Labas rytas. Kažkam šis rytas labai labas... Žostaute, gražios dienos, gražaus gyvenimo kartu..
Prisidedu prie sveikinimų
Jungiuos prie sveikinimu Žostautei su puokste geliu :
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 20, 10:21)
Prisidedu prie sveikinimų
O aš jau sėklas gavau
Ačiū, Greisi, tau labai labai
vakar dalį saviškių pasėjau,tad jeigu daigios bus pasidalinsiu su kuom nors,nes man po vieną daigiuką tik reikia ,tikiuosi sudygs .
Prisidedu prie sveikinimų puokštės
Linkiu, kad šeimyninis gyvenimas būtų šiek tiek rūgštus, šiek tiek saldus, niekada nenuobodus ir dažniausiai džiuginantis. Beveik kaip pomidoras
Tai tokie pirmieji tik penki yra, dar yra mažesnių, bet jiems dar gerai tuose vazonuose. O šie bus man į didelius vazonus vietoje gėlių . Kitus turbūt paskutinįkart sėsiu dar kitą savaitę.
Linkiu, kad šeimyninis gyvenimas būtų šiek tiek rūgštus, šiek tiek saldus, niekada nenuobodus ir dažniausiai džiuginantis. Beveik kaip pomidoras
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 19, 17:05)
Oho Gapo,kokie dideli jūsų jau pomidorai. Aš dar tik pikuoju dviejų rūšių,o dar dvejus tik šią savaitę pasėjau.
Tai tokie pirmieji tik penki yra, dar yra mažesnių, bet jiems dar gerai tuose vazonuose. O šie bus man į didelius vazonus vietoje gėlių . Kitus turbūt paskutinįkart sėsiu dar kitą savaitę.
prisijungsiu prie sveikinimu Zostautei
sudie, rūtų vainikėli, sudie, nekaltybe..
ech..
Tikiuos smagiai paūšit
Žostaut, pirmadienį statai..
ech..
Tikiuos smagiai paūšit
Žostaut, pirmadienį statai..
mergaites,kazi ar tinkamas laikas siandien seti pomidorus?
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 03 20, 12:41)
mergaites,kazi ar tinkamas laikas siandien seti pomidorus?
vakar sėjau ir šiandiena sėsiu ,nuo rytojaus nepalankios dienos.O ta pati diena palnki 28 ,tai neiškenčiau tiek laukti.
pomidorus sejau treciadieni. o dar neishlindo -bet jau kaip laukiu