Įkraunama...
Įkraunama...

"Šventinis atvirukas"!

QUOTE(Karbynė @ 2005 12 12, 15:10)
Tikrai taip, bet konkurso esmė matyt ne nuotrauka iš fotosesijos(na čia aišku kaip kas tą esmę mato tongue.gif), o būtent tas "apdirbimas" tongue.gif
Nors mačiau tikrai puikių fotosesijų nuotraukų....Nes jei būt vien fotosesijinės, būt labai gražu, bet...savaip panašu...tongue.gif ir vis tiek balsuosiu už tas, kur ir asmeninio darbo su programulkom daugiau "įkišta" . Nes už tokį konkursą kažkada balsavau tongue.gif

Na ok balsuokit uz ka tik norit as savo balsa atiduosiu irgi uz ka noresiu bigsmile.gif mirksiukas.gif Man asmeniskai daug graziu yra, tu kurios neperkrautos su saiku, dvelkia siluma rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 12 gruodžio 2005 - 23:20
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 12, 16:33)
  tas , kas man patiktų, tai kad taisyklų laikytųsi VISI.

Galėjai tiesiog parašyti vienai iš moderatorių apie tai, o ne daryti nemokamą reklamą doh.gif
Atsakyti
bigsmile.gif grįžtant prie aptarimų
kaip bebūtų aš balsuosiu už bendrą vaizdą,
nes net neįsivaizduoju kuri nuotrauka koreguota rankiniu būdu, ant kurios paruoštas šablonas uždėtas.
Nes vienintelė man žinoma programa yra PAINT su kuria ir aš savo nuotrauką koregavau tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ech, galima buvo ne per 5 psl. o keliais komentarais apsidalinti mirksiukas.gif Kiekvienas ginčas, pastaba atneša ir naudos - taisyklės tobulėja:

Ištrauka iš papildytos taisyklės: "<...>Draudžiama savo asmeniniame profilyje patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse, savo asmeniniame paraše arba logotipo/avataro vietoje. <...>"
------------------------------------------------------------------

Jūs renkatės kas svarbiau - ar turėti paraše/avatare mėgiamą foto ir nedalyvauti konkurse, ar ją dėti į konkursą ir ištrinti iš asmeninio profilio informacijos. Jei kadras labai panašus (kaip buvo šiuo atveju) į konkurse dalyvaujančią foto, lengva atpažinti kieno, jis netiesiogiai reklamuoja dalyvį, nors atviru tekstu ir nekviečiama balsuoti, atsiranda daugybė dalyvių kurie ima ir nubalsuoja už tokią foto dėl asmeninių simpatijų, dėl pažįstamo nick'o ir pan. Visada siekėme, kad sąlygos būtų visiems lygios.
Kitas dalykas - forume prasidėjo didžioji prieššventinė švarinimosi akcija "Kur mano didžioji šluota?", skaitykite apie ją čia kuri ir ragina dalyvius prasišluoti savo ilgus perkrautus parašus bei kt. profilio informaciją.

Rekomendacija: Jei labai norisi kalėdinių paveiksliukų paraše, laikinai išimkite liniuotes ir visa kita, o po švenčių paveiksliukus, kaip ir eglutę namuose, „nupuoškite“ ir vėl sugrąžinkite pamėgtą liniuotę/nuotraukytę. Ačiū!
Kaip prasišluoti „apaugusį“ parašą? Spauskite užrašą „Mano nustatymai“ Atsidarius valdymo skydui, susiraskite kairėje pusėje užrašą: „Redaguoti parašą“ Tuomet ištrinkite daug vietos užimančias parašo detales (nuorodas) ir spauskite mygtuką „Atnaujinti mano parašą“ Sėkmės!

