Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(GAPO @ 2010 03 19, 15:49)
Vazono plotis 9cm, jei tai turit omeny. Kiek leisti toms šaknims lįsti lauk?
Gal dar savaitę palauksiu, o prieš Velykas persodinsiu.

aš tai persodinčiau ax.gif Man kažkaip norisi, kad pomidorai daugiau erdvės turėtų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(martam @ 2010 03 19, 15:16)
Dėl kitų daržovių sėklų tai ramu, nu bet pomidorai wub.gif .

drinks_cheers.gif biggrin.gif biggrin.gif Pasirašau po kiekvienu žodžiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 19, 14:11)
Nu ką praleidau  gossip.gif ...Visiems ir visoms viską išsiunčiau.
tikiuosi sėklos daigios,nes vienetai visoms  doh.gif .Pakavau ir neramu kažkaip  unsure.gif

ačiū labai tau už vargą 4u.gif
Žinoma, daigios bus. Net neabejoju.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 03 19, 16:49)
Vazono plotis 9cm, jei tai turit omeny. Kiek leisti toms šaknims lįsti lauk?
Gal dar savaitę palauksiu, o prieš Velykas persodinsiu.

Sprendžiant iš vazono dydžio, pomidorui dar ne konclageris. Jei išeina, pavertę vazonėlį, pomidorą atsargiai ištraukit ir pažiūrėkit kaip ten šaknelės, matysis ar mažai joms vietos ir kiek galit laukt.

Aš sodinu į šiek tiek mažesnius vazonėlius 7x7, o kai ištraukusi matau, kad šaknų darosi daug, sodinu į 13x13 vazonus. Iš plastmasinio gerai išsiima, lengva apžiūrėt.

P.S. pomidorui iš pradžių augant mažesniame vazone geriau vystosi šaknų sistema. Vėliau jau galima duoti šaknims erdvės. Pamatysit kaip tada jie tango šoka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 19 kovo 2010 - 16:07
Greisi, širdinagi dėkoju už tavo kantrybę ir gerumą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
..eaaa.. valiooooooooooo..laukiu Greisi laukiu....Tu tik sąskaitėlės neužmiršk, gerai?smile.gif

Miargai, ryt gi žostautė išteka. šiandien lyg ir mergvakaris.. Užsiprašom Seržo, kad sušoktų striptiaką..a? O kad būt į temą, galėtų teptis save traiškytais pomidorais smile.gif))))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ratuto: 19 kovo 2010 - 16:40
QUOTE(ratuto @ 2010 03 19, 16:30)
Miargai, ryt gi žostautė išteka. šiandien lyg ir mergvakaris.. Užsiprašom Seržo, kad sušoktų striptiaką..a? O kad būt į temą, galėtų teptis save traiškytais pomidorais smile.gif))))))

bijau, kad nieko nebus iš tokio gero plano.. vienas dalykas, Seržas ne LT - nebent į youtube įmestų. Antras, sprendžiant iš jo avataro, nelabai kas iš to striptizo gausis biggrin.gif
Bet pasveikint gerai būtų.. nors pomidorų puokštę nešk. Ale irgi dar neužaugo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 kovo 2010 - 16:57
QUOTE(ratuto @ 2010 03 19, 17:30)

drinks_cheers.gif
tikrai Seržai ,padėk merginoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 03 19, 16:10)
Noriu pasitarti, ar jau turėčiau persodinti, ar jau reikia šiam pomidorui daugiau vietos?

Oho Gapo,kokie dideli jūsų jau pomidorai. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Aš dar tik pikuoju dviejų rūšių,o dar dvejus tik šią savaitę pasėjau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 19, 15:50)
bijau, kad nieko nebus iš tokio gero plano.. vienas dalykas, Seržas ne LT - nebent į youtube įmestų. Antras, sprendžiant iš jo avataro, nelabai kas iš to striptizo gausis  biggrin.gif
Bet pasveikint gerai būtų.. nors pomidorų puokštę nešk. Ale irgi dar neužaugo  doh.gif

Per skypa galiu lotuliukas.gif
Kaip tik striptizas bus toks kokio reikia thumbup.gif visos pasidziaugs reginiu, bet nei viena nenueis klystkeleis lotuliukas.gif
O as tai pasveikinimui puokste pomidoru daigu turiu, jie maziukai, bet daug, gal koks 50 thumbup.gif

Siandien viena paprika islindo thumbup.gif , o pas pomidorus jau tikrieji lapukai kuo puikiausiai matosi, tik nesuprantu 100&1000 lapai nuotraukoi nepanasus i pomidoro, o pas mane kaip yprasto pomidoro, tokie karpyti g.gif
Kada man reikia palaistyti pomidoriukus? iki kokio sausumo jus daleidziat? bijau kad nebutu per dregna, dar uzpuls koks puvinys arba istys daigai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 19, 15:11)
labukas  smile.gif
Nu ką sėsim ir dalinsimės įsspūdžiais ,tikiuosi sėklos daigios,nes vienetai visoms  doh.gif .Pakavau ir neramu kažkaip  unsure.gif

Ačiukas, Greisi, tau labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Aš bijau, kad jie neišmirtų sudygę, nes labai mažai pietinių langų unsure.gif Čia jau ne sėklos kaltos... Bet jei neišgyvens - neišgyvens, vadinas nekantrūs buvo lotuliukas.gif Tada laukiu, Greisi, ne tik tavo sliekų atsibundant, bet ir daigų atlikusių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 03 19, 18:45)

Kada man reikia palaistyti pomidoriukus? iki kokio sausumo jus daleidziat? bijau kad nebutu per dregna, dar uzpuls koks puvinys arba istys daigai  g.gif

Jei jūsų pomidorai nedideliuose indeliuose, tai ten žemė greit pradžiūsta, galit juos dažniau palaistyti. Pas mane daigeliai išpikiuoti į atskirus indelius, tai pirštais paliečiu žemę ir jaučiasi, jei jau nedaug drėgna, tai palieju. Bet nelaukiu, kol visai išdžius žemė, sausai tikrai nelaikau daigelių. Kai indeliuose šaknų vis daugėja, tai ir žemė greičiau sausa tampa. Reikia stebėt ir laiku persodint į didesnius indelius.
Atsakyti
Labas rytas Žostautę sveikinimai tau nuo pomidorininkių

user posted image
Atsakyti
Labas rytas , sveikinimai istekanciai, labai smagu.....
Buvo sugedes kompas 2 dienas taise, tai kai perskaiciau kad jau greisi gavo seklytes , tai as ja visa nakti sapnavau, tiksliau jos varda ir pavarde....ir kaip pavedima darau.... lotuliukas.gif
Atsakyti