aš tai tundrų tundra Photoshopo man kompas niekaip neleidžia parsisiųst, mėginau keletą dienų iš eilės, o parsisiuntus Corel Paint Essentials3, sugebėjau tik vienintelį dalyką - tekstą ant nuotraukos užrašyt, o jokių spindinčių žvaigždučių ar rėmelių aš nesugebu ten rast
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 05, 14:02)
aš tai tundrų tundra Photoshopo man kompas niekaip neleidžia parsisiųst, mėginau keletą dienų iš eilės, o parsisiuntus Corel Paint Essentials3, sugebėjau tik vienintelį dalyką - tekstą ant nuotraukos užrašyt, o jokių spindinčių žvaigždučių ar rėmelių aš nesugebu ten rast
parsisiųsk GIMP-ą- supaprastintas Photoshop'o variantas + lietuviškai viskas+ keletas naudingų pamokėlių
GIMPAS
2 menesiuku burtininke
QUOTE(gritte @ 2005 12 05, 15:20)
parsisiųsk GIMP-ą- supaprastintas Photoshop'o variantas + lietuviškai viskas+ keletas naudingų pamokėlių
GIMPAS
GIMPAS
ačiū šįvakar mėginsiu siųstis
QUOTE(rimulka @ 2005 12 05, 15:32)
2 menesiuku burtininke
tą pačią norėjau labai pagirti
O man grazios nuotraukos, tos, kurios estetishkai padarytos, ir visai neesme, ar ten burbuliukai ar remeliai vienodi (vaikuciai ir kompozicija vistiek skiriasi), ar 5 minuciu darbas, ar 3 valandu ishprakaituotas. ... Beto, ne visi turi galimybe naudotis photoshopu ar kitom "krutom" prgramom (man photosopas per brangu pirkti, o piratines kopijos i firmos kompiuteri negaliu atsisiust )..
QUOTE(Eglute @ 2005 12 05, 16:29)
O man grazios nuotraukos, tos, kurios estetishkai padarytos, ir visai neesme, ar ten burbuliukai ar remeliai vienodi (vaikuciai ir kompozicija vistiek skiriasi), ar 5 minuciu darbas, ar 3 valandu ishprakaituotas. ... Beto, ne visi turi galimybe naudotis photoshopu ar kitom "krutom" prgramom (man photosopas per brangu pirkti, o piratines kopijos i firmos kompiuteri negaliu atsisiust )..
o kurios nera padarytos estetishkai? as cia ne piktai, tik siaip idomu, ka turi omeny?
Estetishkos man tos,kurios sukelia pasigerejima.. , o cia jau skonio reikalas - man grazu, kas neperkrauta, derancios tarpusavy spalvos ir elementai. Nerashysiu, kas man neestetishka, bet va Apšerkšniję mūsų žiemos..., Kalėdų elniukas po dangų šuoliuoja,
Ir smagią Kalėdinę dainą dainuoja..
Pamatęs Tave nusileis iš dangaus,
Ir - LABAS - ištaręs, Tau ranką paspaus...atitinka mano skoni
QUOTE(Eglute @ 2005 12 05, 17:09)
Estetishkos man tos,kurios sukelia pasigerejima.. , o cia jau skonio reikalas - man grazu, kas neperkrauta, derancios tarpusavy spalvos ir elementai. Nerashysiu, kas man neestetishka, bet va Apšerkšniję mūsų žiemos..., Kalėdų elniukas po dangų šuoliuoja,
man tai tiesa pasakius tai visos grazios, o paciom mamytem tai turbut ju paciu atvirukai graziausi, nes ten ju leliai
man siuo metu graziausi - mergyte su gelyte, berniukas tarp meskiuku ir 2 menesiu burtininke bet visos kitos irgi super
ir dar, sutinku, apserksnije musu ziemos... man labai
QUOTE(Eglute @ 2005 12 05, 16:29)
Beto, ne visi turi galimybe naudotis photoshopu ar kitom "krutom" prgramom (man photosopas per brangu pirkti, o piratines kopijos i firmos kompiuteri negaliu atsisiust )..
Trial versijos yra nemokamos ir jokios ne piratinės
Kalėdų elniukas kiek veža mano akis su Jask Paint Shop pro darytas (ar kažkuo panašaus, nors žinoma panašų rezultatą galima gauti ir kitais būdais). Pati vakar parsisiunčiau Trial versiją (anksčiau buvau jau bandžius). Nemokama ir legalu 30 dienų. GIMP'as iš vis yra atviro kodo programa - t.y. nuo pradžios iki galo nemokama.
QUOTE(DAISY @ 2005 12 05, 16:07)
nežinau nei ką patart
Na pasakykit Jūs man tundrai kur tuos konkursinius atvirukus pamatyti Ar aš kažko nesuprantu Nemantau aš jokių atvirukų