Įkraunama...
Įkraunama...

"Šventinis atvirukas"!

QUOTE(barskuolyte @ 2005 12 05, 18:50)
Na pasakykit Jūs man tundrai kur tuos konkursinius atvirukus pamatyti  g.gif Ar aš kažko nesuprantu  g.gif Nemantau aš jokių atvirukų  unsure.gif

bigsmile.gif Jau radau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 05, 17:22)
Trial versijos yra nemokamos ir jokios ne piratinės tongue.gif
Kalėdų elniukas kiek veža mano akis su Jask Paint Shop pro darytas (ar kažkuo panašaus, nors žinoma panašų rezultatą galima gauti ir kitais būdais). Pati vakar parsisiunčiau Trial versiją (anksčiau buvau jau bandžius). Nemokama ir legalu 30 dienų. GIMP'as iš vis yra atviro kodo programa - t.y. nuo pradžios iki galo nemokama.

I firmos kompiuteri neturiu teises jokiu programu, net ir trial instaliuotis... kol savo nuosavo kompo neturiu, o naudoju tik firmos laptopa, tokio liukso sau leist negaliu tongue.gif Tad sukames su tuo, kas kompe ax.gif
Atsakyti
Labai grazus konkursas, tiesiog apakau.As taip nemoku, kaip jus tai darote?
Atsakyti
QUOTE(Mazvydas @ 2005 12 05, 19:58)
Labai grazus konkursas, tiesiog apakau.As taip nemoku, kaip jus tai darote?

jeigu apakai- tai nebepadarysi laugh.gif
Atsakyti
Sorry mergaitės, gal bus off topic ale va paskaičiau jūsų diskusijas, aš su paprasčiausiu Paint' u kuris būna visuose kompiuteriuose legaliai , trukau 5 min ax.gif . taigi moralė viso mano parašymo - jei labai nori, gali rast su kuom padaryt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 12 05, 20:10)
Sorry mergaitės, gal bus off topic ale va paskaičiau jūsų diskusijas ir va įdedu vieną atviruką  smile.gif

Daryta su paprasčiausiu Paint' u kuris būna visuose kompiuteriuose legaliai , trukau 5 min  ax.gif . taigi moralė viso mano parašymo - jei labai nori, gali rast su kuom padaryt  tongue.gif

Grazu wub.gif pildyk paraiska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 12 05, 20:38)
Grazu wub.gif pildyk paraiska mirksiukas.gif

deja jau užpildžiau biggrin.gif , priima tik vieną blush2.gif . galit ir čia prabalsuot - nesupyksiu biggrin.gif
Atsakyti
Westa, įkvėpei mane 4u.gif O tai jau buvau nuleidus rankas dėl dalyvavimo šiame konkurse. Visai neįkertu tų programų, o ilgėliau pasėdėt prie kompo mažiai neleidžia doh.gif Bet dabar žiūriu, kad dar ir Paint'o neįkandu iki galo blush2.gif Na, gal kaip nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2005 12 05, 20:02)
jeigu apakai- tai nebepadarysi laugh.gif

Nu šakės, patinka man tokie įžvalgūs žmonės. laugh.gif Tiesiai šviesiai susakė, kitas dar būt išvedžiojęs
Atsakyti
mes irgi dalyvausim ir jau darom nuotraukite!Saunus konkursas 4u.gif O jau yra graziu atviruku smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Aš kažkaip nemėgstu tų visokių kompiuterinių apipaišymų schmoll.gif
bet šitas man patiko:
Linksmų šv. Kalėdų ir Naujųjų metų linki linksmi SM nykštukai :0) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prie konkurso parašyta: "Specialių programų pagalba kursime ir dailinsime savo vaikučių nuotraukas taip, kad jos pavirs dar niekur nematytais, Kalėdines pasakas primenančiais, šventiniais atvirukais!"

Taip ir liko neaišku, kaip konkurse atsidūrė to žavaus rainiuko foto? g.gif Vaiko veido nepavyko įžiūrėti, kad ir kaip stengiausi. Ar čia taip šustrai įvaldytos grafinių programų subtilybės, kad sugebama ne vien barzdą vaikui pripiešti, bet visą jo veiduką paversti fotografiniu katino snukučiu? laugh.gif
Atsakyti