Įkraunama...
Įkraunama...

"Šventinis atvirukas"!

QUOTE(Karbynė @ 2005 11 30, 21:24)
Jungiuos į bendrą būrį. Prizas - mano  bigsmile.gif

nu nu nono.gif fart.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 30, 21:24)
Jungiuos į bendrą būrį. Prizas - mano  bigsmile.gif

ne ne ne... tu įeini į tą kategoriją kur "pamokos".ta prasme mokysi. biggrin.gif o prizas tai jau tas,kad mokinys laurus skins biggrin.gif
Atsakyti
Na va ką tik baigiau atvirutę
ryt patalpinsiu smile.gif
Atsakyti
Ach tai čia dar kategorijos biggrin.gif tai kad čia mane pačią dar mokyt ir mokyt blush2.gif Ai nu bet tebūnie...bile laipsniuota tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi jau kankinu kompiuterį drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 30, 22:57)
Ach tai čia dar kategorijos  biggrin.gif tai kad čia mane pačią dar mokyt ir mokyt  blush2.gif Ai nu bet tebūnie...bile laipsniuota tongue.gif

TAI MAN KATEGORIJOS NELABAJ REIKIA.... ax.gif AS NORIU VISO DIPLOMO! blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(DAISY @ 2005 11 30, 21:57)
Na va ką tik baigiau atvirutę
ryt patalpinsiu smile.gif

na ir greitutė tu ax.gif tikiuosi ryt pamatysim tavo šedevrą 4u.gif
deja, aš taip greit negaliu..... verysad.gif ypatingai dabar...ajaj
Atsakyti
Na va laukiam patvirtinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2005 11 30, 18:13)
O rankomis, ne kompiuteriu "apipieštos" nuotraukos gali būti? "Apipiešimo" autorių būtina nurodyti?

Ne, šįkart piešiam ir dailinam kompiuteriu.

QUOTE(vitalyte @ 2005 11 30, 18:54)
Turiu nuotrauką su augintiniu. Nereikia ten jokių padailinimų - jau dabar kaip atvirukas  wub.gif

Nuotraukoje gali būti tik vaikas, gali būti ir visa šeima, ir augintiniai. Bet be kompiuterinių padailinimų nuotraukos netvirtinamos.
Atsakyti
QUOTE(Aidairi @ 2005 11 30, 22:45)
ne ne ne... tu įeini į tą kategoriją kur "pamokos".ta prasme mokysi.  biggrin.gif  o prizas tai jau tas,kad mokinys laurus skins  biggrin.gif

Įėjau jau..tsakant atlikau pilietinę pareigą tongue.gif Photoshop'o pamokėlėse. blush2.gif Dabar rami galiu eit ilsėtis bigsmile.gif
Atsakyti
Tai ko niekas dar girt nepradedat? Nugi aš pirma tai negaliu blush2.gif Ai kaip ten bebuvę, bet tą žiburiuojančią portretuke mergaitę tai matyt jau ir sutikus pažinčiau tongue.gif biggrin.gif Labai gražu . Ir kitos gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 01 gruodžio 2005 - 18:32
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 01, 18:31)
Tai ko niekas dar girt nepradedat? Nugi aš pirma tai negaliu  blush2.gif Ai kaip ten bebuvę, bet tą žiburiuojančią portretuke mergaitę tai matyt jau ir sutikus pažinčiau  tongue.gif  biggrin.gif Labai gražu . Ir kitos gražu  bigsmile.gif

Pradedam pradedam bigsmile.gif Nu labai jau gražu wub.gif wub.gif
Šitam konkurse viena į kitą panašių nuotraukų, ko gero, nebus 4u.gif

Reikia eiti mokytis to dailinimo meno doh.gif Sudalyvaut tai ir aš noriu rolleyes.gif
Atsakyti