Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 18, 12:28)
Nu ką einu sėklų pakuoti  lens.gif .Tik tike ,kad pašte sugebėjo dar 60 litų nulupt.Naglumas nerealus.Nes čia kaip dovana,bet neturėjau jėgų ginčytis.Reiktų skambint į muitinę,o tada tektų laukti sėklų.
Padalinsiu sėklas ir tikiuosi piktumas praeis  biggrin.gif
Tad ryt ryte visoms pirmenybiniu ar kokiu ten pasiųsiu.Žodžiu greičiausiu  dirol.gif

Greisi, stengeis dėl visų. Pridėk po kelis litus, manau nei viena neprieštaraus.. Neprisiimk visų finansinių nesklandumų sau.
Mergikės, dafai bent po 5 lt viršaus, ok? prieštaraus ana - neprieštaraus, bet gi stengės dėl mūsų.. Ir visos pastangos jai į minusą išeis..Negerai taip.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 18, 12:28)
Nu ką einu sėklų pakuoti  lens.gif .Tik tike ,kad pašte sugebėjo dar 60 litų nulupt.Naglumas nerealus.Nes čia kaip dovana,bet neturėjau jėgų ginčytis.Reiktų skambint į muitinę,o tada tektų laukti sėklų.

matyt, siunta įvertinta virš tam tikros sumos, nuo kurios pradedamas muitas skaičiuot.

Papildyta:
QUOTE(ratuto @ 2010 03 18, 12:35)
Greisi, stengeis dėl visų. Pridėk po kelis litus, manau nei viena neprieštaraus.. Neprisiimk visų finansinių nesklandumų sau.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ne ne tikrai jokių pinigų,čia rimtai nono.gif .
Nes čia man pačiai investicija smile.gif .
Džiaugiuosi ir taip .Jau neblogai,kad tiek nemažai norėjo to ,ko aš norėjau ax.gif .
Atsakyti
merginos pakuoju sėklas ir matau,kad dar liks,tai kas turit sąrašą ir ko norėjote nebuvo,tai rašykit man, įdėsiu į pakelį,o atsiskaitysit kada galėsit.Rašykit į AŽ ,tik nepamirškite savo vardo ir pavardės.Ryt visoms išsiųsiu,kas pervedę ir kas ne.Neturiu laiko žiūrėti tas banko sąskaitas.Pasitikiu jumis smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 18, 13:35)
Mergikės, dafai bent po 5 lt viršaus, ok? prieštaraus ana - neprieštaraus, bet gi stengės dėl mūsų.. Ir visos pastangos jai į minusą išeis..Negerai taip..  unsure.gif

pritariu - vienai tokia suma neturi kliūti, o jei pasidalinsim po kelis litukus, tai nebus didelis nuostolis niekam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 18, 13:21)
merginos pakuoju sėklas ir matau,kad dar liks,tai kas turit sąrašą ir ko norėjote nebuvo,tai rašykit man, įdėsiu į pakelį,o atsiskaitysit kada galėsit.Rašykit į AŽ ,tik nepamirškite savo vardo ir pavardės.Ryt visoms išsiųsiu,kas pervedę ir kas ne.Neturiu laiko žiūrėti tas banko sąskaitas.Pasitikiu jumis  smile.gif .

aaaaaaa..nepervedzžiau nepervedžoiau, bo sakei, kad kai gausi seklas.. ir saskaitos net nedavai..
begu rašyt laiško, kad suma ir saskaita siustum smile.gif
Atsakyti
O mergikes gal galetumet pakartoti ko Greisi turi kokias cia seklukes gavo... mazu ir as susigundysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2010 03 18, 13:54)
O mergikes gal galetumet pakartoti ko Greisi turi kokias cia seklukes gavo... mazu ir as susigundysiu  ax.gif

aš tai bijau, kad tik kas viešai neparašytų, ko dar Greisi turi biggrin.gif Jau man ir taip kiekvienos veislės ne daugiau kaip po tris daigelius reiks sodint, nes šiltnamis, bjaurybė, išsitempt nenori doh.gif
O tuoj dar ko nors mirtinai užsimanysiu, nes dar neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 18, 15:44)
aš tai bijau, kad tik kas viešai neparašytų, ko dar Greisi turi  biggrin.gif  Jau man ir taip kiekvienos veislės ne daugiau kaip po tris daigelius reiks sodint, nes šiltnamis, bjaurybė, išsitempt nenori  doh.gif
O tuoj dar ko nors mirtinai užsimanysiu, nes dar neturiu  doh.gif

