Įkraunama...
Įkraunama...

"Šventinis atvirukas"!

QUOTE(Karbynė @ 2005 12 01, 18:31)
Tai ko niekas dar girt nepradedat? Nugi aš pirma tai negaliu  blush2.gif Ai kaip ten bebuvę, bet tą žiburiuojančią portretuke mergaitę tai matyt jau ir sutikus pažinčiau  tongue.gif  biggrin.gif Labai gražu . Ir kitos gražu  bigsmile.gif

labai graži nuotraukytė..net ir pagražinimų kaip ir nebereikia... smile.gif iškart patiko...
na,visų nuotraukyčių nevardinsiu,kolkas tik šešios,bet be galo gražios.oj...tiksliau ne nuotraukytės , o atvirukai tongue.gif
Atsakyti
Visos labai gražios, bet su "Briedžiuku" (oi, "Elniuku" tongue.gif ) kol kas pati pati wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letta: 01 gruodžio 2005 - 20:21
ploja.gif aš kai pamačiau jūsų atvirukus, tai pagalvojau - nu kokio velnio pirkti šventėms tuos "masinės gamybos" parduotuvinius, arba knistis po internetą ir ieškot svetimų atviručių, kai galima tokių grožybių pasidaryt pačiai (aišku dar pirma reik išmokt doh.gif ) ir išsiuntinėt švenčių proga draugams ir pažįstamiems savojo "aniuolėlio" padailintą foto wub.gif
Jei pati sudalyvausiu, tai matyt gerokai į konkurso pabaigą, nes topsecret.gif man reik viską nuo 0 pradėt blush2.gif
Atsakyti
Labai idomus visi atvirukai ir nors viename konkurse nebus vienodu thumbup.gif

mes jau ir patvirtinti bigsmile.gif
Atsakyti
jetaus kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O pamokymų kol kas nematau nei vieno verysad.gif , o aš tame reikale žaliuokė....
Atsakyti
o pamokymų yra photoshop
ir dar corel photo paint
norėjau surast dar vieną gerą puslapiuką,bet adreso nepamenu ir pas save nelabai randu...dingo..
gal fukuotukaf padės? lyg ifriel.com vadinosi tas puslapis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidairi: 01 gruodžio 2005 - 22:31
mes jau patvirtinti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 01, 20:19)
ploja.gif aš kai pamačiau jūsų atvirukus, tai pagalvojau - nu kokio velnio pirkti šventėms tuos "masinės gamybos" parduotuvinius, arba knistis po internetą ir ieškot svetimų atviručių, kai galima tokių grožybių pasidaryt pačiai (aišku dar pirma reik išmokt  doh.gif ) ir išsiuntinėt švenčių proga draugams ir pažįstamiems savojo "aniuolėlio" padailintą foto  wub.gif
Jei pati sudalyvausiu, tai matyt gerokai į konkurso pabaigą, nes topsecret.gif  man reik viską nuo 0 pradėt  blush2.gif

QUOTE(Vėtružė @ 2005 12 01, 22:17)
O pamokymų kol kas nematau nei vieno  verysad.gif , o aš tame reikale žaliuokė....

Nu kai perziurejau visa nuotraukeles, tai net sirdis apsalo, nu jau kaip grazu.. wub.gif wub.gif wub.gif man iki tokio meno sedevro 100 metu, kad ir kaip noreciau sudalyvaut, taciau tokio meno nesugebeciau padaryt nei pro kur verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2005 12 02, 10:00)
Nu kai perziurejau visa nuotraukeles, tai net sirdis apsalo, nu jau kaip grazu.. wub.gif  wub.gif  wub.gif man iki tokio meno sedevro 100 metu, kad ir kaip noreciau sudalyvaut, taciau tokio meno nesugebeciau padaryt nei pro kur  verysad.gif  ax.gif

tikrai nera sunku 4u.gif
as savamoskle, po truputi po truputi pradejau zaistis su nuotraukom ir ziuriu, jog kazkas gaunasi smile.gif
Atsakyti
Na, čia tai nuostabus fotokonkursas thumbup.gif
Žiūriu ir negaliu atsidžiaugti bigsmile.gif o kadangi aš toooooli gražu taip nemoku ( bandysiu pagal paaiškinimus ) tai ko gero nepavyks sudalyvauti verysad.gif
Visoms - dideliausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
O aš tai galiu pasakyt, kad tai bus vienintelis konkursas kur niekaip negalėsiu išrinkt geriausių.Net nežinau ką reiks daryt... unsure.gif
Atsakyti