Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(ratuto @ 2010 03 14, 10:13)
Taigi, reziumuojam - žuvis, kiaušinių lukštai, mėšlas, aspirinas, molis, levandos, čiobreliai...(kaulų miltų kaži ar gausim)
Kava, arbata...
QUOTE(Edexa @ 2010 03 14, 11:43)
ax.gif Nu ką ten su mailiumi prasidėt.....girdėjau labai tinka dėt ungurius ir jūrines lydekas ......ot,sako,dera tada pomidorai.... doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
Rūkytus? lotuliukas.gif
O aš sąvajį džiaugsmą jau kelintą dieną ant saulės išstatau balkone... Pamėlynavo truputį stiebeliai, bet nieko, tegul grūdinasi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2010 03 14, 10:56)

isivaizduoju, kiek dziaugsmo kaimo katinams butu..
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 14, 10:13)

Taigi, reziumuojam - žuvis, kiaušinių lukštai, mėšlas, aspirinas, molis, levandos, čiobreliai...(kaulų miltų kaži ar gausim)

.....kava, arbata, arielka..... alc.gif ......nepigiai gaunasi g.gif , o tai į visą šitą vinigretą normalios žemės reik dėt?..... hihihi.gif ......gerai, nepykit, biškį pabajeravau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 14, 12:39)
.....kava, arbata, arielka..... alc.gif ......nepigiai gaunasi g.gif , o tai į visą šitą vinigretą normalios žemės reik dėt?..... hihihi.gif ......gerai, nepykit, biškį pabajeravau.... ax.gif

Tai is kart pasodinai pomidora i siuksline ir tegul sau bujoja hihihi.gif
O is tikruju, kaip su tuo aspirinu elgtis? Gal kas galit pavertejaut truputi? blush2.gif
Atsakyti
Na ir pprirashet bigsmile.gif
o idomybiu kiek thumbup.gif

mano uoshvis sodina pomidorus visada gulsciai ax.gif o as visada kishu gilyn vos ne iki virshunes blush2.gif blush2.gif

zuvi dejau po shaknim - nezinau ar buvo geriau ar ne g.gif Galiu tik pasakyti, kad cia jusu juokeliai tokie labai i deshimtuka -ishsiunciau vyra tos zuvies pirkt - na tai ir is tikruju nupirko rukytos doh.gif ir dar liko labai nepatenkintas kad man pirkinys neitiko doh.gif lotuliukas.gif

pas mane jau pilna sudygusiu pomidoriuku - ypac gerai dygsta neplanuoti "netyciukai" biggrin.gif
GREISI - atsimenu kad sakei kazka apie baltus pomidorus, bet neatsimenu ka - gal gali priminti kuom jie kitokie nei raudoni? blush2.gif
ant pokucio buvo parashyta kad tinkami augint lauke - tai ko gero ir bandysiu koki daigiuka lauke (prie shiltnamio biggrin.gif) isodinti ax.gif
Atsakyti
ssveikutes

QUOTE(exDaiva @ 2010 03 14, 10:28)
As siemet ketinu taip pomidorus sodinti. Irgi skaiciau, kad uztenka pakasti po pomidoru viena zuvioka ir tipo jam daugiau jokiu trasu nereikia. Tiesa netiesa nezinau, bet blogiau tikrai nebus. Jau nusiziurejau parduotuvese yra tokiu nedideliu zuvyciu - 3 Lt uz kilograma.

Slieku tai raso gi, kad prileidzia ir i siltnami, ir i siltlysves visokias, matyt ten komposto nemazai tada reik pametyt, maisto atlieku visokiu, meslo. Tik man idomu kaip ju nesuvalgo kurmiai.

smile.gif

mes tai renkame i kibira pavasari visokias zuvu galvas ir kai sodinam i siltnnami tada pakasam po pomidorais .tikra tiesa kad pomidorai grazus ir derlius geresnis tik kvapas kai buna nuo karscio doh.gif doh.gif doh.gif

beje nuo kaimynu katinu ejimo i musu teritorija per tvora gelbsti tuomet tik tyrinukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 14 kovo 2010 - 12:27
QUOTE(adra @ 2010 03 14, 13:25)
gelbsti tuomet tik tyrinukas

Kas, kas??
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 14, 12:47)
Kas, kas??

bijau net tokios minties, bet man rodos, tirini sautuva ji turejo omeny blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 14, 12:47)
Na ir pprirashet  bigsmile.gif
o idomybiu kiek  thumbup.gif

mano uoshvis sodina pomidorus visada gulsciai ax.gif  o as visada kishu gilyn vos ne iki virshunes blush2.gif  blush2.gif

zuvi dejau po shaknim - nezinau ar buvo geriau ar ne  g.gif  Galiu tik pasakyti, kad cia jusu juokeliai tokie labai i deshimtuka -ishsiunciau vyra tos zuvies pirkt - na tai ir is tikruju nupirko rukytos doh.gif  ir dar liko labai nepatenkintas kad man pirkinys neitiko doh.gif  lotuliukas.gif

pas mane jau pilna sudygusiu pomidoriuku - ypac gerai dygsta neplanuoti "netyciukai"  biggrin.gif
GREISI - atsimenu kad sakei kazka apie baltus pomidorus, bet neatsimenu ka - gal gali priminti kuom jie kitokie nei raudoni?  blush2.gif
ant pokucio buvo parashyta kad tinkami augint lauke - tai ko gero ir bandysiu koki daigiuka lauke (prie shiltnamio biggrin.gif) isodinti ax.gif

Apie baltuosius nieko ,auga kaip visi.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 14, 14:04)
Apie baltuosius nieko ,auga kaip visi.

as ne apie auginima, as -apie skoni ax.gif gal maishau, bet lyg kazka minejai kad skonis buna kitoks? gal neturi visai rugstumo? g.gif
ai, pameginsiu ir suzinosiu biggrin.gif negi dabar 12 daigu i shiukslyna ishmest doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 14, 14:17)
as ne apie auginima, as -apie skoni  ax.gif  gal maishau, bet lyg kazka minejai kad skonis buna kitoks? gal neturi visai rugstumo?  g.gif
ai, pameginsiu ir suzinosiu biggrin.gif  negi dabar 12 daigu i shiukslyna ishmest  doh.gif  lotuliukas.gif

Aaaaa .... doh.gif .Skonis tai rūgštumo beveik nėra,bet veislių gi daug ir visos skirtingos.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 14, 12:52)
bijau net tokios minties, bet man rodos, tirini sautuva ji turejo omeny  blink.gif  doh.gif

taip tapati nes kitaip tai sakes butu visiems daigams aisku ne tiesiai i katina bet pagazdinimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 14 kovo 2010 - 13:56