Įkraunama...
Įkraunama...

"Šventinis atvirukas"!

QUOTE(dinka @ 2005 12 13, 14:00)
Netaikiau nei tai nei kam kitam asmeniskai, tik pasakiau savo nuomone  mirksiukas.gif

po mano posto citata tongue.gif Nus anyway, gal ir susikalbėjom jau rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai kaip visada balsuosiu už idėją rolleyes.gif O dar jei ir atlikimas geras tai išvis super thumbup.gif Tie kur tik nuotrauka į rėmelius įkišta, man kažkaip schmoll.gif Čia gi 2 sekundes darbo ax.gif (na nekalbu apie fotografavima ir t.t...) Vat gražiau, kai nuo dūšios kažkas įdėta, asmeniškas braižas bigsmile.gif A ir dar nesuprantu, kam mamos 2 kartus kartojat pasveikinimo žodžius - ir atviruke ir po juo paraše g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 13 gruodžio 2005 - 15:27
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 13, 01:50)
Ech, galima buvo ne per 5 psl. o keliais komentarais apsidalinti  mirksiukas.gif Kiekvienas ginčas, pastaba atneša ir naudos - taisyklės tobulėja:

Ištrauka iš papildytos taisyklės:  "<...>Draudžiama savo asmeniniame profilyje patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse, savo asmeniniame paraše arba  logotipo/avataro vietoje. <...>"
------------------------------------------------------------------

Aciu Aureja uz supratinguma ir uz taisykles papildyma drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 13 gruodžio 2005 - 15:56
paskaičius čia visų komentarus, tikriausiai mes balsų negausim verysad.gif
na, bet man vistiek mano atvirutė graži, nes ten mano pupa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2005 12 13, 16:35)
paskaičius čia visų komentarus, tikriausiai mes balsų negausim  verysad.gif

Tai kad čia tie komentarai labai įvairūs, į kurių nors palankumą vis tiek turit įtaikyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2005 12 13, 08:35)
paskaičius čia visų komentarus, tikriausiai mes balsų negausim  verysad.gif
na, bet man vistiek mano atvirutė graži, nes ten mano pupa  ax.gif

Maziau komentarus skaityk. Kiek procentu visu balsuojanciu cia raso savo paistalus? biggrin.gif

O sis konkursas vienas ir graziausiu, nes man visos nuotraukeles-atvirukai grazus. Visuose Kaledine sventine nuotaika, na kas gali buti graziau? wub.gif
Atsakyti
vajei koks gražus šitas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Kalėdų naktį tylią,
kai žvaigždės už lango žibės,
aš noriu, kad Tu man uždegtum,
žvakutę mano širdies.
Atsakyti
Yra keletas tikrai labai siltu atviruciu, o man kaledoms norisi tikrai labai kazko silto mielo...Rimulka saves taip nenuvertink nono.gif Tavo darbeli matau ir man tikrai labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 12 13, 19:13)
Yra keletas tikrai labai siltu atviruciu, o man kaledoms norisi tikrai labai kazko silto mielo...Rimulka saves taip nenuvertink  nono.gif Tavo darbeli matau ir man tikrai labai grazu  4u.gif

ačiū ax.gif , tai, kad aš turėjau kelis variantų atviručių, bet kadangi šita buvo daugiausia kompu apipavidalinta, tai ją ir iųsiunčiau, bet dabar gailiuosi, nes turėjau ir kaip sakoma švelnesnių variantų.
Atsakyti
ax.gif rimulka, gali gi paprashyti moderatores, jei nori, kad pakeistu nuotrauka...Gal sutiktu. Nezinau kuri ten tavo, bet pamacius shitas, nujauciu, kad neprasta 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. O kas gali dalyvauti konkurse?
Atsakyti