Norėjau padėkoti moderatorių, kad pakeitėt mano nuotrauką be rėmelio į kitą (su rėmeliu), man net nepaprašius . Aš tą nuotraukėlę netyčia per žioplumą net ne į tą konkursą įdėjau ... Nu bet tikrai - LAAAAAABAI AČIU!
Laba visoms mamytems ir ne tik...
Noriu paprasyti Jusu pagalbos. Gal kas zino kaip su Photoshopu padaryti spindincias zvaigzdutes? Ar is vis imanoma? Ar snaiges? Gal jas reikia piesti?
Atvirutes viso be galo grazios. Jose tiek daug ideta silumos, meiles ir gerumo. Smagu bus musu mazyliams, kai uzaugs ir pamatys musu namu darbus
Noriu paprasyti Jusu pagalbos. Gal kas zino kaip su Photoshopu padaryti spindincias zvaigzdutes? Ar is vis imanoma? Ar snaiges? Gal jas reikia piesti?
Atvirutes viso be galo grazios. Jose tiek daug ideta silumos, meiles ir gerumo. Smagu bus musu mazyliams, kai uzaugs ir pamatys musu namu darbus
O kur jus matot tas atvirutes??? sudegsiu is gedos
Oj, aciu labai... kaip grazu ir kokie zodziai..
Kokios saunuoles mamytes!!!
Kokios saunuoles mamytes!!!
man ,kaip ir dinkai, ewai, graziausi tie atvirukai , kuriuos galeciau siusti draugams ir artimiesiems... beje, ta as ir padariau- ta atviruka ,kuri idejau cia,- issiunciau apie5-iai zmoniu- esu galutiniu rezultatu ziauriai patenkinta............
bet neziurint i visu kritika- saunuoles Mamytes,kad bandot- as nesu tokia "kurybinga" su kompu...
labai laukiu rezultatu... bus idomu paziureti, kieno teisybe
bet neziurint i visu kritika- saunuoles Mamytes,kad bandot- as nesu tokia "kurybinga" su kompu...
Ir aš giminėms išsiunčiau savo gražuoliuko atvirutes. Tiesą sakant, pakeičiau kai ką, gavosi dar gražiau ir mieliau ir labiau šventiška Šiais metais ypač džiaugiausi, pasirašynėdama atvirutes, nes niekur dar nesu mačiusi tokios gražios nuotraukos-atvirutės
QUOTE(rapoliute @ 2005 12 15, 05:15)
Teisybė, beje, ne visada būba daugumos rankose. Be to čia ne teisybės ir ieškoma Tiksliau būt formuluot "koks daugumos skonis?"
QUOTE(Krisliukas @ 2005 12 14, 15:56)
Gal kas zino kaip su Photoshopu padaryti spindincias zvaigzdutes? Ar is vis imanoma? Ar snaiges? Gal jas reikia piesti?
Nežinau ar tiks, bet bandysiu parodyt kaip mano galva padaromos pačios paprasčiaudios photoshop'ines "žvaigždutės"
Hm, žiūriu apie apie paskutinę visai nesimato. Ji padaroma trintuku. Pasirenkam trintuko spalvą, po to važiuojam ant paveikslėlio, spaudžiam dešinį klavišą ir renkamės trynimo formą bei dydį.
! | SVARBUS PRANEŠIMAS KONKURSO DALYVIAMS: Dėl prizų specifikos (jie yra šventiniai, Kalėdiniai, todėl turėtumėte juos gauti anksčiau, o ne po švenčių) keičiasi konkurso etapų terminai: Nuotraukas (šventinius atvirukus) konkursui siųskite iki gruodžio 18 dienos Balsuosime už šauniausius atvirukus nuo gruodžio 19 d. iki gruodžio 24 d. |
Na nieko sau... Taigi nespėsiu.. Kaip čia dabar taip?