Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Labas rytas. Kažkam šis rytas labai labas... Žostaute, gražios dienos, gražaus gyvenimo kartu..
user posted image
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimų oro_buckis.gif
Atsakyti

Jungiuos prie sveikinimu Žostautei su puokste geliu :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 20, 10:21)
Prisidedu prie sveikinimų  oro_buckis.gif

O aš jau sėklas gavau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ačiū, Greisi, tau labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
vakar dalį saviškių pasėjau,tad jeigu daigios bus pasidalinsiu su kuom nors,nes man po vieną daigiuką tik reikia ,tikiuosi sudygs smile.gif .
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimų puokštės 4u.gif
Linkiu, kad šeimyninis gyvenimas būtų šiek tiek rūgštus, šiek tiek saldus, niekada nenuobodus ir dažniausiai džiuginantis. Beveik kaip pomidoras biggrin.gif

QUOTE(IngridaB @ 2010 03 19, 17:05)
Oho Gapo,kokie dideli jūsų jau pomidorai. bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Aš dar tik pikuoju dviejų rūšių,o dar dvejus tik šią savaitę pasėjau. g.gif

Tai tokie pirmieji tik penki yra, dar yra mažesnių, bet jiems dar gerai tuose vazonuose. O šie bus man į didelius vazonus vietoje gėlių biggrin.gif . Kitus turbūt paskutinįkart sėsiu dar kitą savaitę.
Atsakyti
prisijungsiu prie sveikinimu Zostautei thumbup.gif
Atsakyti
sudie, rūtų vainikėli, sudie, nekaltybe.. doh.gif
ech..

Tikiuos smagiai paūšit smile.gif
user posted image

Žostaut, pirmadienį statai..
Atsakyti
mergaites,kazi ar tinkamas laikas siandien seti pomidorus?
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 03 20, 12:41)
mergaites,kazi ar tinkamas laikas siandien seti pomidorus?

vakar sėjau ir šiandiena sėsiu ,nuo rytojaus nepalankios dienos.O ta pati diena palnki 28 ,tai neiškenčiau tiek laukti.
Atsakyti
Na, Žostaute, lai būna Jūsų vedybinis gyvenimas kaip sultingas, riebus, prinokęs pomidoras smile.gif
Atsakyti
pomidorus sejau treciadieni. o dar neishlindo -bet jau kaip laukiu doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti