Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Mirabele @ 2010 03 18, 20:45)
Zinai kaip sako? Mergos tik pas ponus karves gano lotuliukas.gif O mes merginos, mergytes, pupytes ir t.t. lotuliukas.gif

Tai va va, toks ir buna atsakymas kai pavadina vyras, moteris mergom, o po poros postu toliau diskusijos tarp panu vyksta "o mergos kaip jus...." lotuliukas.gif

QUOTE(Mirabele @ 2010 03 18, 20:51)
Mano pomidoriukai nedygsta.. unsure.gif Kiek mazdaug turi praeit dienu, kad pamatyt pirmus pozymius kalimosi g.gif Ir jau kada reikia perset?
Bijau krapstyt, dar nukrapstysiu ka ax.gif

Pas mane pomidorai po savaites sudyo. pasejau kovo 3d ir 10d jau lindo is zemes tiesiog ant akiu, vaiksciojau vis pasiziureti kas pusalandi, o ju vis daugiau ir daugiau thumbup.gif siandien ziuriu jau ir tikrieji lapeliai rodosi, tai taip dziugu lotuliukas.gif tikriausiai kai jau bu jie siltnami tai zaliems pomidorams soksiu ir dainuosiu kad tik greiciau paraudonuotu lotuliukas.gif

Ir vel klausimas: 4u.gif isravejau pomidorus (taip gaila buvo verysad.gif ) palikau tokius vidutinius, nepacius zemiausius ir ne tuos stypenas, tai ir dabar galvoju ar tie kurie liko ir yra kurnors ne per viduri, o kamputi (ne taip kamputi kad prie daigyklos sieneles visai, bet ir ne viduri) ar nereikia ju persodinti labiau link vidurio ir ar persodinant daigelius kurie neturi tikruju lapeliu galima juos kisti giliau nei jie buvo anksciau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 03 18, 23:42)
Pas mane pomidorai po savaites sudyo. pasejau kovo 3d ir 10d jau lindo is zemes tiesiog ant akiu, vaiksciojau vis pasiziureti kas pusalandi, o ju vis daugiau ir daugiau  thumbup.gif siandien ziuriu jau ir tikrieji lapeliai rodosi, tai taip dziugu  lotuliukas.gif tikriausiai kai jau bu jie siltnami tai zaliems pomidorams soksiu ir dainuosiu kad tik greiciau paraudonuotu  lotuliukas.gif

Ir vel klausimas:  4u.gif  isravejau pomidorus (taip gaila buvo  verysad.gif ) palikau tokius vidutinius, nepacius zemiausius ir ne tuos stypenas, tai ir dabar galvoju ar tie kurie liko ir yra kurnors ne per viduri, o kamputi (ne taip kamputi kad prie daigyklos sieneles visai, bet ir ne viduri) ar nereikia ju persodinti labiau link vidurio ir ar persodinant daigelius kurie neturi tikruju lapeliu galima juos kisti giliau nei jie buvo anksciau?  4u.gif

Mane labiausiai biesas paima kai moteriskem pradeda vadint swoon.gif user posted image

As dar tik pirmadieni pasejau ax.gif Ir nei vieno nesiruosiu raut, bet koki nupiepieli bandysiu prikelt antram gyvenimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 18, 22:15)
Mane labiausiai biesas paima kai moteriskem pradeda vadint  swoon.gif user posted image

As dar tik pirmadieni pasejau ax.gif Ir nei vieno nesiruosiu raut, bet koki nupiepieli bandysiu prikelt antram gyvenimui rolleyes.gif

Moteriske tai kazkuom pasizymejusi moteris, ryski moteris, mote-ryske thumbup.gif bet esme ta kad tau biesas ima kai taip pavadina vyras, o ne kita moteris tongue.gif jus tarpusavi ir visokiom pi*em, ir d*iund*em, ir panasiai issivadinat lotuliukas.gif thumbup.gif nu nesvarbu, baigiam 4u.gif