Tai va doh.gif ir man tas pats doh.gif turiu sąrašą bet bijau pažiūrėti blink.gif Vakar jau pasisodinau visus pomidorus turiu 7 rūšis tai po 8 sėklikes pasisodinau ax.gif tai jau man per daug g.gif bet gali kad visi nesudygs tai bus kak ras blush2.gif
Papildyta:
user posted image geriau nebeskaitysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
jetau, jetau...kaip mes vienodai galvojam ir as bijau žiūrėti į sarašą
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 17, 09:52)

http://www.5min.com/...matoes-32831030

Tik determinate nereikia genėti kaip minėjau.

nuoroda super thumbup.gif visada galvojau kad tos pazastys po labais auga, o ne po saka irgalvojau jog tai kaip braskes ugliai lotuliukas.gif
Iskilo toks paprastas klausimukas ax.gif Pazastis kuria reikia nuskinti visada buna ta kuri virs didesnes sakos? o ar buna pvz kad isdyksta ne virs sakos, o kur nors stiebo viduri ar cia jau ne pazastis skaitysis, o saka ir ar ja reiktu salinti? g.gif
O saku kiekio nereikia riboti? kiek isaugs tiek ir palikti?
Ten sako nuskinti kas 7-10 dienu, o jei as kas dien vos pamates nuskinsiu kad net negalvotu bereikalo vystytis? ax.gif

QUOTE(Casual @ 2010 03 17, 15:45)
pasisejau visus kuriuos sodinsiu shiltnamyje ax.gif  (Taifun, Tolstoj, Brooklyn,  marmande, Favorit, Garden's delight,.....)
gavosi vien veisliu 19, o shiltnami telpa viso labo ne daugiau nei 22 -25 daigai  doh.gif

Gal pas jus ant pakelio raso kas per velnias tie favorit? aukstaugiai ar zemaugiai? g.gif

QUOTE(Mantilė @ 2010 03 17, 21:23)
ale diedulis tas kaip įdomiai augina -sukišęs vazonus į žemių maišą tongue.gif iš pradžių pagalvojau -oho -tokie dideli pomidorai,o vazoniukas toks mažas g.gif

As irgi tokiuose maisuose auginsiu, tik siltnami, su jais maziau vargo, nera piktzoliu, kurmiu, skruzdeliu, maziau vandens reikia. mat pas mane kiemas nedidelis ir nera laisvo plotelio zemes, tik aksfaltas ir plyteles, o sitas video puvo super ideja dar ir vazoniukus be dugnu dadeti, kad giliau gautusi thumbup.gif tik nesupratau koki ten velnia tarp vazonu jis istates i zeme, ten tikriausiai kad oro saknims daugiau pakliutu? g.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 18, 11:28)
Tik tike ,kad pašte sugebėjo dar 60 litų nulupt.Naglumas nerealus.

Man irgi taip buvo, preke virsijo 25eurus tai priskaiciavo mokesciu 53eurus doh.gif butu buve maziau, bet pardavejas neirase i deklaracija kiek uz siuntima sumokejau tai vietoi 40doleriu muitine pagal svori priskaiciavo virs 60euru, o kadangi UPS gavo uz mane sumoketi muitineje tai jie uz tai uzsiprase 13.5euru doh.gif ir bendroi sumoi vietoi planuotu ~150euru gavosi virs 200 + preke neveike, o jei siusti atgal tai vien siuntimas butu ~180euru doh.gif

Atsakyti
QUOTE(marene @ 2010 03 18, 16:50)
jetau, jetau...kaip mes vienodai galvojam ir as bijau žiūrėti į sarašą

console.gif
Atsakyti