Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(ratuto @ 2010 03 12, 22:29)
Tu, jaučiu, labiausiai užsivedus visom prasmėm smile.gif)))) pavadinimas labai tinka poron su Peniais smile.gif))
pagooglinau..įspūdinga smile.gif)) lauksiu, kol Tu vaisius skinsi, kitamet, veikiausia, anie bus mano pageidavimų sąraše...

Aš po savaitės išteku, man normalu ant tokių pomidorų taikyt biggrin.gif
Ok, bandysiu sėklų prisirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif .miargai.. po savaitės balius.. kad būt į temą..gal jaunąją pomidorais ...user posted image

nu būč aš Vilniuj,m oj suorganizuotume.. Žurnalas "Žmonės" išeitų dvigubas.. user posted image

Oj, žostaut.. Ką Tau pasakyt.. visos klaidas darom..ir ne po vieną kartą, ir ne du.. user posted image tiesa, po antro karto jau žinai, kad ir tai, musiet, ne visam gyvenimui user posted image Taigi, neliūdėk user posted image

(o jei taip nuo dūšios - džiaugiuos, jei viskas klostos taip, kaip nori..
Atsimink kiekvieną tos dienos akimirką, nes tai bene vienintelė diena gyvenime, skirta TIK TAU.. net jei bus kitų kartų, viskas bus kitaip. user posted image )
Atsakyti
nu gi linksma ta pomidorų temukė thumbup.gif
gal ir aš kitąmet susigundysiu peniais lotuliukas.gif o kol kas,kaip pradedančiai daržininkei pakaks tradicinių veislių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantilė: 12 kovo 2010 - 22:44
praita vasara turejau tu jusu isgirtu peniu biggrin.gif man jie ne labai schmoll.gif derlius nera didelis,skonis irgi ne uhti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Akaisa @ 2010 03 13, 00:05)
skonis irgi ne uhti  schmoll.gif

tai Jūs juos valgymui kiba auginot? g.gif

Čia humoras. Bus matyt. Pora iš kokių 40- 50-ies daigų lai būna sukelt šypseną. O mažu konservavimui bus patys tie.
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 13, 09:27)
tai Jūs juos valgymui kiba auginot?  g.gif

Čia humoras. Bus matyt. Pora iš kokių 40- 50-ies daigų lai būna sukelt šypseną. O mažu konservavimui bus patys tie.

užeisi i šiltnami kai bus user posted image liudna, pamatisi tokii user posted image pona pomidora ir nuotaika iškart pakils
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliana1: 13 kovo 2010 - 09:19
Sakykit, prašau, tos, kurios jau auginot pomidorus "žemyn galva" - ar laistant vanduo nepakenkia bėgdamas ant pačių pomidorų, lapų... juk jie bijo drėgmės.

O čia dar racionalesnis variantas user posted image
Atsakyti
Noreciau issigyti juodu pomidoru, rusis ne tiek svarbu, idomu butu pabandyti. Vienais metais esu kazkokius auginus, tai labai skanus buvo. Kur jus perkat ir kokios veisles?
Atsakyti
Juodi man irgi labai patiko.Netokie rūgštūs.Aš šiemet pirkau sėklytes pas Regilą,o vadinasi jos "negriukė". 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emma: 13 kovo 2010 - 12:35
Žostaute, berods Jūs pernai "Purple Russian" auginot. Kokie įspūdžiai?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2010 03 13, 13:11)
Noreciau issigyti juodu pomidoru, rusis ne tiek svarbu, idomu butu pabandyti. Vienais metais esu kazkokius auginus, tai labai skanus buvo. Kur jus perkat ir kokios veisles?

hi.gif mirksiukas.gif Iš kur esi... rolleyes.gif Aš šiais metais esu pasisėjusi "JUODASIS PRINCAS", stambūs , mėsingi, iki 400 gr. vaisiai. Prieš porą metų auginau irgi stambiavaisius ŠOKOLADINIUS, bet jie man nelabai patiko.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 13, 13:35)
Žostaute, berods Jūs pernai "Purple Russian" auginot. Kokie įspūdžiai?

Aš auginau.Nu jie tokie sulčių nėra,skirti daugiau perdirbimui.
Iš juodų auginu black cherry,black russian.Šiemet auginsiu,tikiuosi ir visos kas laukia su manimi,black tomato,paul robeson tomato juodi,black zebra.Sėklas sunčiuosi.Dalį surenku pati ,tai ir dovanoju ir parduodu blush2.gif ,visaip būna.
Purple russian nuotraukėlė,nors tokia nelabai vykusi.
O sėklų dar nesulaukiu,bijau iš namų išeiti ,o kaip nėr taip nėr doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 13 kovo 2010 - 13:03