Tai ruoskis savaitgali dygimui thumbup.gif as roviau nes i daigyklas po 2-4 susodinau doh.gif viena daigykla 24 skyreliu, uzsejau dvi tokias pilnas, vienoi apie 30 sudygo kitoi apie 70 + dar vienoi daigykloi su agurkais ir paprikom 11 100&1000 pomidoriuku, o i siltnami galvoju kokius 30 daigu tik sutalpinti tai is tu 48 likusiu kuriuos ravejau tikrai atsirinksiu kelis man reikiamus ir telpancius i siltnami ir dar labai daug ismesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 03 19, 00:58)
Tai ruoskis savaitgali dygimui  thumbup.gif  as roviau nes i daigyklas po 2-4 susodinau  doh.gif viena daigykla 24 skyreliu, uzsejau dvi tokias pilnas, vienoi apie 30 sudygo kitoi apie 70 + dar vienoi daigykloi su agurkais ir paprikom 11 100&1000 pomidoriuku, o i siltnami galvoju kokius 30 daigu tik sutalpinti tai is tu 48 likusiu kuriuos ravejau tikrai atsirinksiu kelis man reikiamus ir telpancius i siltnami ir dar labai daug ismesiu  doh.gif

lotuliukas.gif Gerai, baigiam, nes cia neissenkama tema lotuliukas.gif

Tai jau tikiuosi, kad jie dygs biggrin.gif Nu koks tu netipiskas lietuvis, viska trenki lauk biggrin.gif As rozyna savo apsodinsiu pomidorais lotuliukas.gif
Atsakyti
pasigirsiu ir as,vakar pasisejau 14 rusiu pomidorus,kita savaite sesiu likusias 4 ,tik gaila,kad siltnamis ne guminis,teks puse isdovanoti,kai kuriu rusiu sodinsiu tik po 2,pabandymui thumbup.gif
Atsakyti
Labukas atleiskit,kad ne į temą,bet neturiu Daivos Senzikienės adreso ,nežinau kur sėklas siųsti g.gif .
Atsakyti
Labai sudomino pomidorų mulčiavimas šiaudais. Gal galite nuorodą mestelt ar parašyt, nes iškilo keli klausimėliai blush2.gif kada tuos šiaudus klot, kokiu sluoksniu, ir... kaip supratau, laistyt kas savaitę? blink.gif tikiuosi ir ravėt beveik nereikia? Dar kondišiną į šiltnamį ir galima užeit tik derliaus nusirinkt biggrin.gif ai dar pažąstų skabyt smile.gif
Atsakyti
ar kas nors bande pomidorus purkšti juodu su pienu nuo fitoftoros?
nuoroda tik rusų k. http://kumushka.com/...-fitoftory.html
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 19, 08:59)
Labukas atleiskit,kad ne į temą,bet neturiu Daivos Senzikienės adreso ,nežinau kur sėklas siųsti  g.gif .

Radau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juliana1 @ 2010 03 19, 10:26)
ar kas nors bande pomidorus purkšti juodu su pienu nuo fitoftoros?
nuoroda tik rusų k. http://kumushka.com/...-fitoftory.html

Ačiū irgi nebloga nuoroda thumbup.gif
Koks geras puslapiukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 19 kovo 2010 - 09:47
pomidorų liga nepagydoma, faktas. Šiandien buvau Shetelige, radau pomidorų Berry ir Sungold sėklų. Stovėjau ir laižiausi gal pusvalandį, kol įtikinau save, kad ir taip sėklų jau per akis ir niekaip daugiau neturėsiu kur sodint. Jau taip skaudančia širdim padėjau doh.gif Ale ir kaina beveik 13 lt. Būtų kelis litus kainavę tai turbūt vistiek būčiau ateičiai nusipirkus biggrin.gif Nors ir dabar tiek galvoju apie juos, kad nesu tikra, jog nenutarsiu, kad gyvent be jų negaliu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 19, 13:54)
pomidorų liga nepagydoma, faktas. Šiandien buvau Shetelige, radau pomidorų Berry ir Sungold sėklų. Stovėjau ir laižiausi gal pusvalandį,

Nors ir dabar tiek galvoju apie juos, kad nesu tikra, jog nenutarsiu, kad gyvent be jų negaliu.

smile.gif biggrin.gif lotuliukas.gif Aš tai būčiau pasilaižiusi ir vistiek pirkusi tongue.gif Į tris dalis sėklas padalinčiau ir kasmet po truputį turėčiau ką pasisėt ax.gif Nei galvos, nei širdies neskaudėtų mirksiukas.gif
Atsakyti