--------------------------------------------------

P.s. ginčas trinamas. Jei kada dar pastebėtumėte taisyklių pažeidimų, prašome parašyti apie tai až - arba dalyviui, arba moderatoriui. Dėkojame.
Atsakyti
Žinau, kad "Bendraamžių"/"Kaimynų" skyreliuose yra temų, kuriose mamytės susiorganizavo savo rateliuose panašių šventinių atvirukų mini parodėles. Jei norite dalyvauti foto konkurse "Šventinis atvirukas", negalite tos pačios nuotraukos-atvirutės publikuoti "Bandraamžių" temose (taip netiesiogiai reklamuojate savo atviruką ir skatinate balsuoti už saviškę), todėl turite nuspręsti ką darysite: jei norėsite dalyvauti šiame konkurse, reikia ištrinti atviruką iš kitų temų.
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 12 13, 09:03)
Galėjai tiesiog parašyti vienai iš moderatorių apie tai doh.gif

Kitąkart žinosiu. Tau galima? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 12, 23:10)
ir vis tiek balsuosiu už tas, kur ir asmeninio darbo su programulkom daugiau "įkišta" .

O man kaip tik labiausiai nepatinka kur viskas mirgu margu be jokio skonio wink.gif Balsuosiu uz subtiluma. Vis tik tai nera konkursas - 'Kokiu as moku bajeriu padaryti su kompu'. Pvz as prie saviskes prasedejau geras 4 valandas (cia jau neskaitant nuotraukos kuria naudojau, kuriai nufotkinti prireike 4 dienu ir atrinkti is 400 nuotrauku), kol parinkau tinkamas spalvas, tinkama srifta uzrasui, tinkama remeli, bet galiu garantuoti kad ji nepaklius tarp favoritu, nes nemirga visom vaivorykstes spalvom tongue.gif Bet vistiek as uz subtiluma.
4u.gif
Atsakyti
Ar atvirukas " perkrautas ", ar ne, visur įdėta marios darbo, ir sugaišta ne viena valanda. Ir posakis yra ne be reikalo: dėl skonio - nesiginčijama. Vienam gražu - kitam - ne. Bereikalinga diskusija čia vyksta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dinka @ 2005 12 13, 12:22)
O man kaip tik labiausiai nepatinka kur viskas mirgu margu be jokio skonio wink.gif Balsuosiu uz subtiluma. Vis tik tai nera konkursas - 'Kokiu as moku bajeriu padaryti su kompu'. Pvz as prie saviskes prasedejau geras 4 valandas (cia jau neskaitant nuotraukos kuria naudojau, kuriai nufotkinti prireike 4 dienu ir atrinkti is 400 nuotrauku), kol parinkau tinkamas spalvas, tinkama srifta uzrasui, tinkama remeli, bet galiu garantuoti kad ji nepaklius tarp favoritu, nes nemirga visom vaivorykstes spalvom  tongue.gif Bet vistiek as uz subtiluma.
4u.gif

Vat man irgi, pačios gražiausios, pačios kukliausios. Aš irgi balsuosiu už atviruką, kurį mielai nusiųsčiau artimam žmogui. Bet 90 proc. atvirukų man yra negražūs. Taip, kad bus labai nesunku pasirinkti, nedaug skoningų atvirukų matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 12 13, 13:14)
Vat man irgi, pačios gražiausios, pačios kukliausios. Aš irgi balsuosiu už atviruką,  kurį mielai nusiųsčiau artimam žmogui. Bet 90 proc. atvirukų man yra negražūs. Taip, kad bus labai nesunku pasirinkti, nedaug skoningų atvirukų matau  smile.gif

nu ir skonis tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dinka @ 2005 12 13, 12:22)
O man kaip tik labiausiai nepatinka kur viskas mirgu margu be jokio skonio wink.gif

O kas tau sakė, kad aš įdėtą darbą pagal mirgėjimo gausumą vertinu? laugh.gif Balsuosiu už tuos, kuriuose matosi įdėtas darbas, kurie man asmeniškai skoningi, bet to su "mirgu margu" nelyginu tongue.gif Kai painterpretuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 13, 13:28)
O kas tau sakė, kad aš įdėtą darbą pagal mirgėjimo gausumą vertinu? laugh.gif Balsuosiu už tuos, kuriuose matosi įdėtas darbas, kurie man asmeniškai skoningi, bet to su "mirgu margu" nelyginu tongue.gif Kai painterpretuoja  lotuliukas.gif

Netaikiau nei tai nei kam kitam asmeniskai, tik pasakiau savo nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti