Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ne pagal scenarijų

Grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatine_saldainine @ 2010 04 21, 01:21)
Autore - saunuole!  4u.gif  Labai skaniai skaitosi, dienorascio zanras man apskritai labai patinka, o cia dar saunus humoro jausmas smile.gif Net ir tokioje situacijoje! Rinkotes rinkotes tas dienas - net balsu nusijuokiau  doh.gif  lotuliukas.gif 

drinks_cheers.gif
Ir man laaabai patiko sis dienorascio stilium rasytas pasakojimas ...
Sveikinimai su dukryte ir 2 vieta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai graziai aprasiai gimdymo istorija 4u.gif
Atsakyti
O as labai norejau paklausti ar kuri i ligonine buvo atvykusi su daug cm atsidariuse gimda ir be skausmu? schmoll.gif nes man taip buvo, atvaziuoju penktadieni siaip pasitikrinti, gydytoja paziurejo ir klausia ar noriu zinoti, as net nusterau... blink.gif sakau sakykit gydytoja, o ji man, na jau yra 6 cm atsidariusi gimda, bet tu nepergyvenk, kitos dar ir po savaite isvaikscioja, tad vaziuok namo ir lauk, kol uzeis skausmai ar vandenys nutekes per svaitgaly, o jei ne pirmadieni vel lauksiu doh.gif na man kadangi pirmas vaikiukas, tai buvau pazsiurpusi, nes nieko nebuvau skaiciusi apie tai ar girdejusi... unsure.gif na per savaitagly nieko naujo, pamaudineja, bet kaip per menses..pirmadieni vel as pas ja, o ji man, o viespatie, jau nebe namo , o i gimdykla, nes jau 8 cm atsidares gimdos kaklelis, o man ne skausmo normalaus, na kaip per menses, ne vanduo nesiruose begti, tai vos pragnybe, maige ten ilgai doh.gif tai poto po 3 val.turejau savo auksiuka, taip pat viska miglotai pamenu, nes man buvo gimdyvinis sokas sake gydytoja, nes kai neturi normaliu skausmu, o cia po skatinamuju, kaip dave kaip nuo "viskaus" skausmai, tai galvojau padekit man visi sventieji, o dar gydytoja sugeba anektota papasakoti, bet atsilaikiau nuo komentaru, nes niekas nerupejo, kaip greiciau istumti thumbup.gif beto, dar mano atzalele gime su rankute i prieky, kaip supermenas 4u.gif va kiek temu, viename pasakojime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelsse @ 2010 11 24, 01:33)
O as labai norejau paklausti ar kuri i ligonine buvo atvykusi su daug cm atsidariuse gimda ir be skausmu?

as buvau, su 6 cm. ir visiskai nejutau skausmu 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Graži, smagiai papasakota istorija 4u.gif
Atsakyti
nors ne pagal scenariju ir laukimas labai jau uzsitese, bet istorija laiminga pabaiga turi 4u.gif
Papasakota graziai ir issamiai thumbup.gif
Atsakyti