Įkraunama...
Įkraunama...

"Šventinis atvirukas"!

QUOTE(mazhulia @ 2005 12 03, 20:05)
As nesuprantu, kodel man neleidzia dalyvauti konkurse blink.gif kokios priezastys,A???? unsure.gif kai atidarau dalyvavimo konkurse paraiska- atsiraro raudonas apskritimas su X jame blink.gif

mazhulia, man irgi rodo, bet tai nieko nereiskia, pildyk viska ir priims mirksiukas.gif
o, kol parasiau, tu istrynei lotuliukas.gif turbut supratai viska 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulka: 03 gruodžio 2005 - 20:09
Labai cool tas atvirukas "Po baliaus" ir su Raketa thumbup.gif Šaunuolės mamos thumbup.gif
Atsakyti
O kur galima pasiziureti tas nuotraukas?
Atsakyti
QUOTE(Pareis @ 2005 12 04, 16:54)
O kur galima pasiziureti tas nuotraukas?

Pareis, puslapio virshuj deshinej pusej, parashyta Fotokonkursai... biggrin.gif
Atsakyti
Na, merginos, jūs ir šaunuolės thumbup.gif
Tikrai labai labai gražūs atvirukai, net pačiai norisi sėsti ir kažką pabandyt pačiai sukurti ..... , tiesiog, "uždegantys" 4u.gif
Tikrai, labai šaunus konkursas. Būtinai prabalsuosiu ir jau beveik žinau už kurį .... 4u.gif
Sėkmės visoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidaRimas @ 2005 12 04, 18:46)
Tikrai, labai šaunus konkursas. Būtinai prabalsuosiu ir jau beveik žinau už kurį ....  4u.gif
Sėkmės visoms  thumbup.gif

kad galetum prabalsuoti, turi surinkt virs 20 zinuciu ax.gif

Atsakyti
Tikrai labai gražios atvirutės...vienos mamos pasirinko lengviausią kelią- tik įrėmino nuotrauką į kalėdinius rėmelius iš CD, kurį duoda perkant kameras ar fotoaparatus, o kitos - pačios gražiai apdorojo nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 12 04, 20:51)
kad galetum prabalsuoti, turi surinkt virs 20 zinuciu  ax.gif

Ačiū už perspėjimą mirksiukas.gif
blush2.gif Tuomet, belieka iki balsavimo pradžios šiek tiek pasistengti ir parašyti daugiau žinučių.... tongue.gif
Šiame puslapėlyje aš dar naujokė, bet tikiuosi, kad iki to laiko, tikrai turėsiu ką parašinėti..... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2005 12 04, 19:16)
Tikrai labai gražios atvirutės...vienos mamos pasirinko lengviausią kelią- tik įrėmino nuotrauką į kalėdinius rėmelius iš CD, kurį duoda perkant kameras ar fotoaparatus, o kitos -  pačios gražiai apdorojo nuotraukas  4u.gif

Taip sutinku, kad tai gal ir lengviausias kelias... bet kodel kazkas deda, kai jau tokia pati foto yra (tiksliauu su tokiais paciais remeliais ...) visai neidomu schmoll.gif protest.gif

Ir dar, suprantu kad daug mamyciu gali tureti ta pacia programa... bet kaip sakant: KAS PIRMESNIS, TAS GUDRESNIS mirksiukas.gif tikiuos, kad supratot ka norejau pasakyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 12 05, 05:17)
KAS PIRMESNIS, TAS GUDRESNIS mirksiukas.gif tikiuos, kad supratot ka norejau pasakyti rolleyes.gif

Aš tai supratau, va vakar tą patį pasakiau sesei atkasus seną gražų mini sejoooną tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 05, 08:54)
Aš tai supratau, va vakar tą patį pasakiau sesei atkasus seną gražų mini  sejoooną tongue.gif

Saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
man visos atvirutes grazios, bet fainiausios tos, kur matos, kad daug darbo ideta bigsmile.gif
Atsakyti