aciu
ash kadangi dar geliu nesodinsiu shiais metais tai pomidorai bus palei tvora (ten kur saule visa diena praktishkai buna
QUOTE(Edexa @ 2010 03 19, 13:05)
Aš tai būčiau pasilaižiusi ir vistiek pirkusi Į tris dalis sėklas padalinčiau ir kasmet po truputį turėčiau ką pasisėt Nei galvos, nei širdies neskaudėtų
taigi va ir man tos sėklos niekaip iš galvos neišeina. Ot durnė, kad nenusipirkau iškart Dabar kankinsiuos, galvą suksiu ir vistiek, matyt, galų gale nulėksiu
QUOTE(saintlina @ 2010 03 19, 14:09)
taigi va ir man tos sėklos niekaip iš galvos neišeina. Ot durnė, kad nenusipirkau iškart Dabar kankinsiuos, galvą suksiu ir vistiek, matyt, galų gale nulėksiu
Aš su kardeliais taip svaigau
QUOTE(saintlina @ 2010 03 19, 14:09)
Aš tai iš savo kasmetinės patirties žinau, jei iš karto nenusiperku, tai pirmiausiai būna bemiegė naktis, po to kelionė atgal į pardočkę.... Kartą dėl tokios nukankintos širdgraužos teko važiuot 50 km atgal...
QUOTE(Edexa @ 2010 03 19, 14:31)
Aš tai iš savo kasmetinės patirties žinau, jei iš karto nenusiperku, tai pirmiausiai būna bemiegė naktis, po to kelionė atgal į pardočkę.... Kartą dėl tokios nukankintos širdgraužos teko važiuot 50 km atgal...
labukas
Nu ką praleidau ...Visiems ir visoms viską išsiunčiau.Tik keli,kur su neaiškumais liko.Algirdas Pavardenis atsiliepkite į mano el.paštą.
Nu ką sėsim ir dalinsimės įsspūdžiais ,tikiuosi sėklos daigios,nes vienetai visoms .Pakavau ir neramu kažkaip
Nu ką praleidau ...Visiems ir visoms viską išsiunčiau.Tik keli,kur su neaiškumais liko.Algirdas Pavardenis atsiliepkite į mano el.paštą.
Nu ką sėsim ir dalinsimės įsspūdžiais ,tikiuosi sėklos daigios,nes vienetai visoms .Pakavau ir neramu kažkaip
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 19, 15:11)
labukas
Nepabandzius negalesim pasakyt daigios ar ne .....bet svarbu geri norai ir geros mintys
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 19, 15:11)
labukas
Greisi,cia mano adresas,as tau parasiau AZ
Noriu pasitarti, ar jau turėčiau persodinti, ar jau reikia šiam pomidorui daugiau vietos? Pasodintas į šį vazonėlį prieš dvi savaites. Jau matau vieną kitą šaknelę pro skylutes. Jei būtų paprasta gėlė, dar nepersodinčiau, bet čia gi pomidoras. Nesinori jam stresinių salygų sudaryt.
QUOTE(saintlina @ 2010 03 19, 13:09)
Lyg apie save skaityčiau, jau dabar turiu pasėjus 14 rūšių pomidorų, dar laukiu iš GREISI, bet ramiai pro sėklas praeit negaliu.Sėklų parduotuvę tai aplenkiu iš tolo, nes jei užeisiu tai nesusilaikysiu ir vėl prisipirksiu krūvas, o kur paskui sukišt.
Dėl kitų daržovių sėklų tai ramu, nu bet pomidorai .
QUOTE(GAPO @ 2010 03 19, 16:10)
Noriu pasitarti, ar jau turėčiau persodinti, ar jau reikia šiam pomidorui daugiau vietos? Pasodintas į šį vazonėlį prieš dvi savaites. Jau matau vieną kitą šaknelę pro skylutes. Jei būtų paprasta gėlė, dar nepersodinčiau, bet čia gi pomidoras. Nesinori jam stresinių salygų sudaryt.
sunku spręst iš nuotraukos,nes aš irgi į tokius sodinu ir turiu įvairiausių dydžių.
Fainuolis pomidoras
Vazono plotis 9cm, jei tai turit omeny. Kiek leisti toms šaknims lįsti lauk?
Gal dar savaitę palauksiu, o prieš Velykas persodinsiu.
Gal dar savaitę palauksiu, o prieš Velykas persodinsiu.