Ech, galima buvo ne per 5 psl. o keliais komentarais apsidalinti
Kiekvienas ginčas, pastaba atneša ir naudos - taisyklės tobulėja:
Ištrauka iš papildytos taisyklės: "<...>Draudžiama savo asmeniniame profilyje patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse, savo asmeniniame paraše arba logotipo/avataro vietoje. <...>"
------------------------------------------------------------------
Jūs renkatės kas svarbiau - ar turėti paraše/avatare mėgiamą foto ir nedalyvauti konkurse, ar ją dėti į konkursą ir ištrinti iš asmeninio profilio informacijos. Jei kadras labai panašus (kaip buvo šiuo atveju) į konkurse dalyvaujančią foto, lengva atpažinti kieno, jis netiesiogiai reklamuoja dalyvį, nors atviru tekstu ir nekviečiama balsuoti, atsiranda daugybė dalyvių kurie ima ir nubalsuoja už tokią foto dėl asmeninių simpatijų, dėl pažįstamo nick'o ir pan. Visada siekėme, kad sąlygos būtų visiems lygios.
Kitas dalykas - forume prasidėjo didžioji prieššventinė švarinimosi akcija
"Kur mano didžioji šluota?",
skaitykite apie ją čia kuri ir ragina dalyvius prasišluoti savo ilgus perkrautus parašus bei kt. profilio informaciją.
Rekomendacija: Jei labai norisi kalėdinių paveiksliukų paraše, laikinai išimkite liniuotes ir visa kita, o po švenčių paveiksliukus, kaip ir eglutę namuose, nupuoškite ir vėl sugrąžinkite pamėgtą liniuotę/nuotraukytę. Ačiū!
Kaip prasišluoti apaugusį parašą? Spauskite užrašą Mano nustatymai Atsidarius valdymo skydui, susiraskite kairėje pusėje užrašą: Redaguoti parašą Tuomet ištrinkite daug vietos užimančias parašo detales (nuorodas) ir spauskite mygtuką Atnaujinti mano parašą Sėkmės!
--------------------------------------------------
P.s. ginčas trinamas. Jei kada dar pastebėtumėte taisyklių pažeidimų, prašome parašyti apie tai až - arba dalyviui, arba moderatoriui. Dėkojame.