Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

tikrai, Greisi, nesusiprotėjau padėkoti už tokią gerą info ant pakuočių - kur hibridai, kiek stiebų auginti ir t.t ax.gif Labai dėkui už tai!
QUOTE(ausrap @ 2010 03 20, 19:57)
Sveikos pomidoru augintojos smile.gif Jau koki menesi skaitau jusu pokalbius ir vis nedrisdavau prisijungti. ax.gif
Susodinau ir as savo pomidoru seklas. Sie metai pirmieji kada auginuosi pati. Po praeitu metu blogo pomidoru derliaus pirktu daigu is turgaus nutariau, kad auginsiuos pati. Mano susetos veisles:Agatas, Betalux, Benito, Rio Grande, Toyoto, Japoninis triufelis, Juodasis mauras, Kriausiniai, Sun Stone, Lemon Boy. ax.gif  Balkoniniai Vilma - cia sake dukra auginsis biggrin.gif
Ir pries pora savaiciu buvau Londone ir nusipirkau svyrancius Tumbling Tom Yellow, kas gausis nezinau, bet sudygo 100 procentu.
user posted image

Kokie gražūs bus pomidoriukai, net truputį užpavydėjau bigsmile.gif 4u.gif

Kas domisi mulčiavimu, bet dar to nedaro ir kas vargsta su kurkliais, tai, kiek skaičiau, tikrai rekomenduojamas mulčas tiek šiltnamy, tiek darže doh.gif jei neišnyks, tai bent jų apmažės, nes kiti kovos būdai nelabai veiksmingi, išskyrus nepalankias sąlygas jiems daugintis 4u.gif

sorry, kažkaip nebe į temą unsure.gif g.gif
Atsakyti
Greisi, aš čia klaustuką turiu blush2.gif yra cisineros tomatillo g.gif ar jie turi praudonuoti, pavioletinuoti, ar likti žali, kažin? ax.gif nes štai purple tomatillo yra taip pat su "kailiniais" kaip ir cisineros, ir jie tampa violetiniai ax.gif tai nežinau, ko tikėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 20, 13:07)
vakar sėjau ir šiandiena sėsiu ,nuo rytojaus nepalankios dienos.O ta pati diena palnki 28 ,tai neiškenčiau tiek laukti.

O jus nesivadovaujate ta taisykle, kad reikia seti per priešpilnį ??? (jis dar prasidės kovo 23 d., o baigsis 29.)
Atsakyti
Merginos o persodinant kokia zeme naudojat ax.gif

Ir dar klausimukas o kada pradedat trest ax.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2010 03 20, 22:11)
O jus nesivadovaujate ta taisykle, kad reikia seti per priešpilnį ??? (jis dar prasidės kovo 23 d., o baigsis 29.)

aš nesivadovauju niekuo. Kai tik gausiu sėklytes, sėsiu nežiūrėdama į nieką smile.gif
Greisi, o baklažanus (eggplant) irgi sodinsi? Ne per vėlu jiems kitą savaitę bus? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Laivite @ 2010 03 20, 22:19)
1. Merginos o persodinant kokia zeme naudojat  ax.gif

2. Ir dar klausimukas o kada pradedat trest  ax.gif

1. Tą pačią, skirtą pomidorams.
2. Aš paprastai taip ir nepradedu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 kovo 2010 - 22:36
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 20, 22:06)
Greisi, aš čia klaustuką turiu  blush2.gif  yra cisineros tomatillo  g.gif  ar jie turi praudonuoti, pavioletinuoti, ar likti žali, kažin?  ax.gif  nes štai purple tomatillo yra taip pat su "kailiniais" kaip ir cisineros, ir jie tampa violetiniai  ax.gif  tai nežinau, ko tikėtis  biggrin.gif

cisineros tomatillo kiek supratau žali .Pati pirmi metai auginsiu.
O baklažanus sėsiu ir tiek,bus kas bus.Tie ,kurie seniai pasėti irgi nedideli.
Atsakyti
Nu va, priartėjo ta diena, kai pomidorus pikiuoti reikia, bet bijau, kad ant palangių vietos pritrūks doh.gif Ar tiktų, jei juos išneščiau į verandą, kurioj šįryt buvo apie 11 laipsnių? Šiaip ten temperatūra svyruoja 10-18 laipsnių, o šaltesnėm naktim įsineščiau į kambarį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 21 kovo 2010 - 07:32
Labas rytas visoms smile.gif Visą žiemą skaičiau, ruošiaus ir šįryt supanikavau doh.gif Žiūriu, mano pomidorai dygt pradėjo po kelis indeliuose.Noriu paklaust, kada reikia nuimti celofaną dabar ar palaukt kol kiti sudygs? Ir kada juos nešti vėsiau ir kur šviesiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A.d. @ 2010 03 21, 09:37)
Labas rytas visoms  smile.gif Visą žiemą skaičiau, ruošiaus ir šįryt supanikavau  doh.gif  Žiūriu, mano pomidorai dygt pradėjo po kelis indeliuose.Noriu paklaust, kada reikia nuimti celofaną dabar ar palaukt kol kiti sudygs? Ir kada juos nešti vėsiau ir kur šviesiau? 4u.gif

Aš niekada nelaukiu kol visi sudygs ,nes bijau ,kad tie ,kurie pirmi gali labai ištįsti arba nulūžti.Nors šiaip maišelių nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 21, 10:39)
Aš niekada nelaukiu kol visi sudygs ,nes bijau ,kad tie ,kurie pirmi gali labai ištįsti arba nulūžti.Nors šiaip maišelių nenaudoju.

4u.gif Labai dėkoju už atsakymą.Einu traukt iš maišelio ir perkelsiu ant palangės. bigsmile.gif
Atsakyti
oi kokios nuotaikos cia geros bigsmile.gif visoms laba 4u.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 19, 15:11)
labukas  smile.gif
Nu ką praleidau  gossip.gif ...Visiems ir visoms viską išsiunčiau.Tik keli,kur su neaiškumais liko.Algirdas Pavardenis atsiliepkite į mano el.paštą.
Nu ką sėsim ir dalinsimės įsspūdžiais ,tikiuosi sėklos daigios,nes vienetai visoms  doh.gif .Pakavau ir neramu kažkaip  unsure.gif

thumbup.gif oi kaip laukiu, gal pirmadieni iki manes ateis seklytes, oi kaip gerai butu thumbup.gif
aciu GREISI tau uz vargeli, ar nelikau skolinga?

as kaip pirmam kartui tiek uzsisejau, jau per sprindi uzauge, pikiuosiu kita savaite ir dar vat is GREISI gautus sesiu, vyras susiemes uz galvos kur as visus susodinsiu lotuliukas.gif

dar prisiskaiciau eksperimentuosiu aukstyn kojom kelis pasodinsiu, ar dar kas sodinsit aukstyn kojom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2010 03 21, 10:11)
ar dar kas sodinsit aukstyn kojom ax.gif

sodins. Mano vyras biggrin.gif
Atsakyti