Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 22, 14:21)

Glossi ,labai gražūs pomidorai  thumbup.gif

rolleyes.gif dekui,ale cia pernyksciai,neaisku,kaip atrodys siemetiniai,ale pasistengsiu manau .
O merginos ,isduokit,kaip vadinasi tie,kurie leidzia daug stiebu,kekiniai,geltoni,kriauses formos mazuciai g.gif Man labai jie patinka (nu tas ju netvarkingumas tai nepatinka)-patys pomidoriukai tokie vieno kasnio,fainulkos,ir marinuoti graziai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 20, 12:17)
mano viena is daugelio pomidoriniu palangiu  blush2.gif

user posted image

doh.gif Arba tavo pomidorai nupiepe arba mano perstype, bet manau jog antras variantas blush2.gif

user posted image
user posted image
Vos tik isdyge jau buvo stypernos doh.gif

user posted image
O ar cia normalu kad daigu kotelei pasidare violetiniai? kai sudygo tai vienai veislei
iskart buvo violetiniai, o dabar ir kitai pasidare tokie?

QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 21, 14:52)

Pas mus tas penktas siltnamiukas 10eu kainuoja tai galvoju gal vien del lentynu
nusipirkti ir pastatyti siltnamyje salotoms, ridikeliams, petraolems, kaip manot?
g.gif o tas sestas tai 20eu tik pas mus abiejuos pusese lentynos

QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 22, 12:21)
Ar neparašiau ant pakelio  doh.gif .Taigi ildi vienu
stiebu tiktai,o vyšninius,tai galima trimis ,keturiais ir daugiau .Sungold,sunsugar,tai
pernai pradžioj leidau tris stiebus,o paskui iki trijų metrų augo su krūva stiebų.Nes
jie mažiukai,tai stiebų kuo daugiau.Gardens delight ir black cherry bandyk trimis
keturiais,bet kai išvažiuoju randu krūvą priaugusių su pomidoriukais,tai ir palieku.

O kaip tai suprasti? 4u.gif ax.gif cia kiek ikertu ne daigu skaicius? blush2.gif o tai is
kur tie stiebai atsiranda? cia gal is pazastu? unsure.gif

Ar daiginimui zemes jus perkat ar pacios darotes? as daiginimui pirkau ekologiskas, o persodinimui ekologisku nemaciau, kazi ar ten daug cheminiu trasu privaro? g.gif

Ir dar toks vyriskas klausimukas, bet gal kuri.... 4u.gif Dar mano siltnamis
nepastatytas, bet gavau uz dyka lentu 8X4 nu ir galvoju ar ne per dideles, kad
nemestu seseliu, tai gi gal kuri zinot is kokiu bruseliu padarytas jusu siltnamis? is
pradziu galvojau daryti is 4X4, bet kad jau nemokamai gavau 2x didesniu tai ir svarstau ax.gif
Ir prie to paties oftopic'o 4u.gif ar visos perkate spec plevele? nes mano siltnamiu ji
kainuoja apie 50eu, o draugas nusipirko paprasta statybine 2x daugiau uz 20eu g.gif

Va je zau atsirasau kad taip isdarkiau puslapi, niekada tokiu dideliu neikeldavo
blush2.gif Gaila kad nebeina jau istaisyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serzas: 22 kovo 2010 - 14:24
Seržai, sumažink, prašau foto. Visas langas išsikraipė. Jei nebesigauna dabar sumažint, kitąkart dėk mažesnes nuotraukas.

Violetiniai pasidaro nuo šalčio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 kovo 2010 - 14:22
QUOTE(saintlina @ 2010 03 22, 13:20)
Seržai, sumažink, prašau foto. Visas langas išsikraipė. Jei nebesigauna dabar sumažint, kitąkart dėk mažesnes nuotraukas.

Violetiniai pasidaro nuo šalčio.

O susitvarke thumbup.gif paprastai ir sumazinus foto, langas lieka istampytas doh.gif

Nu bet as nenesu ju nei i lauka, nei i siltnami, namie silta visada, po maike sedziu is kur cia jie galejo susalti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 03 22, 15:14)
doh.gif Arba tavo pomidorai nupiepe arba mano perstype, bet manau jog antras variantas  blush2.gif

as irgi tikiuosi kad antrasis variantas tongue.gif

P.S. mano buvo violetiniai nuo vietos trukumo ir matomai maistiniu medziagu trukumo, nes buvau labai tankiai i maziuka induka pasejus, dabar ishpikiavus -spalva atsistate ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 22 kovo 2010 - 14:32
QUOTE(serzas @ 2010 03 22, 14:27)
O susitvarke  thumbup.gif paprastai ir sumazinus foto, langas lieka istampytas  doh.gif

ačiū smile.gif Iškart maloniau skaityt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(serzas @ 2010 03 22, 14:27)
Nu bet as nenesu ju nei i lauka, nei i siltnami, namie silta visada, po maike sedziu is kur cia jie galejo susalti?  g.gif

gal tu labai užsigūdinęs? biggrin.gif Aš nelabai seniai, kai buvo -18, mačiau vieną vyruką su maike ir šortais gatvėm bėgiojantį biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

GREISI, labai tau ačiū už sėklytes ir vargą 4u.gif 4u.gif 4u.gif iš ryto paštininkė pristatė į namus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2010 03 22, 16:11)
Labas 4u.gif

