QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 17, 09:52)
http://www.5min.com/...matoes-32831030
Tik determinate nereikia genėti kaip minėjau.
nuoroda super
visada galvojau kad tos pazastys po labais auga, o ne po saka irgalvojau jog tai kaip braskes ugliai
Iskilo toks paprastas klausimukas
Pazastis kuria reikia nuskinti visada buna ta kuri virs didesnes sakos? o ar buna pvz kad isdyksta ne virs sakos, o kur nors stiebo viduri ar cia jau ne pazastis skaitysis, o saka ir ar ja reiktu salinti?
O saku kiekio nereikia riboti? kiek isaugs tiek ir palikti?
Ten sako nuskinti kas 7-10 dienu, o jei as kas dien vos pamates nuskinsiu kad net negalvotu bereikalo vystytis?
QUOTE(Casual @ 2010 03 17, 15:45)
pasisejau visus kuriuos sodinsiu shiltnamyje
(Taifun, Tolstoj, Brooklyn, marmande,
Favorit, Garden's delight,.....)
gavosi vien veisliu 19, o shiltnami telpa viso labo ne daugiau nei 22 -25 daigai
Gal pas jus ant pakelio raso kas per velnias tie favorit? aukstaugiai ar zemaugiai?
QUOTE(Mantilė @ 2010 03 17, 21:23)
ale diedulis tas kaip įdomiai augina -sukišęs vazonus į žemių maišą
iš pradžių pagalvojau -oho -tokie dideli pomidorai,o vazoniukas toks mažas
As irgi tokiuose maisuose auginsiu, tik siltnami, su jais maziau vargo, nera piktzoliu, kurmiu, skruzdeliu, maziau vandens reikia. mat pas mane kiemas nedidelis ir nera laisvo plotelio zemes, tik aksfaltas ir plyteles, o sitas video puvo super ideja dar ir vazoniukus be dugnu dadeti, kad giliau gautusi
tik nesupratau koki ten velnia tarp vazonu jis istates i zeme, ten tikriausiai kad oro saknims daugiau pakliutu?
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 18, 11:28)
Tik tike ,kad pašte sugebėjo dar 60 litų nulupt.Naglumas nerealus.
Man irgi taip buvo,
preke virsijo 25eurus tai priskaiciavo mokesciu 53eurus butu buve maziau, bet pardavejas neirase i deklaracija kiek uz siuntima sumokejau tai vietoi 40doleriu muitine pagal svori priskaiciavo virs 60euru, o kadangi UPS gavo uz mane sumoketi muitineje tai jie uz tai uzsiprase 13.5euru ir bendroi sumoi vietoi planuotu ~150euru gavosi virs 200 + preke neveike, o jei siusti atgal tai vien siuntimas butu ~180euru