Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Edexa @ 2010 03 14, 11:39)
.....kava, arbata, arielka..... alc.gif ......nepigiai gaunasi g.gif , o tai į visą šitą vinigretą normalios žemės reik dėt?..... hihihi.gif ......gerai, nepykit, biškį pabajeravau.... ax.gif

viską sudėjus ir gausis "gera žemė" tongue.gif

aš per google išsiverčiu,kartais skaityt neimanoma..bet esme pagaunu
vertimas apie aspirina
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 03 14, 16:11)
viską sudėjus ir gausis "gera žemė" tongue.gif

aš per google išsiverčiu,kartais skaityt neimanoma..bet esme pagaunu
vertimas apie aspirina

Dekui, kad nepatingejai atrasyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 13, 20:32)
Gap, kaip suprantu, lenkt reikia sodinant į nuolatinę vietą.. Ir ne tai, kad sodint gulsčiai, bet lenkt?  Gal kuri tai praktikavot?

Visada taip sodinu, ypač jei būna pastypę (t.y. gerokai peraugę prieš sodinant į šiltnamį),gaunasi šaknys vienoj vietoj, stiebas kitoj lotuliukas.gif O kai užauga tiek aukšti, kad kelia stogą (mat mano šiltnamis nėra aukštas), tuomet guldau juos viena kryptimi arba ten, kur yra vietos. O vietos apačioj sočiai.

QUOTE(Nome @ 2010 03 13, 21:36)
O ką duoda kavos tirščiai žemei?
... tai daugiau niekam netinka tie tirščiai?  biggrin.gif

Gera trąša. Tik nereikia pilti iškart, nes sukietėja. Reikia suraugint. Per žiemą namie renku, po to į kompostinę supilu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2010 03 13, 11:21)
Sakykit, prašau, tos, kurios jau auginot pomidorus "žemyn galva" - ar laistant vanduo nepakenkia bėgdamas ant pačių pomidorų, lapų... juk jie bijo drėgmės.

Atsakymą pražiopsojau ar dar niekas nepasidalino patirtim g.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2010 03 14, 13:55)
taip tapati nes kitaip tai sakes butu visiems daigams aisku ne tiesiai i katina bet pagazdinimui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

niekada nesuprasiu, koks cia dziaugsmas i katinus saudyt doh.gif

As aplamai niekad jokiu zuvu nekasu po pomidorais. Jie puikiausiai dera ir taip.
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 12, 23:03)
Oj, žostaut.. Ką Tau pasakyt.. visos klaidas darom..ir ne po vieną kartą, ir ne du..  user posted image tiesa, po antro karto jau žinai, kad ir tai, musiet, ne visam gyvenimui user posted image Taigi, neliūdėk user posted image

Kai pagalvoji kiek nervų surija vien pasiruošimas kukliam furšetukui, tai supranti, kad skirtis negalėsi vien tam, kad netektų dar kartą to vestuvinio siaubo pergyvent biggrin.gif

QUOTE(edinka @ 2010 03 13, 11:21)
O čia dar racionalesnis variantas user posted image

O geras blink.gif Fantastiška mintis. Ale kaip susimeistraut tokį įrenginį g.gif

QUOTE(svieske @ 2010 03 13, 13:11)
Noreciau issigyti juodu pomidoru, rusis ne tiek svarbu, idomu butu pabandyti. Vienais metais esu kazkokius auginus, tai labai skanus buvo. Kur jus perkat ir kokios veisles?

MB močiutė pernai augino lyg ir Black Prince. Nu man tai nerealaus kažkas - odelė minkšta, švelnutė, minkštimas.. na supratau ką reiškia tas juodų pomidorų apibūdinimas "earthy taste" (žemės skonis). Nerealiai patiko wub.gif

QUOTE(ratuto @ 2010 03 13, 18:02)
Iš juodųjų, tamsiųjų, pernai sodinau Malachitovskaja škatulka ir Japoninį triufelį.
user posted image
(triufeliai mažesni, dešinėj)

Nu jau tie kur apačioj dešinėj nail.gif hihihi.gif Ir kaip jumi ranka kyla tokias nuotraukas viešan foruman dėt schmoll.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 13, 13:41)
hi.gif  mirksiukas.gif Iš kur esi... rolleyes.gif Aš šiais metais esu pasisėjusi "JUODASIS PRINCAS", stambūs , mėsingi, iki 400 gr. vaisiai. Prieš porą metų auginau irgi stambiavaisius ŠOKOLADINIUS, bet jie man nelabai patiko.

O dar turit seklyciu? As is Panevezio...
Atsakyti
Merginos gal galit priminti kada reik persodinti daigelius i didesnius puodelius g.gif
Buvau uzsirasius ir nerandu tarsi kai buna su keturiais lapukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 03 14, 22:23)
Merginos gal galit priminti kada reik persodinti daigelius i didesnius puodelius  g.gif
Buvau uzsirasius ir nerandu tarsi kai buna su keturiais lapukais  g.gif

Kai jau su tikrais būna, tais karpytais 4u.gif Bent viena pora.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 14, 21:14)

Nu jau tie kur apačioj dešinėj  nail.gif  hihihi.gif  Ir kaip jumi ranka kyla tokias nuotraukas viešan foruman dėt  schmoll.gif  hihihi.gif

viskas puikiai derinasi mirksiukas.gif
taigi cia tema pagrinde apie penius buvo mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 14 kovo 2010 - 22:19
QUOTE(edinka @ 2010 03 14, 17:24)
Atsakymą pražiopsojau ar dar niekas nepasidalino patirtim  g.gif

man regis nei viena dar taip neaugino "žemyn galva" tongue.gif todėl ir pasidalinti patirtim nėr kam cool.gif
Atsakyti
as pasejau taip, kad jau mamai pikuot nebereikes, tiesiai i lovelius su atstumais kiekvienam daigeliui, kaip sudygs jau cia pomidoru reikalas g.gif pati jau nematysiu turbut sito viso proceso g.gif
Atsakyti
mergaites,ar jus mirkot seklytes kalio permanganate g.gif ar tai butina g.gif
Atsakyti