Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Mantilė @ 2010 03 13, 21:39)
kur Šiauliuose kalifornijos sliekų nusipirkti? žiauriai dirvą reikia gerinti ax.gif

Mantile, jei maniškiai išgyveno šią žiemą, dovanosiu, tik drąsiai kreipkis kokį balandį, gegužę.. .Bėda, kad, žinok, nervyjuos, kad sušalo mažieji.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 13, 22:31)
Mantile, jei maniškiai išgyveno šią žiemą, dovanosiu, tik drąsiai kreipkis kokį balandį, gegužę.. .Bėda, kad, žinok, nervyjuos, kad sušalo mažieji..  unsure.gif

melsiuos už taviškius,kad tik būtų išgyvenę oro_buckis.gif

o dabar jūs tas visas maisto liekanas(lupenos,kiaušinių lukštai,žievės ir t.t.) kur nors dedat ar išmetat?komposto krūva pas mane tai apdengta plėvele ir viską metu šiukšlinėn.
Atsakyti
metu su skaudančia širdim.. kaskart mesdama galvoju apie sliekus kaip apie badaujančius vaikus..
Šiandien pusryčiams buvo blynai, tai kiaušinių lukštus jau ištraukiau iš šiukšliadėžės lauk smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 14, 09:49)
metu su skaudančia širdim.. kaskart mesdama galvoju apie sliekus kaip apie badaujančius vaikus..
Šiandien pusryčiams buvo blynai, tai kiaušinių lukštus jau ištraukiau iš šiukšliadėžės lauk smile.gif))

Aš tai nieko nemetu ,pavasarį pakasiu,arba sliekams atiduosiu.
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 14, 10:02)
Aš tai nieko nemetu ,pavasarį pakasiu,arba sliekams atiduosiu.

gal kam pravers http://images.google...aC5WL_Aauupn7CQ
Atsakyti
neturiu kur sandėliuot.. neturiu.sad.gif(( Kitą žiemą reiks kažką galvot.. bačką kokią netoli nuo durų.. uždaromą nuo kačių vis atbėgančių.. O ir sliekus kitą žiemą reiks trioboj glaust.. Galva neišneša kur.. Vnž užduočių jau kitam rudeniui apstu..

Šiauliuose vėl prisnigo.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 14, 09:06)

aspirinas bigsmile.gif

Taigi, reziumuojam - žuvis, kiaušinių lukštai, mėšlas, aspirinas, molis, levandos, čiobreliai...(kaulų miltų kaži ar gausim)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ratuto: 14 kovo 2010 - 09:33
QUOTE(ratuto @ 2010 03 14, 10:13)
neturiu kur sandėliuot.. neturiu.sad.gif(( Kitą žiemą reiks kažką galvot.. bačką kokią netoli nuo durų.. uždaromą nuo kačių vis atbėgančių.. O ir sliekus kitą žiemą reiks trioboj glaust.. Galva neišneša kur.. Vnž užduočių jau kitam rudeniui apstu..

Šiauliuose vėl prisnigo..  doh.gif
Papildyta:
aspirinas  bigsmile.gif

Taigi, reziumuojam - žuvis, kiaušinių lukštai, mėšlas, molis, levandos, čiobreliai...(kaulų miltų kaži ar gausim)

Nu jo apie tą aspiriną tike straipsnių http://images.google...aC5WL_Aauupn7CQ blink.gif
Papildyta:
http://www.google.co...mp;sourceid=ie7
Atsakyti
http://www.ehow.com/...w-tomatoes.html
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 14, 09:35)

ui blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahura @ 2010 03 13, 20:14)
Sveikutes darzininkes, isikisiu ir as, mano mama pernai po kiekvienu pomidoro kelmu pakase po zuvi, zentas is upes prigaude nedicku tokiu, tai pomidorai bujojo patikekit.Siulau ismegint.

As siemet ketinu taip pomidorus sodinti. Irgi skaiciau, kad uztenka pakasti po pomidoru viena zuvioka ir tipo jam daugiau jokiu trasu nereikia. Tiesa netiesa nezinau, bet blogiau tikrai nebus. Jau nusiziurejau parduotuvese yra tokiu nedideliu zuvyciu - 3 Lt uz kilograma.

Slieku tai raso gi, kad prileidzia ir i siltnami, ir i siltlysves visokias, matyt ten komposto nemazai tada reik pametyt, maisto atlieku visokiu, meslo. Tik man idomu kaip ju nesuvalgo kurmiai.
Atsakyti
dėl sliekų,tai jie nemėgsta kasinėjamos dirvos.Aš medelius mulčiavau lapais ,šienu ir tt.Jūs pamatytumėte kiek ten sliekų buvo.Dar pomidorams ir šiaip daržovėms labai svarbus kalcis.
dėl aspirino,tai skaitosi organic,nu gal geriau negu koks prevekuras,kurį pernai kiek pamenu ne viena forumietė naudojo.Bet aišku reikia gerai pasiskaityti dozavimą.
Mano šiltnamyje ties taku kurmiai tvarką padarė ir įtariu ne sliekus,o peliukus gaudo doh.gif .Nes lysvės nepaliestos.
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 14, 11:28)
As siemet ketinu taip pomidorus sodinti. Irgi skaiciau, kad uztenka pakasti po pomidoru viena zuvioka ir tipo jam daugiau jokiu trasu nereikia. Tiesa netiesa nezinau, bet blogiau tikrai nebus. Jau nusiziurejau parduotuvese yra tokiu nedideliu zuvyciu - 3 Lt uz kilograma.

ax.gif Nu ką ten su mailiumi prasidėt.....girdėjau labai tinka dėt ungurius ir jūrines lydekas......ot,sako,dera tada pomidorai.... doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 14, 10:35)
dėl aspirino,tai skaitosi organic,nu gal geriau negu koks prevekuras,kurį pernai kiek pamenu ne viena forumietė naudojo.Bet aišku reikia gerai pasiskaityti dozavimą.

na va, nebuciau nei pagalvojus,kad aspirinas - organic. Bet cia kaip suprantu profilaktiskai juo liet/purkst g.gif Dozavimas, jei gerai supratau - tablete galonui vandens?
Bet, ko gero,nedarysiu taip vistiek.
Atsakyti