Įkraunama...
Įkraunama...

"Šventinis atvirukas"!

balsuot užsimerkus wink.gif

Nuostabios atvirutės. Norėčiau ir aš taip mokėt...
Atsakyti
Va ka tik baigiau ir as savo nuotraukyte grazint. Nezinau, kaip kiti mano mena ivertins, bet buvau apsalus, kad taip graziai sugebejau padaryt. Kadangi nori pirma praeit vyro kritika, tai patvirtinimui dar nesiunciu smile.gif

O kitu irgi labai fainos nuotraukos - atvirutes
Atsakyti
Vat čia tai konkursas thumbup.gif thumbup.gif Pasaka wub.gif tik žiūrėt ir negali išsirinkt kuris gražiausias 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pasakiškas konkursas.. wub.gif Tokias atvirutes būtų labai malonu kam nusiųst ir be galo smagu gaut.
Bet leliukas su trim meškiukais,žiburiuojanti mergytė ir vaikiukas skrendantis raketa,tai išvis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nors printuokis ir siusk smile.gif klausykit,gal paskuii kokia atviruku firma susidomes jusu menu? nes matau net labai profesionaliu atviruku bigsmile.gif
Atsakyti
Lai Šv. kalėdos atneš
Tai ko trokšta Jūsų širdys...
wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidairi @ 2005 12 01, 20:52)
labai graži nuotraukytė..net ir pagražinimų kaip ir nebereikia...  smile.gif iškart patiko...
na,visų nuotraukyčių nevardinsiu,kolkas tik šešios,bet be galo gražios.oj...tiksliau ne nuotraukytės , o atvirukai  tongue.gif

nu jei jau tai giriate, tai ir as soliuoju cekavytis.... blink.gif
Atsakyti
Va jai kaip grazu!!!!!!!! thumbup.gif Na Jus mamytes ir gabios.

As irgi pabandysiu, nors esu visai zalia siame rekaliuke doh.gif
Atsakyti
nu va, as irgi sudalyvavau, laukiu patvirtinimo biggrin.gif
gaila, kad tik viena galim siusti, nes as kokias 3 galeciau parodyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2005 12 03, 13:44)
nu va, as irgi sudalyvavau, laukiu patvirtinimo  biggrin.gif
gaila, kad tik viena galim siusti, nes as kokias 3 galeciau parodyti  bigsmile.gif

Šaunuolė rimulka, daug minčių turbūt sukaupus buvai? Na,po konkurso galėsim gal ir kitus variantus pamatyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidairi @ 2005 12 03, 14:18)
Šaunuolė rimulka, daug minčių turbūt sukaupus buvai? Na,po konkurso galėsim gal ir kitus variantus pamatyti?  ax.gif

zinoma galesim, jeigu tik bus idomu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulka: 03 gruodžio 2005 - 14:39
Ir čia laukiu patvirtinimo, gal po savaitgalio bus gerai ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti