Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Suzhibesiu su "kvailu" klausimu. blush2.gif o gal tiesiog pasibedavosiu unsure.gif
ishpikiavau pomidorus pries 5 dienas - nuo tos dienos jie nei kiek nepaaugo unsure.gif ne truputuko - kokie buvo tokie ir tebestovi doh.gif kazin cia jie shiaip sustresavo ar jiems tiesiog norisi kad nustotu lyti ir saulute ishlystu g.gif
kazkaip noretusi kazkokio veiksmo, kazkokio judesio ant tos mano palanges blush2.gif
eiciau uogienes su mielem maishyti ( sausu mieliu kazkur lyg turejau), bet pergyvenu del tu musyciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 21, 17:07)
Suzhibesiu su "kvailu" klausimu.  blush2.gif  o gal tiesiog pasibedavosiu  unsure.gif
ishpikiavau pomidorus pries 5 dienas - nuo tos dienos jie nei kiek nepaaugo unsure.gif ne truputuko - kokie buvo tokie ir tebestovi doh.gif 

Jei į juos žiūrėsi kas 15 minučių, tikrai nepaaugs, jie nemėgsta paparacų tongue.gif Užeik pas juos į svečius kasdien, bet apžiūrinėk kas 3-4 dienas, tada ir pastebėsi kaip auga.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 21, 17:17)
jie nemėgsta paparacų tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aciuks uz blaivia minti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://rojaussodai.l...nis.php?id=1756

ieskojau visai ko kito bet radau idomu straipsni apie homeopatija pomidorams (ir kt darzovems)
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 21, 12:32)

didelis dekui uz nuoroda
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 21, 14:44)
Aukštyn galva tai, įtariu, kad visos veislės tinka  biggrin.gif

nu as cia ir paklausiau....tai aisku kad visos veisles aukstyn galva.... bet turejau omeny zemyn galva..... kokios vesles....
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2010 03 21, 18:54)
nu as cia ir paklausiau....tai aisku kad visos veisles aukstyn galva.... bet turejau omeny zemyn galva.....  kokios vesles....

Nu ir aš atsakiau turėdama omenyje žemyn galva lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 21, 15:21)
Šiaip galima visus ,bet pataria vyšninius,kur prieš tai nuorodą įdėjau.

acius 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as pomidorus ispikavau,ir jie kiekv.diena rodo savo zenklus rolleyes.gif ir auga,ir sukaliojasi i saulutes puse... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 21, 19:50)
as pomidorus ispikavau,ir jie kiekv.diena rodo savo zenklus rolleyes.gif ir auga,ir sukaliojasi i saulutes puse... rolleyes.gif

na va doh.gif pas kitus kasdien auga ir net sukaliojasi, o pas mane ant vietos stypso doh.gif

P.S> matau kad temoje sedi ka tik ishtekejusi moterishkaite bigsmile.gif - nugi greitai medu ishkopinejot tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 21 kovo 2010 - 19:01
QUOTE(ratuto @ 2010 03 19, 17:30)
Miargai, ryt gi žostautė išteka. šiandien lyg ir mergvakaris.. Užsiprašom Seržo, kad sušoktų striptiaką..a? O kad būt į temą, galėtų teptis save traiškytais pomidorais smile.gif))))))

Mergvakaris buvo prieš tris savaites biggrin.gif Bet dėkui už rūpestį...

QUOTE(satanele @ 2010 03 20, 08:38)
Labas rytas Žostautę sveikinimai tau nuo pomidorininkių

QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 20, 13:54)
Žostaute, didžiausi sveikinimai!
Prisipažink, ar puokštėje nebuvo koppūsto ir pomidorų žiedų?  mirksiukas.gif

... ir už sveikinimus visoms wub.gif
Na jei būtų kur pomidorų žiedų buvę gaut, manau nebūčiau atsispyrusi biggrin.gif Bet kadangi nebuvo, tai apsiėjau be puokštės išvis biggrin.gif Ir suknelė ne balta biggrin.gif Bet labai smagu. Ir jau šiandien vietoj to kad vaidinčiau medaus mėnesį, truputį dar pomidorų pasėjau blush2.gif Ratuto persiųstus penius ir armonikas blush2.gif Ratuto, tau ryt išsiųsiu ką žadėjau 4u.gif Nes laiko tai nebuvo juodai...

Merginos, aš irgi prisidedu prie klausimo, kiek šalčio naktimis pomidorų daigai gali pernešti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 21, 19:03)
Merginos, aš irgi prisidedu prie klausimo, kiek šalčio naktimis pomidorų daigai gali pernešti?  g.gif

Šitas klausimas trenkė kaip žaibas - nugis tik dabar prisiminiau, kad reikia šįryt ištemptus į balkoną pomidorus atgal nakčiai įsinešti doh.gif Dievaži buvau pamiršus blink.gif
Atsakyti