Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(vardė @ 2010 03 13, 20:45)
Beje, nusipirkom labai neskanios kavos. Išmesti gaila, tai vyras siūlo užpilt ant pomidorų.  biggrin.gif

QUOTE(ratuto @ 2010 03 13, 20:52)
krauju - tikiu.. juk ten tiek daug gėrio...

kavą aš visad pilu ant gėlų smile.gif)))) nu mažu ir pomidorus stimuliuotų..

Kava šiltnamy baido skruzdes ir šiaip augalams tikrai nekenkia, galima partęšti wink.gif pernai barsčiau šiltnamį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahura @ 2010 03 13, 21:14)
Sveikutes darzininkes, isikisiu ir as, mano mama pernai po kiekvienu pomidoro kelmu pakase po zuvi, zentas is upes prigaude nedicku tokiu, tai pomidorai bujojo patikekit.Siulau ismegint.

Nu tokiam kiekiui tektų visą dieną gaudyti,o nelabai yra kam...
Atsakyti
Pomidorai jau kaip augintis - kava, žuvis, nuovirai, sultiniai hihihi.gif Dar kokius paltukus pradėsim megzt. Tokios fanatikės visko gali prisigalvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 13, 20:12)
kavos tirščių,kai gaunu ,tai nemažais kiekiais šiltnamyje išbarstau.Kai pagalvoje ,kad kavinėse išmeta ,tai gaila.
Tarkime kai lieka arbatos,tai atskiedžiu ir laistau pomidorus.Dideliuose vazonuose dugne pas mane sumaišytos visokios daržovių ir vaisių atliekos.Šiaip ,kai daigai auga namie,tai laistau visokiais daržovių nuovirais ,kurie lieka.Taip pat ,kai užmerkiu vakare kruopas,tai tuo vandeniu irgi laistau.Kieno daržovės serga visokiais puvniais prieš sodinant į žemę įmaišykite čiobrelių,levandų.

šiaip aš viska kalifornijos sliekams atiduodu... ax.gif
lavandas, čiobrelius jau užsirašiau, kai praeitą kart sakei 4u.gif gaudau kiekvieną profių žodį... (nereiškia, kad lemiamu momentu neužmirštu..t.y. prisimint reikia, kad užsirašiau.. doh.gif )

QUOTE(Ahura @ 2010 03 13, 20:14)
Sveikutes darzininkes, isikisiu ir as, mano mama pernai po kiekvienu pomidoro kelmu pakase po zuvi, zentas is upes prigaude nedicku tokiu, tai pomidorai bujojo patikekit.Siulau ismegint.

Žuvį pernai dėjau smile.gif).. Buvo tų pomidorų, buvo. Bet tikrai ne daugiau, nei užpernai, kai žuvies nedėjau.. Šiemet jei nieks nepagaus, per daug nesinervysiu smile.gif
Atsakyti
O ką duoda kavos tirščiai žemei?
Uuuuuups, paklausiau, o paskui pamačiau atsakymą, kad atbaido skruzdes. O jei skruzdėlių nėra, tai daugiau niekam netinka tie tirščiai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 13 kovo 2010 - 20:40
QUOTE(vardė @ 2010 03 13, 21:21)
Pomidorai jau kaip augintis - kava, žuvis, nuovirai, sultiniai hihihi.gif  Dar kokius paltukus pradėsim megzt. Tokios fanatikės visko gali prisigalvot biggrin.gif

Nu aš tai narddau po visokius užsienietiškus tinklalapius ,kur augina organiškai.Tad jau taip yra ,kad apie puvenas galvoju kaip apie auksą lotuliukas.gif .Visa organika yra įsisavinama geriausiai augalų.
O kava ,kai lieka puoduke ,tai lieju viską.
Papildyta:
http://hubpages.com/...-in-your-garden
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 13 kovo 2010 - 20:44
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 13, 21:47)
Nu aš tai narddau po visokius užsienietiškus tinklalapius ,kur augina organiškai.Tad jau taip yra ,kad apie puvenas galvoju kaip apie auksą  lotuliukas.gif .Visa organika yra įsisavinama geriausiai augalų.
O kava ,kai lieka puoduke ,tai lieju viską.
Papildyta:
http://hubpages.com/...-in-your-garden

smile.gif tai tuos kavos tirscius geriau taupyti,nei ismesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 13, 20:28)
šiaip aš viska kalifornijos sliekams atiduodu...  ax.gif

kur Šiauliuose kalifornijos sliekų nusipirkti? žiauriai dirvą reikia gerinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 03 13, 22:39)
kur Šiauliuose kalifornijos sliekų nusipirkti? žiauriai dirvą reikia gerinti ax.gif

juos daugiau kompastinėse augina,o kaip dirvą gerinsi jeigu jie ten neturės ką valgyti? bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif jus,cia pagal Protinga siltnami? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 13, 22:43)
smile.gif jus,cia pagal Protinga siltnami? biggrin.gif

Ar manęs klausi? ax.gif
Jeigu taip ,tai aš daug adaug skaitau ir atsirenku man priimtinus auginimo būdus.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 13, 21:43)
juos daugiau kompastinėse augina,o kaip dirvą gerinsi jeigu jie ten neturės ką valgyti?  bigsmile.gif

aš juos komposte ir apgyvendinčiau,pradžiai...o juk jie ir darže kuistųsi ,jei dirva mūsų nebūtų tokia skurdi.Ar aš klystu g.gif
Atsakyti