Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

aš tai siūlyčiau vyšninius auginti aukštyn galva .Black cherry manau gerai bus.Kas turite super sweet šimtas,sweet milion,sunsugar manu idealu,nes jie mažesni už black cherry.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 22, 08:45)
aš tai siūlyčiau vyšninius auginti aukštyn galva .Black cherry manau gerai bus.Kas turite super sweet šimtas,sweet milion,sunsugar manu idealu,nes jie mažesni už black cherry.

ar pomidoriukai mažesni, ar pats augalas mažesnis?

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 22, 10:15)
ar pomidoriukai mažesni, ar pats augalas mažesnis?

pomidoriukai
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2010 03 21, 20:32)
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 21, 15:21)
Šiaip galima visus ,bet pataria vyšninius,kur prieš tai nuorodą įdėjau.

O balkoniniai pomidorai priskiriami prie vyšninių ? (atsiprašau už kvailą klausimą) blush2.gif  labai susidomėjau kaip juos auginti, tai jau net ir youTube pasižiūrėjau kaip sodinti  bigsmile.gif Tik dabar dar beliko išsiaiškinti kokią veislę.

Nusipirkau šiandien Žalioj stotelej "Balkoninius", "Betalux" ir Raissa" H. Kitus tai i siltnami sodinsiu, tik galvoju ar dar reikia nusipirkti kitokių būtent sodinimui žemyn galva  g.gif

"Raissa"pomidorai yra labai auksti ,bet labai derlini ,tai aukstyn kojom man, sviecia,nelabai tiks ir vaisiai nemazi uzauga
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 22, 10:57)
"Raissa"pomidorai yra labai auksti ,bet labai derlini ,tai aukstyn kojom man, sviecia,nelabai tiks ir vaisiai  nemazi uzauga

Lolita1960, va, tiesiog užkibau už tavo paminėtos veislės RAISOS. Vienais metais ją auginau, bet man taip su ja nenusisekė doh.gif kad iki šiol tokios sėklos nedrįstu pirkti... Tais metais visi hibridiniai pomidorai buvo super, išskyrus RAISĄ, kuri puvo, pelijo, vaisiai neskanūs, susiraukšlėjo ir dar dievaižin kas darėsi.... schmoll.gif

Taigi turiu klausimuką, kaip ta RAISA iš tiesų. Nes iš keleto veislių kasmet būtinai auginu veislę DELFIN, ji man labai patinka. Sakysim, ar šios dvi veislės panašios, kuo pranašesnė RAISA...ji brangesnė. Parduotuvėje iš pardavėjų normalaus atsakymo nesulaukiu....
Atsakyti
Laba diena, Greise, tu zinai apie vysninius daugiausiai. Gal galetum parasyti po kelis stiebus geriausiai sodinti Golden delight, suncherry, Blach cherry, Ildi, Sungold? Buciau labai dekinga uz informacija. Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akaisa @ 2010 03 22, 01:52)
aisku  mirksiukas.gif  nes man jie kaip kokie nereikalingi,ismesti ,nabagai pasirode  verysad.gif  jau sakyciau tokiu izdivalkiu
nereik daryt  ax.gif
sakykit,ar pjuvenom pomidorus mulciuot galima  g.gif  ar geriau siaudais  g.gif

galima ir pjuvenom,bet turi buti tokio medzio,kad nerugstintu-uosis tinka (gal dar kas nors,nepamenu).As pernai mulciavau pjuvenom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glossi: 22 kovo 2010 - 12:05
QUOTE(glossi @ 2010 03 22, 13:03)
galima ir pjuvenom,bet turi buti tokio medzio,kad nerugstintu-uosis tinka (gal dar kas nors,nepamenu).As pernai mulciavau pjuvenom.

Kaip tvarkingai atrodo thumbup.gif Ir pomidorai tokie sveiki, kataloginiai bigsmile.gif
Atsakyti
Kokie grazus augaliukai
Atsakyti
QUOTE(GiedrikeB @ 2010 03 22, 12:41)
Laba diena, Greise, tu zinai apie vysninius daugiausiai. Gal galetum parasyti po kelis stiebus geriausiai sodinti

sveikos 4u.gif 4u.gif skaitau skaitau slapta sia tema ir vis bijau ka nors ne i tema parasyt, blush2.gif blush2.gif
klausimas iskilo pries kelias dienas ir vis neduoda ramybes, apie tuos stiebus doh.gif doh.gif kas tai per daiktas-kaip juos palikt/nepalikt. Paklausiau sodininko (kaip cia kazkuri rase pomidorus augina 15 metu o stiebu nemoka normaliai palikt) tai va man paaiskino taip, kad tie pazastiniai pomidoru ugliai ir yra stiebai- juos reikia skabyt, ir viskas ar taip???
Jei ka as pirmoke pomidoru auginime- labai nesijuokit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrikeB @ 2010 03 22, 12:41)
Laba diena, Greise, tu zinai apie vysninius daugiausiai. Gal galetum parasyti po kelis stiebus geriausiai sodinti Golden delight, suncherry, Blach cherry, Ildi, Sungold? Buciau labai dekinga uz informacija. Aciu!  4u.gif

Ar neparašiau ant pakelio doh.gif .Taigi ildi vienu stiebu tiktai,o vyšninius,tai galima trimis ,keturiais ir daugiau .Sungold,sunsugar,tai pernai pradžioj leidau tris stiebus,o paskui iki trijų metrų augo su krūva stiebų.Nes jie mažiukai,tai stiebų kuo daugiau.Gardens delight ir black cherry bandyk trimis keturiais,bet kai išvažiuoju randu krūvą priaugusių su pomidoriukais,tai ir palieku.
Papildyta:
QUOTE(zuikispuikis @ 2010 03 22, 13:38)
sveikos  4u.gif  4u.gif  skaitau skaitau slapta sia tema ir vis bijau ka nors ne i tema parasyt,  blush2.gif  blush2.gif 
klausimas iskilo pries kelias dienas ir vis neduoda ramybes, apie tuos stiebus  doh.gif  doh.gif  kas tai per daiktas-kaip juos palikt/nepalikt. Paklausiau sodininko (kaip cia kazkuri rase pomidorus augina 15 metu o stiebu nemoka normaliai palikt) tai va man paaiskino taip, kad tie pazastiniai pomidoru ugliai ir yra stiebai- juos reikia skabyt, ir viskas ar taip???
Jei ka as pirmoke pomidoru auginime- labai nesijuokit  blush2.gif

http://www.5min.com/...matoes-30792536
Papildyta:
Glossi ,labai gražūs pomidorai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 22, 13:21)

kaip gražiai aukštaūgius riša bigsmile.gif Kad taip žinot, kad nelietinga vasara bus, ir aš pabandyčiau kažkiek jų lauke pasodint..
Atsakyti