Įkraunama...
Įkraunama...

"Šventinis atvirukas"!

Labai įdomiai atrodytų mirties kalėdinis atvirukas blink.gif
Atsakyti
Norėjau padėkoti moderatorių, kad pakeitėt mano nuotrauką be rėmelio į kitą (su rėmeliu), man net nepaprašius 4u.gif . Aš tą nuotraukėlę netyčia per žioplumą net ne į tą konkursą įdėjau blush-anim-cl.gif ... Nu bet tikrai - LAAAAAABAI AČIU! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms mamytems ir ne tik...

Noriu paprasyti Jusu pagalbos. Gal kas zino kaip su Photoshopu padaryti spindincias zvaigzdutes? Ar is vis imanoma? Ar snaiges? Gal jas reikia piesti? g.gif

Atvirutes viso be galo grazios. Jose tiek daug ideta silumos, meiles ir gerumo. Smagu bus musu mazyliams, kai uzaugs ir pamatys musu namu darbus biggrin.gif

newyear.gif
Atsakyti
O kur jus matot tas atvirutes??? blush2.gif sudegsiu is gedos
Atsakyti
QUOTE(Laimingiausia @ 2005 12 14, 18:57)
O kur jus matot tas atvirutes???  blush2.gif  sudegsiu is gedos

va cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kajote: 14 gruodžio 2005 - 19:04
Oj, aciu labai... kaip grazu ir kokie zodziai.. thumbup.gif wub.gif
Kokios saunuoles mamytes!!!
Atsakyti
man ,kaip ir dinkai, ewai, graziausi tie atvirukai , kuriuos galeciau siusti draugams ir artimiesiems... beje, ta as ir padariau- ta atviruka ,kuri idejau cia,- issiunciau apie5-iai zmoniu- esu galutiniu rezultatu ziauriai patenkinta............

bet neziurint i visu kritika- saunuoles Mamytes,kad bandot- as nesu tokia "kurybinga" su kompu... smile.gif

labai laukiu rezultatu... bus idomu paziureti, kieno teisybe smile.gif
Atsakyti
Ir aš giminėms išsiunčiau savo gražuoliuko atvirutes. Tiesą sakant, pakeičiau kai ką, gavosi dar gražiau ir mieliau ir labiau šventiška biggrin.gif Šiais metais ypač džiaugiausi, pasirašynėdama atvirutes, nes niekur dar nesu mačiusi tokios gražios nuotraukos-atvirutės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoliute @ 2005 12 15, 05:15)
labai laukiu rezultatu...  bus idomu paziureti, kieno teisybe smile.gif

Teisybė, beje, ne visada būba daugumos rankose. Be to čia ne teisybės ir ieškoma tongue.gif Tiksliau būt formuluot "koks daugumos skonis?" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2005 12 14, 15:56)
Gal kas zino kaip su Photoshopu padaryti spindincias zvaigzdutes? Ar is vis imanoma? Ar snaiges? Gal jas reikia piesti? g.gif

Nežinau ar tiks, bet bandysiu parodyt kaip mano galva padaromos pačios paprasčiaudios photoshop'ines "žvaigždutės"
Hm, žiūriu apie apie paskutinę visai nesimato. Ji padaroma trintuku. Pasirenkam trintuko spalvą, po to važiuojam ant paveikslėlio, spaudžiam dešinį klavišą ir renkamės trynimo formą bei dydį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 15 gruodžio 2005 - 16:34

! 
SVARBUS PRANEŠIMAS KONKURSO DALYVIAMS:

Dėl prizų specifikos (jie yra šventiniai, Kalėdiniai, todėl turėtumėte juos gauti anksčiau, o ne po švenčių) keičiasi konkurso etapų terminai:

Nuotraukas (šventinius atvirukus) konkursui siųskite iki gruodžio 18 dienos

Balsuosime už šauniausius atvirukus nuo gruodžio 19 d. iki gruodžio 24 d.
Atsakyti
Na nieko sau... Taigi nespėsiu.. Kaip čia dabar taip? doh.gif
Atsakyti