Suzhibesiu su "kvailu" klausimu. o gal tiesiog pasibedavosiu
ishpikiavau pomidorus pries 5 dienas - nuo tos dienos jie nei kiek nepaaugo ne truputuko - kokie buvo tokie ir tebestovi kazin cia jie shiaip sustresavo ar jiems tiesiog norisi kad nustotu lyti ir saulute ishlystu
kazkaip noretusi kazkokio veiksmo, kazkokio judesio ant tos mano palanges
eiciau uogienes su mielem maishyti ( sausu mieliu kazkur lyg turejau), bet pergyvenu del tu musyciu
QUOTE(Casual @ 2010 03 21, 17:07)
Suzhibesiu su "kvailu" klausimu. o gal tiesiog pasibedavosiu
ishpikiavau pomidorus pries 5 dienas - nuo tos dienos jie nei kiek nepaaugo ne truputuko - kokie buvo tokie ir tebestovi
ishpikiavau pomidorus pries 5 dienas - nuo tos dienos jie nei kiek nepaaugo ne truputuko - kokie buvo tokie ir tebestovi
Jei į juos žiūrėsi kas 15 minučių, tikrai nepaaugs, jie nemėgsta paparacų Užeik pas juos į svečius kasdien, bet apžiūrinėk kas 3-4 dienas, tada ir pastebėsi kaip auga....
http://rojaussodai.l...nis.php?id=1756
ieskojau visai ko kito bet radau idomu straipsni apie homeopatija pomidorams (ir kt darzovems)
ieskojau visai ko kito bet radau idomu straipsni apie homeopatija pomidorams (ir kt darzovems)
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 21, 12:32)
didelis dekui uz nuoroda
QUOTE(something else @ 2010 03 21, 14:44)
Aukštyn galva tai, įtariu, kad visos veislės tinka
nu as cia ir paklausiau....tai aisku kad visos veisles aukstyn galva.... bet turejau omeny zemyn galva..... kokios vesles....
QUOTE(antigone333 @ 2010 03 21, 18:54)
nu as cia ir paklausiau....tai aisku kad visos veisles aukstyn galva.... bet turejau omeny zemyn galva..... kokios vesles....
Nu ir aš atsakiau turėdama omenyje žemyn galva
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 21, 15:21)
Šiaip galima visus ,bet pataria vyšninius,kur prieš tai nuorodą įdėjau.
acius
as pomidorus ispikavau,ir jie kiekv.diena rodo savo zenklus ir auga,ir sukaliojasi i saulutes puse...
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 21, 19:50)
as pomidorus ispikavau,ir jie kiekv.diena rodo savo zenklus ir auga,ir sukaliojasi i saulutes puse...
na va pas kitus kasdien auga ir net sukaliojasi, o pas mane ant vietos stypso
P.S> matau kad temoje sedi ka tik ishtekejusi moterishkaite - nugi greitai medu ishkopinejot
QUOTE(ratuto @ 2010 03 19, 17:30)
Miargai, ryt gi žostautė išteka. šiandien lyg ir mergvakaris.. Užsiprašom Seržo, kad sušoktų striptiaką..a? O kad būt į temą, galėtų teptis save traiškytais pomidorais ))))))
Mergvakaris buvo prieš tris savaites Bet dėkui už rūpestį...
QUOTE(satanele @ 2010 03 20, 08:38)
Labas rytas Žostautę sveikinimai tau nuo pomidorininkių
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 20, 13:54)
Žostaute, didžiausi sveikinimai!
Prisipažink, ar puokštėje nebuvo koppūsto ir pomidorų žiedų?
Prisipažink, ar puokštėje nebuvo koppūsto ir pomidorų žiedų?
... ir už sveikinimus visoms
Na jei būtų kur pomidorų žiedų buvę gaut, manau nebūčiau atsispyrusi Bet kadangi nebuvo, tai apsiėjau be puokštės išvis Ir suknelė ne balta Bet labai smagu. Ir jau šiandien vietoj to kad vaidinčiau medaus mėnesį, truputį dar pomidorų pasėjau Ratuto persiųstus penius ir armonikas Ratuto, tau ryt išsiųsiu ką žadėjau Nes laiko tai nebuvo juodai...
Merginos, aš irgi prisidedu prie klausimo, kiek šalčio naktimis pomidorų daigai gali pernešti?
QUOTE(žostautė @ 2010 03 21, 19:03)
Merginos, aš irgi prisidedu prie klausimo, kiek šalčio naktimis pomidorų daigai gali pernešti?
Šitas klausimas trenkė kaip žaibas - nugis tik dabar prisiminiau, kad reikia šįryt ištemptus į balkoną pomidorus atgal nakčiai įsinešti Dievaži buvau pamiršus