balsuot užsimerkus
Nuostabios atvirutės. Norėčiau ir aš taip mokėt...
Va ka tik baigiau ir as savo nuotraukyte grazint. Nezinau, kaip kiti mano mena ivertins, bet buvau apsalus, kad taip graziai sugebejau padaryt. Kadangi nori pirma praeit vyro kritika, tai patvirtinimui dar nesiunciu
O kitu irgi labai fainos nuotraukos - atvirutes
O kitu irgi labai fainos nuotraukos - atvirutes
Vat čia tai konkursas Pasaka tik žiūrėt ir negali išsirinkt kuris gražiausias
Pasakiškas konkursas.. Tokias atvirutes būtų labai malonu kam nusiųst ir be galo smagu gaut.
Bet leliukas su trim meškiukais,žiburiuojanti mergytė ir vaikiukas skrendantis raketa,tai išvis
Bet leliukas su trim meškiukais,žiburiuojanti mergytė ir vaikiukas skrendantis raketa,tai išvis
nors printuokis ir siusk klausykit,gal paskuii kokia atviruku firma susidomes jusu menu? nes matau net labai profesionaliu atviruku
Lai Šv. kalėdos atneš
Tai ko trokšta Jūsų širdys...
Tai ko trokšta Jūsų širdys...
QUOTE(Aidairi @ 2005 12 01, 20:52)
labai graži nuotraukytė..net ir pagražinimų kaip ir nebereikia... iškart patiko...
na,visų nuotraukyčių nevardinsiu,kolkas tik šešios,bet be galo gražios.oj...tiksliau ne nuotraukytės , o atvirukai
na,visų nuotraukyčių nevardinsiu,kolkas tik šešios,bet be galo gražios.oj...tiksliau ne nuotraukytės , o atvirukai
nu jei jau tai giriate, tai ir as soliuoju cekavytis....
Va jai kaip grazu!!!!!!!! Na Jus mamytes ir gabios.
As irgi pabandysiu, nors esu visai zalia siame rekaliuke
As irgi pabandysiu, nors esu visai zalia siame rekaliuke
nu va, as irgi sudalyvavau, laukiu patvirtinimo
gaila, kad tik viena galim siusti, nes as kokias 3 galeciau parodyti
QUOTE(rimulka @ 2005 12 03, 13:44)
nu va, as irgi sudalyvavau, laukiu patvirtinimo
Šaunuolė rimulka, daug minčių turbūt sukaupus buvai? Na,po konkurso galėsim gal ir kitus variantus pamatyti?
QUOTE(Aidairi @ 2005 12 03, 14:18)
Šaunuolė rimulka, daug minčių turbūt sukaupus buvai? Na,po konkurso galėsim gal ir kitus variantus pamatyti?
zinoma galesim, jeigu tik bus idomu