Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 21, 11:44)
Aš tai į lauką sub arctic plenty,early wonder,bush early girl,  Health Kick,elfin,sprite,legenda,dar vyšninių bandysiu.Visos rūšys augs ir šiltnamyje,bet bandymui į lauką keliaus,nes visi determinate,neaukšti ,genėti nereikia.Išskyrus vyšninius jei aukšti,tad teks galvą pasukti.

Greisi seklu pavadinimai nieko nesako, kai esu pirmoke pomidoru auginime biggrin.gif . As i lauka sodinsiu agata, betalux ir benito bandysiu,
Dar galvojau apie Karat, bet paskaicius jusu nuomone apie siuos pomidorus, ju net nepasisejau, taip ir voliojasi pokelis ax.gif
Atsakyti
jetau kazkur nusimeciau lapeli, kur buvau susirasius kokiu spomidoru veisles tiktu sodinti aukstyn galva... gal galit mergaitesprimint, kokios veisles tiktu siam eksperimentui....
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2010 03 21, 14:37)
kokiu spomidoru veisles tiktu sodinti aukstyn galva...

Aukštyn galva tai, įtariu, kad visos veislės tinka biggrin.gif
Atsakyti
o kokia prasmė auginimo žemyn galva g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 21, 11:52)

Kažkas klausė dėl tręšimo,tai va vakar pirmą kartą nusipirkau Delfan augimo stimuliatorių.Parašyta ,kad natūralus.Nes šiemet kaip niekada mažai saulės,bent kažkaip pagelbėsiu savo daigams.

aš truputį pagal kurdiumovą pasidariau tokio atkyvatoriaus - buvo likę pusė asočio spanguolių gaivos (namie trintos), pyliau daugiau cukraus, truputį mielių įtrupinau, palaukiau, kol parūgs. Ir ką - po laistymo praėjus dienai pomidorai kad atsistojo (tokie palinkę buvo, kaip minėjau, patįsę), sustiprėjo blink.gif ryt laistysiu gėles, įdomu, ar tikrai veiksminga, ar tik pasirodė biggrin.gif na, bet mielės - gyvi organizmai, turėtų pagelbėti augalams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 21, 15:55)
aš truputį pagal kurdiumovą pasidariau tokio atkyvatoriaus - buvo likę pusė asočio spanguolių gaivos (namie trintos), pyliau daugiau cukraus, truputį mielių įtrupinau, palaukiau, kol parūgs. Ir ką - po laistymo praėjus dienai pomidorai kad atsistojo (tokie palinkę buvo, kaip minėjau, patįsę), sustiprėjo  blink.gif  ryt laistysiu gėles, įdomu, ar tikrai veiksminga, ar tik pasirodė  biggrin.gif  na, bet mielės - gyvi organizmai, turėtų pagelbėti augalams  ax.gif

o sausos mieles tinka kazin? unsure.gif g.gif

kokiu santykiu reik tos uogienes+cukraus+mieliu?

dar bijau kad nuo rugesiu man musytes neuzpultu doh.gif nes jau dabar kelios skraido - auginu svogunyu darza plastikiniam butely ant palanges, tai ko gero tos musytes del tu svogunu ir atsirado (nes galvos nors ir sukishtos i zeme, bet tik dalinai, ko gero, kazkuri truputuka puti bando doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 03 21, 15:49)
o kokia prasmė auginimo žemyn galva  g.gif ?

Valgomas grožis, pritrenkiantis dizainas, lietuviškas smagumas, žiūrint į šoko ištiktą kaimyną.....
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2010 03 21, 15:37)
jetau kazkur nusimeciau lapeli, kur buvau susirasius kokiu spomidoru veisles tiktu sodinti aukstyn galva... gal galit mergaitesprimint, kokios veisles tiktu siam eksperimentui....

Šiaip galima visus ,bet pataria vyšninius,kur prieš tai nuorodą įdėjau.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 21, 16:06)
o sausos mieles tinka kazin?  unsure.gif  g.gif

kokiu santykiu reik tos uogienes+cukraus+mieliu?

dar bijau kad nuo rugesiu man musytes neuzpultu doh.gif nes jau dabar kelios skraido - auginu svogunyu darza plastikiniam butely ant palanges, tai ko gero tos musytes del tu svogunu ir atsirado (nes galvos nors ir sukishtos i zeme, bet tik dalinai, ko gero, kazkuri truputuka puti bando doh.gif )

manau, tinka. Kurdiumovas ten išsamiau "protingam darže" rašo, aš tik varijuoju, kadangi netikėtai liko gėrimo mirksiukas.gif o realiai, tai į vandenį tinka tai, kas pūva ir rūgsta (dilgėles kaip rauginom, pamenat?), tai pas mane trintų uogų likučiai gavosi. trupinėlis mielių ir koks šaukštas ar du cukraus į litrą. Iš akies gi reik daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 21, 15:13)
Valgomas grožis, pritrenkiantis dizainas, lietuviškas smagumas, žiūrint į šoko ištiktą kaimyną.....

na jei tiek privalumų tada verta lotuliukas.gif
Atsakyti
http://images.google...g...l=lt&tab=wi
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 21, 15:13)

O taip! biggrin.gif
Atsakyti