Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Greisi, kiek daigų šitan šiltnamis sutalpinai?
Papildyta:
Daivasen, šaka - kekė Princess (Idil) iki šiol pas mane virtuvėje kabo. Prieš kelis mėnesius po ja įsikūrė duonkepė, tad eina karštis, ale pomidoriukai vis dar valgomi.. ir gražūs smile.gif))
Jie patinka vaikams, skanūs vakuoti, gausiai dera, todėl tikrai dar ilgai juos sodinsiu..

Atsakyti
sveikos merginos smile.gif kokios jus greitos, kiek daug prikalbejot, o as vos nebuvau dvi dienas...esu anglijoj...vaziuojant pro olandija, belgija kokius siltnamius matem...plantacijos ten...tik va palikau nesupratus kodel vamzdiniuos siltnamiuos atidaro grynai visa gala, ner nei duru nei ka bet visa gala atidaro...savo pomidorus pasejau isvaziuodama....tad viska palikau mamai ir nzn kaip bus..snd ziurejaus cia pomidoru seklu, noreciau koki balkoninuka pasisest...kiek maciau visur red cherry...kazkaip pasirinkimo cia siam mieste ner
Atsakyti
Vakar buvau pas savo močiutę, tai ji porina, kad kuo daugiau kartų persodinsi pomidorų daigelius, tuo daugiau jie žydės ir ves pomidorų. Kažin, kiek tame yra tiesos? g.gif
Atsakyti
Jau seniai vienas žmogelis persodindavo šiek tiek gulsčiai pomidorus. Turiu aukštų vazonų, galvojau, kad gal tiks sodinti į juos vazoninius, bet dabar naršau internete, ieškau informacijos, kokios tos pomidorų šaknys, ir žiūriu, kad nelabai tiks, ir be to radau tai, kas patvirtina, jau seniai žinomą dalyką.
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 13, 18:45)
Greisi, kiek daigų šitan šiltnamis sutalpinai?
Papildyta:
Daivasen, šaka - kekė Princess (Idil) iki šiol pas mane virtuvėje kabo. Prieš kelis mėnesius po ja įsikūrė duonkepė, tad eina karštis, ale pomidoriukai vis dar  valgomi.. ir gražūs smile.gif))
Jie patinka vaikams, skanūs vakuoti, gausiai dera, todėl tikrai dar ilgai juos sodinsiu..

nepamenu gal 60 g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 03 13, 19:19)
Jau seniai vienas žmogelis persodindavo šiek tiek gulsčiai pomidorus. Turiu aukštų vazonų, galvojau, kad gal tiks sodinti į juos vazoninius, bet dabar naršau internete, ieškau informacijos, kokios tos pomidorų šaknys, ir žiūriu, kad nelabai tiks, ir be to radau tai, kas patvirtina, jau seniai žinomą dalyką.

Gap, kaip suprantu, lenkt reikia sodinant į nuolatinę vietą.. Ir ne tai, kad sodint gulsčiai, bet lenkt? g.gif

Gal kuri tai praktikavot?
Atsakyti
Na, tai vat kad ne lenkdavo, bet šiek tiek gulsčiai sodindavo. Stiebas buvo įstrižai, matyt, paskui savaime išsitiesdavo. Dėdavo šiek tiek molio ir perpupuvusio mėšlo mišinio į duobutę ir kelias dienas po to nelaistydavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 13 kovo 2010 - 19:36
molio? g.gif Skamba naujai...
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 13, 20:36)
molio?  g.gif Skamba naujai...

Mano uošvis, o jis veterinaras, sako, kad pomidorus gerai tręšti krauju nuo skerdienos blink.gif Beje, nusipirkom labai neskanios kavos. Išmesti gaila, tai vyras siūlo užpilt ant pomidorų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vardė: 13 kovo 2010 - 19:45
krauju - tikiu.. juk ten tiek daug gėrio...

kavą aš visad pilu ant gėlų smile.gif)))) nu mažu ir pomidorus stimuliuotų..
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 13, 20:52)
krauju - tikiu.. juk ten tiek daug gėrio...

kavą aš visad pilu ant gėlų smile.gif)))) nu mažu ir pomidorus stimuliuotų..

kavos tirščių,kai gaunu ,tai nemažais kiekiais šiltnamyje išbarstau.Kai pagalvoje ,kad kavinėse išmeta ,tai gaila.
Tarkime kai lieka arbatos,tai atskiedžiu ir laistau pomidorus.Dideliuose vazonuose dugne pas mane sumaišytos visokios daržovių ir vaisių atliekos.Šiaip ,kai daigai auga namie,tai laistau visokiais daržovių nuovirais ,kurie lieka.Taip pat ,kai užmerkiu vakare kruopas,tai tuo vandeniu irgi laistau.Kieno daržovės serga visokiais puvniais prieš sodinant į žemę įmaišykite čiobrelių,levandų.
Atsakyti
Sveikutes darzininkes, isikisiu ir as, mano mama pernai po kiekvienu pomidoro kelmu pakase po zuvi, zentas is upes prigaude nedicku tokiu, tai pomidorai bujojo patikekit.Siulau ismegint.
Atsakyti