GREISI, labai tau ačiū už sėklytes ir vargą 4u.gif 4u.gif  4u.gif  iš ryto paštininkė pristatė į namus thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 22, 13:30)
as irgi tikiuosi kad antrasis variantas  tongue.gif

P.S. mano buvo violetiniai nuo vietos trukumo ir matomai maistiniu medziagu trukumo, nes buvau labai tankiai i maziuka induka pasejus, dabar ishpikiavus -spalva atsistate  ax.gif

As tai i daigyklas sejau, tai vietos jiems sakyciau kaip ir pakanka g.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 03 22, 13:39)
gal tu labai užsigūdinęs?  biggrin.gif  Aš nelabai seniai, kai buvo -18, mačiau vieną vyruką su maike ir šortais gatvėm bėgiojantį  biggrin.gif

Namie mazas vaikas ant grindu visa diena duodas ir 3xtfu nesuserga, namie palaikom apie 20 laipsniu

o po kiek laiko reikia pikiuoti pomidorus? zinau jog kai atsiranda 2 pirmieji tikrieji lapeliai, bet kiek jie turi buti uzauge? pas mane jau yra tie tikrieji lapukai, nors dar visai maziukai ir jau kvepia pomidorais ax.gif , tai kada jau cia pikiuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serzas: 22 kovo 2010 - 15:26
QUOTE(daivaP @ 2010 03 22, 15:11)
iš ryto paštininkė pristatė į namus thumbup.gif

na Vilnius, matyt, pernelyg toli yra doh.gif Nei laiškiuko, nei paštininkės g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 22, 15:38)
na Vilnius, matyt, pernelyg toli yra  doh.gif  Nei laiškiuko, nei paštininkės  g.gif

Čia tai geras g.gif matyt pirma į Šiaulius nusprendė atvežti bigsmile.gif biggrin.gif
Nenusimink, sulauksi savo sėklyčių 4u.gif rytoj, pamatysi, gausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 03 22, 15:14)

Pas mus tas penktas siltnamiukas 10eu kainuoja tai galvoju gal vien del lentynu
nusipirkti ir pastatyti siltnamyje salotoms, ridikeliams, petraolems, kaip manot?
g.gif  o tas sestas tai 20eu tik pas mus abiejuos pusese lentynos
O kaip tai suprasti?  4u.gif  ax.gif  cia kiek ikertu ne daigu skaicius?  blush2.gif o tai is
kur tie stiebai atsiranda? cia gal is pazastu?  unsure.gif

Ar daiginimui zemes jus perkat ar pacios darotes? as daiginimui pirkau ekologiskas, o persodinimui ekologisku nemaciau, kazi ar ten daug cheminiu trasu privaro?  g.gif

Ir dar toks vyriskas klausimukas, bet gal kuri....  4u.gif  Dar mano siltnamis
nepastatytas, bet gavau uz dyka lentu 8X4 nu ir galvoju ar ne per dideles, kad
nemestu seseliu, tai gi gal kuri zinot is kokiu bruseliu padarytas jusu siltnamis? is
pradziu galvojau daryti is 4X4, bet kad jau nemokamai gavau 2x didesniu tai ir svarstau  ax.gif
Ir prie to paties oftopic'o  4u.gif ar visos perkate spec plevele? nes mano siltnamiu ji
kainuoja apie 50eu, o draugas nusipirko paprasta statybine 2x daugiau uz 20eu  g.gif
Va je zau atsirasau kad taip isdarkiau puslapi, niekada tokiu dideliu neikeldavo
blush2.gif Gaila kad nebeina jau istaisyti

Tavo daigeliai išstypo, nes per šiltai juos laikai, o gal ir šviesos jiems truputį dar trūksta. Bent jau šviesos daug duok, nestyps taip smarkiai. Pomidorų stiebai atsiranda iš pažastų prie lapo, pažiūrėk atidžiau GREISI 563 postą, ten yra įkelta video ir viskas bus aišku.

Žemę perku ir daiginimui ir sodinimui, man jokio skirtumo, ekologiška ji ar ne, svarbu kad kokybiška būtų. Jei ir ne ekologiška, tai trąšų virš normos tikrai tau nepripils. Nesuk dėl to galvos. Tik daiginimui perku durpinę, o sodinimui šiek tiek sunkesnę, kad drėgmę geriau laikytų.

Bobiškas atsakymas į vyrišką klausimą: iš kokio ilgio bruselių pasidarysi šiltnamį, tokio dydžio ir turėsi. Jei klausi dėl madienos storio, tai bruselių 10x10 tikrai pakanka. Tankumas galėtų būti ne daugiau kaip kas 50-60 cm. Šešėlių nebijok, saulė sukasi, visiems augaliukams jos pakaks.

Toliau. Kokiems galams tau dar pirkti kokį nusmurgusį šiltnamį už 10 eurų. Vargu ar ten užsiauginsi normaliai salotas ar ridikus...Pasidarysi normalų iš plėvelės ir sėk ten ką tik nori. Vidury pomidorai, kraštuose salotos, krapai, bazilikai ir t.t. Plėvelę taip pat pono valia kokią išsirinksi. Pomidoras kažin ar supras, statybinė ji ten ar ne. Svarbu, kad gerai šviesą praleistų.

karsta.gif lygtai viską susakiau........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 22 kovo 2010 - 16:02