėra... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 08 gruodžio 2005 - 09:49
QUOTE(jėga @ 2005 12 08, 09:46)
Nu bet ir nesupratinga, Karbyne schmoll.gif  Ateinantys metai - Šuns (gal Katės g.gif ), taigi galėjai kokį Brisių papuošt, o kiaulaitė tegul geresnių laikų palaukia mirksiukas.gif

tau neįtiksi unsure.gif Ai nu gerai jau gerai...paklausysiu protingo patarimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 08, 10:48)
tau neįtiksi  unsure.gif Ai nu gerai jau gerai...paklausysiu protingo patarimo  bigsmile.gif

thumbup.gif first.gif Balsuočiau iš karto. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 08, 10:48)
tau neįtiksi  unsure.gif Ai nu gerai jau gerai...paklausysiu protingo patarimo  bigsmile.gif

Gražu, Karbyne bigsmile.gif Kaži, kokia čia veislė g.gif
Atsakyti