Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2010 03 18, 21:46)
na, kad lyg ir nieko blogo šaunuolis nepasakė..
Vienintelį pomidorų augintoją vyriškį turim, reik gerbt ir mylėt  biggrin.gif 

Papildyta:
pabandyk Greisi parašyti, gal bus likę kas nors  mirksiukas.gif

smile.gif parasiau i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 18, 19:30)
o  man atrodo , saunuoli, kad tai tavo problema dirol.gif jei nemoki bendrauti,lisk i savo geodezija ir t.t. gun_rifle.gif

g.gif Tau tikrai reikia vyro lotuliukas.gif
Geodezinius jau pasidariau, dabar kalu, malu, sodinu, zodziu grazinu aplinka tongue.gif

Kodel taip yra kad jus viena kita mergom vadinat ir neduok dieve as taip pavadinciau jus? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serzas: 18 kovo 2010 - 21:31
QUOTE(serzas @ 2010 03 18, 22:29)
g.gif Tau tikrai reikia vyro  lotuliukas.gif
Geodezinius jau pasidariau, dabar kalu, malu, sodinu, zodziu grazinu aplinka  tongue.gif

Kodel taip yra kad jus viena kita mergom vadinat ir neduok dieve as taip pavadinciau jus?  doh.gif

ne i tema smile.gif
Atsakyti
Khem, mielieji, nevelkit čia ginčų kamuoliuko doh.gif schmoll.gif
nu nu nu!
Apie pomidorus tauškiam ir ne kitaip tongue.gif
O asmeniškumus per a.ž. galima aiškintis biggrin.gif

(P.S.: man tai pusiau vienodai, bet dėl bendros forumo tvarkos, dėl kitų dalyvių, o ypač naujai užėjusių tai sakau, nes jiems nebus smagu ginčų temelę skaityti) 4u.gif
Viskas, bučkiai ir taika tongue.gif 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

(P.P.S.: arba užsiundau katiną iš savo avataro lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikuotuke: 18 kovo 2010 - 21:39
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 18, 20:34)

o tu tai i tema thumbup.gif
neterskim temos ir taip per kelias dienas prie galo eina, o kai kam reiks kokios info tai tarp isizeidusiu dalyviu zinuciu knisis kelias dienas
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 03 18, 22:29)
Kodel taip yra kad jus viena kita mergom vadinat ir neduok dieve as taip pavadinciau jus?  doh.gif

Zinai kaip sako? Mergos tik pas ponus karves gano lotuliukas.gif O mes merginos, mergytes, pupytes ir t.t. lotuliukas.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 18, 22:38)
(P.S.: man tai pusiau vienodai, bet dėl bendros forumo tvarkos, dėl kitų dalyvių, o ypač naujai užėjusių tai sakau, nes jiems nebus smagu ginčų temelę skaityti)  4u.gif

Sakai neidomu? bigsmile.gif Pamatytum kaip reitingai kyla nuo pasidraskymu doh.gif

Gerai, psio, pardon uz off topic blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 18, 22:45)

Sakai neidomu?  bigsmile.gif Pamatytum kaip reitingai kyla nuo pasidraskymu doh.gif

Gerai, psio, pardon uz off topic blush2.gif

ne ne, naujokams tai išvis nedrasu kištis į ginčų temas, nors norisi patarimų ax.gif tai va dėl to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 18, 22:48)
ne ne, naujokams tai išvis nedrasu kištis į ginčų temas, nors norisi patarimų  ax.gif  tai va dėl to  4u.gif

gal ir tavo tiesa mirksiukas.gif Mano pomidoriukai nedygsta.. unsure.gif Kiek mazdaug turi praeit dienu, kad pamatyt pirmus pozymius kalimosi g.gif Ir jau kada reikia perset?
Bijau krapstyt, dar nukrapstysiu ka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirabele: 18 kovo 2010 - 21:52
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 18, 21:51)
gal ir tavo tiesa mirksiukas.gif Mano pomidoriukai nedygsta.. unsure.gif Kiek mazdaug turi praeit dienu, kad pamatyt pirmus pozymius kalimosi g.gif Ir jau kada reikia perset?

Pas mane -/+ po savaitės sudygo, bet aš nedangsčiau jokiais maišeliais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 18, 21:45)

Sakai neidomu?  bigsmile.gif Pamatytum kaip reitingai kyla nuo pasidraskymu doh.gif

pomidorų temos reitingai ir taip tikriausiai aukščiausi Floros skyrelyje biggrin.gif Na, nebent Orchidėjos lenkia..

Aš šiandien pirmąkart gyvenime sėdėjau popieriaus lapą pasidėjus ir skaičiavau, sąrašus dariau, kiek kokių sėklyčių sėt, kad sugebėčiau į šiltnamį sutalpint. Nu dar to nebuvo - kai kuriuos vos po tris daugelius augint reiks blink.gif
Reik vyro laukt, sužinot, ar susimylės dar vieną šiltnamiuką sumeistraut g.gif Tai čia nuprotėt galima, besirenkant, ar tų penkias sėklytes sėt, ar tų tris doh.gif O visų norisi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 18, 22:54)
Aš šiandien pirmąkart gyvenime sėdėjau popieriaus lapą pasidėjus ir skaičiavau, sąrašus dariau, kiek kokių sėklyčių sėt, kad sugebėčiau į šiltnamį sutalpint. Nu dar to nebuvo - kai kuriuos vos po tris daugelius augint reiks  blink.gif 
Reik vyro laukt, sužinot, ar susimylės dar vieną šiltnamiuką sumeistraut  g.gif  Tai čia nuprotėt galima, besirenkant, ar tų penkias sėklytes sėt, ar tų tris  doh.gif  O visų norisi.

As planavau siemet nemazai daugiameciu geliu pasisodint prie tvoros, bet nusprendziau pomidorus sodinsiu doh.gif Vyras sako, tu ka, nuprotejai, visur pomidorai biggrin.gif O as sakau, o ka, negrazus augalas ir zydi ir vaisius veda, tai kad nuspresta biggrin.gif +20 daigu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 18, 21:51)
Mano pomidoriukai nedygsta.. unsure.gif Kiek mazdaug turi praeit dienu, kad pamatyt pirmus pozymius kalimosi g.gif Ir jau kada reikia perset?

šiaip pas mane per tris keturias dienas išdygsta. Bet buvo šiemet, kad kai kurie ilgai galvojo. Purple russian gal po dviejų savaičių teikėsi pasirodyt. Dar kelių veislių dauguma sudygo greit, bet po kokios savaitėlės dar po vieną/du atsilikėlius susigalvojo vis dėlto išdygt.

Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 18, 21:58)
As planavau siemet nemazai daugiameciu geliu pasisodint prie tvoros, bet nusprendziau pomidorus sodinsiu doh.gif  nuspresta biggrin.gif +20 daigu lotuliukas.gif

Bravo thumbup.gif Va čia tai pomidorų augintoja thumbup.gif
Aš prie tvorų irgi galėčiau kokį kilometrą susodint, ale uždengt problema bus, jei lietūs g.gif Ne, reiks šiltnamio dar vieno prašyt. Ale paskui pagalvoju pagalvoju - o ką aš su tiek pomidorų darysiu lotuliukas.gif Du mėnesius reiks atostogų imt, kad sukonservuot visus biggrin.gif Kokia tai karštligė apėmus su tais pomidorais.
Atsakyti